تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 114 اولاول ... 65696102103104105106107108109110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه کابل مخصوص 360 ازینا که فروشنده گفت توی ساختش طلا به کار رفته( آره تو ... )خریدم 34 تومن
    تصویر ردیف شد
    ولی ازون جا که مانیتوره خروجی صدا داره میخوام صدارو از مانیتور بگیرم ولی وقتی فیش اسپیکر رو وصل میکنم صدا نداره
    چچچچچیییییییییککککککککککک اااااار کنم؟
    راستی از همه ی بچه هایی که کمک کردن ممنون
    بابا بگید دیگه
    پیشاپیش ممنون
    کابلو که نمیدونم چیه

فقط در صورتی می تونی صدا بگیری که HDMI باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام میخوام بدونم اگه xbox رو با hdmi به مانیتور وصل کنم وصدا رو به طور جدا یعنی با کابل اصلی خودش به اسپیکر وصل کنم برای دستگاه مشکلی پیش میاد؟ (یعنی همزمان کابل hdmi برای تصویر و avi برای صدا به دستگاه وصل باشن مدل دستگاه من slim 4G هست)
    راستی چرا اصلا ماکروسافت ته این کابل سه فیش رو(زرد و قرمز و سفید) یه تیکه اضافه براش گذاشته که نمیشه کابل hdmi رو همزمان با اون وصل کرد؟ توی slim رو میگم
    حتما جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برای اتصال xbox به لپ تاب چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

با سلام میخوام بدونم اگه xbox رو با hdmi به مانیتور وصل کنم وصدا رو به طور جدا یعنی با کابل اصلی خودش به اسپیکر وصل کنم برای دستگاه مشکلی پیش میاد؟ (یعنی همزمان کابل hdmi برای تصویر و avi برای صدا به دستگاه وصل باشن مدل دستگاه من slim 4G هست)
    راستی چرا اصلا ماکروسافت ته این کابل سه فیش رو(زرد و قرمز و سفید) یه تیکه اضافه براش گذاشته که نمیشه کابل hdmi رو همزمان با اون وصل کرد؟ توی slim رو میگم
    حتما جواب بدین
    شما اگه با HDMI وصل کنی صدا هم بهت میده دیگه احتیاج به کابلو این چیزا نیست

سوال بعدیتم تو صفحه ی اول است که باید کابلو 2تیکه کنی تا با هم جا بره که اگه احتیاج به این کار نیست چون HDMI هم تصویر میده هم صدا

برای اتصال xbox به لپ تاب چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟
    نمی تونی چون ورودی نداره خروجی داره مگر اینکه برای شما ورودی داشته باشه که فکر نکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام کسی میدونه از کجا میتونم بازی rumble roses xx رو برای xbox بگیرم؟ (چه سایت چه مغازه)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام کسی میدونه از کجا میتونم بازی rumble roses xx رو برای xbox بگیرم؟ (چه سایت چه مغازه)
    واقعا جاش این جائه؟
    مدیران لطفا رسیدگی کنند

7. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

سلام
    توروخدا اگه کسی شیرازیه به من بگه که از کجا کابل hdmi to vga پیدا کنم . هیجا نیست
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من یه مانیتور ips 226v به تازگی تهیه کردم که پشتش پرت HDMI /VGA/DVI و یه پرت خروجی صدا (هدفن) هم داره

مادربردم Z68AP-D3 گیگابایت هست که گرافیک انبرد به صورت اتصال Hdmi داره

فعلا سیستمم با کابل HDMI به مانیتورم وصله اما من میخوام اگه بشه XBOX رو هم باکم ترین هزینه ممکن به مانیتورم وصل کنم/

دو راه حل داره یا با استفاده از سوییچ چند پرت به یک پرت HDMI که شیراز از هر کی پرسیدم یا نداشت یا تموم کرده بود یا نمیدونست اصلا چیه و یا از این طریق که سیستم رو با تبدیل hdmi به dvi به مانیتور وصل کنم که نمیدونم کیفیتش خوب میشه یا نه و xbox رو با Hdmi که در این صورت یه مشکل دیگه دارم و اون صدا هست یعنی صدا ی xbox رو باید از خروجی پشت مانیتور بگیرم وصدای سیستم رو از کارت صدای مادربرد که در این صورت هی باید سیم اسپیکر رو عوض کنم که ستمه و نمیدونم تبدیلی برای این کار باشه یا نه

ازتون میخوام بهترین راه کار رو پیشنهاد بدید به نظر خوردم اگه گیر بیاد سوییچ Hdmi بهتره در مقایسه با dvi/اگه این سوییچ گیر میاد که هیچ ولی اگر نیست لطف کنید در مورد اتصال به شکلی که تا جای ممکن کیفیت افت نکنه و من رو جهت استفاده از این روش یا روشهای دیگر راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه مانیتور 20 اینچ lg دارم که رزولوشن 900*1600 داره.ولی تو xbox همچین گزینه ای برا تنظیمات خروجی نیست.(کمترش و بیشترش هست)
    رو کدوم بذارم تا بهترین تصویرو بگیرم؟

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

اقا سلام من کابل hdmi به هزار زور پیدا کردم اخرشم نشد که نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اصلا تصویر نداد که بخواد صدا بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مانی تورمم flatron wide LG LCD هست>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    چه کنممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممم؟>؟>؟>>>>>؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •