بابا یکی یه نگاهی به این پست بندازه خوب.فوریه.
بابا یکی یه نگاهی به این پست بندازه خوب.فوریه.
عزیزم از صفحه 103 تا اینجا سه دفعه این پست رو کپی کردی. اینجا کلوپ N95 8GB هست مشکلتو تو کلوپ N95 مطرح کن حد اقل اونا اطلاعاتشون بیشتره.
منظورت طلق دیگه نه؟ تو ن95 معمولی ال سی دی لخته یعنی اگه بیفته زمین و بشکنه دیگه تعطیله ولی تو ن95 8 گیگ با یه طلق محافظت میشه مثل ن73 و مدلهای دیگه. اصلا نمی دونم نوکیا چرا ن95 رو با این همه امکانات و ظرافت و زیبایی اینطوری طراحی کرده.
جیگر اگه اینجا سه بار کپی کردم اونجا 10 بار کپی کردم.در ضمن اونایی که 8 گیگ دارن 90 درصدشون اول معمولی داشتن.........افتاد الان؟
دمت گرم داداش ممنون از راهنماییت...والا ما هروز یک خبری میشنویم...میگن لنز دوربین 8گیگ مجارستانیه...ولی لنز معمولی المانیه...یعنی زایسه...درسته؟؟؟
ببین اصلا روی دوربین n95 8gig مارک CARL ZEISS OPTICS TESSAR حک شده است ونیازی به نگرانی نیست به نظر من فعلا تقلبی N95 8GIG در نیومده در دوربین N95 معمولی با N95 8GIG فرقی نداره ولی از لحاظ شفافیت LCD N958GIG از N95 معمولی بهتر است واگر دو تا را در دست مقایسه کنی میفهمی در حالت کلی فعلا شاه گوشی در بازار N95 8GIG است و فعلا هیچ گوشی از لحاظ امکانات و شیک بودن و خوش دست بودن به پای این نمیرسه.
امکانات که 100 % هیچ گوشی تو دنیا به پاش نمی رسه
ولی از لحاظ طراحی وشیک بودن به نظرم ایفون اوله
ولی دو صد حیف که گوشی به این عزیزی (ان95 8گیگ)
داره خز میشه ....فقط مونده 100 تومن کم بشه از قیمتش بلای ان73 مرحوم بیاد سرش
دوست عزیز اخرین قیمتی که من دارم 690 تومن بود 8گیگ...بهت قول میدم 8 گیگ خز نمیشه...چون با امدن 8گیگ قیمت معمولی افت میکنه.و مردم میرن دنبال معمولی...چون 80 درصد مردم نمیدونن این 2 گوشی با هم فرق دارن...پس میرن معمولی میگیرن...به خیالی خودشون فرقی با هم نداره...شما نگران نباش...
به نظر از نظر شیکی و زیبایی این گوشی یعنی 8گیگ از همه سر تره ه ه ه ه ...ایفون اصلا قیافه نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)