چه جالب پس بین مدلهای مختلف سری اکسپرس موزیک هم تفاوت هست! من تا الان فکر میکردم چیپ صدای اونا یکی هست و کیفیت صداشون مثل همه!![]()
چه جالب پس بین مدلهای مختلف سری اکسپرس موزیک هم تفاوت هست! من تا الان فکر میکردم چیپ صدای اونا یکی هست و کیفیت صداشون مثل همه!![]()
شاید هم اینجور نباشه.من فقط روی گوشی دوستم تست زدم.شاید خراب بوده...
البته شاید ...![]()
دوستان امشب یه مموری 8گیگ خریدم ، گذاشتم روی 6120 . عین ساعت کار می کنه. هیچ مشکلی هم پیدا نکرده. حتی توی گالری! طرف مغازه داره کف کرد دید روی این گوشی مموری8 گیگ گذاشتم (آخه 6120 به قیافش نمیخوره!)
مبارکه ........
چقدر خریدی ؟؟؟ ساندیسک ؟؟؟ پکیج داره ؟؟؟ رم ریدر چی ، داره یا نه ؟؟؟
سلامت باشيد ....مبارکه ........
چقدر خریدی ؟؟؟ ساندیسک ؟؟؟ پکیج داره ؟؟؟ رم ریدر چی ، داره یا نه ؟؟؟
28 تومن - سانديسك - بدون پكيج - رم ريدر هم نداره !
مبارکه پارسا جان! حالا گوشیت شده 6120-8Gbراستی من 5شنبه فقط تونستم یه ربع تو علائدین دور بزنم! و هیچ کدوم از اونایی که تو چند پست قبل (هدفون-جی.پی.اس) رو پیدا نکردم فقط یه 6220 و یه 5800 دستم گرفتم. جالبه واسه 6120 خودمون قاب آبی فابریک دیدم!(خود نوکیا مرکزی)
بچه ها برای این گوشی چه رنگ قابهایی اومده؟؟؟؟؟؟؟
مبارک باشه
یکی دیگه هم تو این فروم مموری 8 رو روی 6120 تست کرد.
کی باشه 16 گیگ رو تست کنید.(و جواب بده که در این مورد هم مدرک داشته باشیم)
راستی پارسا حالا هم تاپیک برای گوشی کشویی و ... میدی؟![]()
حالا کی گفته گوشی های کشویی رم 8 گیگ نمیساپورتن؟راستی پارسا حالا هم تاپیک برای گوشی کشویی و ... میدی؟![]()
اینجا هدفون عادی گوشی هم پیدا نمیشه چه برسه به تجهیزات حرفه ای تر!هیچ کدوم از اونایی که تو چند پست قبل (هدفون-جی.پی.اس) رو پیدا نکردم
واقعا جالبه!جالبه واسه 6120 خودمون قاب آبی فابریک دیدم!(خود نوکیا مرکزی)
راستی دوستان ، برید بازی های جدید ان.گیج رو دان کنید ، خیلی باحل هستن! کسی Evil رو بازی کرده؟ مال من موقع نصب Corrupted میده!
رو گوشی من نصب شد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)