ايول! ببينم عكس بچه ي زيدان هم دارين؟ اون چپيه زنش بود ديگه نه؟![]()
ايول! ببينم عكس بچه ي زيدان هم دارين؟ اون چپيه زنش بود ديگه نه؟![]()
نـــــــــــــــــه.........
سمت راستیه......![]()
e؟
من فکر میکردم راستیس؟ نه احمد جان؟
البته شایدم جفتشون باشه؟ها چه اشکالی داره؟![]()
آقا واقعا تسلیت میگم اون از جام حذفی که حذفشدید لیگ اروپا هم از پس رم که بر نمیاید میمونه لالیگا که اون هم قهرمان تیمی نیست به جز f.c barcelona![]()
آقا این تاپیک رو ببندید......چون یه بارسلونایی کثیف اومد تو..........
آخه شما یی که دوسال زیر سایه رونالدینهو بودید و حالا می خواید بندازیدش بیرون اون بخاطر 5بازی ضعیف....چی میگید....نامردا........................ .................
بعدشم جوجه رو آخر پاییز میشمارن.......البته شما رو اصلا نمیشمارند
اینم بگم زن زیدان راستیست.....
و یه خبر کوتاه:
به نقل از خبرگزاری گل، "رائول گونزالس"، مهاجم و کاپیتان باشگاه رئال مادرید اسپانیا در مورد شرایط این تیم در فصل جاری لالیگا گفت: کلید قهرمانی رئال این است که دیگر در بازی های خانگی امتیاز از دست ندهد و همه بازی ها را با پیروزی به پایان رساند.
وی افزود: در نیم فصل دوم ما امتیازات زیادی را از دست دادیم ولی هدف ما قهرمانی در لالیگا است و برای آن همه کار می کنیم.
رائول خاطر نشان کرد: 13 بازی از این فصل باقی مانده است و ما نباید اشتباهات بازی های گذشته را در دیدارهای باقی مانده مرتکب شویم.
پوزت رو از اینجا دور کن تا نترکوندمش ...
هنوز 2 امتیاز فاصله هست ..
مثلا شما چه گهی خوردین توی کوپا دی ری هستید ؟؟؟
جناب مسي اينکه عضو شدي تا بياي تاپيک ديگران رو بهم بزني باعث شرمه
آقا وحيد از شما هم بعيده به قول يکي از مديرا به جاي توهين ميتونستي دکمه اخطار رو بزني نه اينکه ...
بارسايي ها لطف کنن اينجا پست بيخود ندن . تاپيک جاي اين کارا نيست
از اول قوانين رو ميخونين ولي ...
گرچه همسرش سمت راستی هست اما خوب چپیه هم ارزوش هست که جای سمت راستی باشه!!!
راستی وحید جان خوبیت نداره که با این افراد نهس دهن به دهن شیم .
آقا من فكر كنم يه چيزي خورده بود تو كلم! آخه منم فكركرده بودم كه راستيه هست! اما نمي دونم چرا نوشتم چپيه!!!
به نقل از سایت گل سالگادو از اشتباهات گذشته ی رئال مادرید عصبانی است .
وی گفت : انتقاد از رئال مادرید همواره وجود دارد و ما باید برای آن آماده باشیم اما درست است که ما در چند بازی گذشته چند اشتباه نابخشودنی داشتیم . ما فاقد بعضی جزئیات کوچک بودیم . ما چهار تا از پنج بازی را باختیم اما با نگاه به بازی رم متوجه می شویم که لایق شکست نبودیم و فقط باید تاسف بخوریم .
وی افزود : در دور دوم بازیها ما با تیمهایی بازی کردیم که از ما آماده تر بودند از بازی رم هر بازی یک فینال است .
وی در مورد بارسلونا گفت : هیچگاه به بارسلونا فکر نمی کنم . فقط رئال مادرید . اما حقیقت آن است که سه شکست باعث شد که رقابت سختی تا پایان فصل با تیم بزرگی همچون بارسلونا داشته باشیم .
در مورد مصدومیت ها گفت : ما نمی توانیم زیادی به آنها تکیه کنیم . ما در طی ژانویه بازیکنان خود را حفظ کردیم و هیچ کس پس از ان چیزی درباره ی آنها نگفت . من کورکورانه گروه پزشکی باشگاه را قبول دارم . هر فصل مصدومانی بدین شکل داشته ایم . کا توجه زیادی به روبینیوی آزاد در این فصل داشتیم . او برگشته است او ستاره ی بزرگی است اما کسی ریتم اسپانیا را نمی داند . او یک بازکن کامل است و با بازگشتش تیم را متحول می کند .
و یک خبر بد:کم بود جن و پری اینم از دریچه پرید
به نقل از سایت گل بعد از رهایی په په و روبینیو از مصدومیت اکنون نوبت نیستلروی است که مصدوم شود .
در حالی که رئال پس از چند هفته می توانست دوباره ترکیب ثابت خود را بیابد مصدومیت نیستلروی برنامه ها ی شوستر را بهم ریخت . نیستلروی در برابر رکرتیوو غایب است و ساویولا در که در دیدار کوپا دل ری برابر مایورکا مصدوم شد شاید بتواند جای خالی او را پر کند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)