تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 229 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

يوهان گوركف (بوردو)

گوركف درفصل ۲۰۰۶ از رن راهى ميلان شد اما هرگز در جمع شاگردان آنچلوتى و در سرى a ياراى به رخ كشيدن توانايى و خلاقيت هايش را پيدا نكرد. در آغاز فصل جارى فرانسوى ۲۲ ساله به طور قرضى به بوردو پيوست و در اين تيم بود كه به عنوان يك بازيگردان، گل ساز و گلزن توانست آنچه از او انتظار مى رفت را به نمايش بگذارد. گوركف كه در نيم فصل نخست لوشامپيونه ۳ گل و ۵ پاس منجر به گل را به نام خود ثبت كرده از همان ابتدا، كارى كرد كه همه از تكنيك و آينده روشن او سخن بگويند.شماره ۸ بوردو با به ثمر رساندن يك گل و سپس ارسال پاس پيروزى بخش در پيروزى ۲ بر يك مقابل كان نقش اساسى بر عهده داشت اين نخستين گام در موفقيت هاى بعدى را پى درپى براى او رقم زد تا جايى كه به طور منطقى مورد توجه دومنش قرار گرفت و به تيم ملى فراخوانده شد و همراه با آن مقايسه گوركف با زيدان بزرگترين بازيكن فرانسوى قرن گذشته نيز مطرح شد در اين رهگذر حركات و رفتار تصاحب توپ و بازيگردانى گوركف شباهت هايى با زيدان را در ذهن تداعى مى كند و بايد گفت تيم ملى فرانسه هم خيلى زود خود را با چنين تاكتيكى منطبق كرد و فرانسوى هاى طرفدار فوتبال نيز بر آن صحه گذاشتند. يوهان گوركف فرد برگزيده كاربران يورو اسپورت به همان اندازه كه مهارت و خلاقيت فردى آرام و دور از جنجال هاى رايج رسانه اى است. او هرگز اسير شهرت نشده و رفتارى بسيار مؤدبانه دارد و كلامى بى جا از دهانش بيرون نمى آيد و مهمترين و گوياترين حرف را در زمين و با توپ بيان مى كند و درست مانند جريان بازى گوركف در رفتار و منش اجتماعى اش به ندرت در آفسايد قرار مى گيرد. اگر در پايان نيم فصل اول بوردو را در رده دوم جدول و با فاصله اندكى زيردست ---- مى بينيم. بخش عمده اى از اين عملكرد را بدون ترديد مديون يوهان گوركف است. تنها تأسف و ناكامى گروهى، او را بايد حذف از مسابقات گروهى ليگ قهرمانان اروپا دانست كه آن هم البته با توجه به حضور چلسى و رم چندان هم غيرقابل توجيه نشان نمى دهد و در اين ميان بايد گفت كه گوركف ۲۲ ساله فرصت هاى ديگرى را براى حضور در معتبرترين مسابقات باشگاهى دنيا خواهد داشت اما اينكه اين اتفاق همراه با بوردو رخ بدهد جاى سؤال دارد البته قيمت فروش او ۱۵ ميليون يورو برآورد شده مبلغى كه براى صاحب چنين استعداد و خلاقيتى اصلاً به حساب نمى آيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ميلان با ستارگانش در سواحل خليج فارس

رونالدينيو:با بكهام شانس هايمان بيشتر شد

امروز در حالى قدم به سال ۲۰۰۹ ميلادى گذاشته ايم كه اكثر تيم هاى مطرح فوتبال جهان بدون توجه به تعطيلات زمستانى و بر اساس برنامه هاى تبليغاتى خود در نقاط مختلف دنيا در حال آماده سازى تيم هاى خود براى ادامه فصل هستند. يكى از اين تيم هاى مطرح و پرطرفدار ميلان نام دارد كه براى انجام بازى هاى دوستانه به همراه تمام ستارگانش نظير مالدينى، كاكا، بكهام و رونالدينيو در دوبى بسر مى برد. در امارات رونالدينيو و بكهام جزو محبوبترين ها به حساب مى آيند و بازهم ستاره برزيلى به خاطر سبك بازى اش بيش از ديگران در تيررس رسانه ها قرار دارد. اين ستاره ۲۸ ساله كه تاكنون در ۱۴ بازى توانسته ۷ گل براى روسونرى به ثمر برساند،موج جديدى از دوره باشكوه خود را به نمايش گذاشته است. او كه اميدوار است بار ديگر به تيم ملى كشورش فراخوانده شود و حداقل براى بازى دوستانه با تيم ملى ايتاليا در ماه فوريه در تركيب طلايى پوشان به ميدان برود نيمه اول حضورش در تيم روسونرى را با موفقيت به پايان برد و در ميان بهترين بازيكنان ميلان جاى گرفت.
    • ميلان با حضور ديويد بكهام بيشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است، اين موضوع تيم را تحت فشار قرار نمى دهد!
    - به نظر من باعث مى شود انگيزه هايمان بيشتر شود.بايد بگويم خيلى خوشحالم بكهام به ميلان آمده است، او را خوب مى شناسم چراكه بارها در جدال بارسلونا و رئال مادريد مقابل هم بازى كرده ايم. با حضور او ميلان بهتر بازى خواهد كرد و در مجموع شانس هايمان بيشتر مى شود.
    •آيا تيمى با اين همه ستاره اجازه اشتباه كردن هم دارد؟
    فوتبال ورزشى است كه ۱۱ بازيكن در تركيب آن به ميدان مى روند و هرگز نمى توان مطمئن بود كه يك تيم در جريان بازى هايش دچار اشتباه نشود. من دوست ندارم ميلان را با رئال مادريد مقايسه كنم اما به هرحال هماهنگى بين اين تعداد بازيكن بزرگ اصلاً آسان نيست.
    • از خودتان حرف بزنيد به نظر هر روز آماده و آماده تر مى شويد چه احساسى داريد؟
    - خيلى خوب . بازى كردن در ۱۴ مسابقه واقعاً به من از نظر فيزيكى كمك كرده است. بعد از ۲ مسابقه نه چندان خوب مقابل بولونيا و جنوا من احساس خوبى دارم كه به دوران عالى ام برگشته ام. من دوران سختى را طى كرده ام بنابراين اين لحظات خيلى دلگرم كننده است.
    • آيا مى توانيد درباره دوران دور بودن از آمادگى و فوتبالتان بگوييد؟
    - من هرگز نا اميد نشده بودم. دچار يك افسردگى بزرگ در وجودم شدم و مدتى مخفيانه در بيمارستان تحت معالجه بودم. بنابراين تصميم گرفتم تغييراتى را در زندگى ام داشته باشم چيز كمى نبود و واقعاً احساس بدى داشتم. ترسيده بودم براى اينكه دكترها آزمايش هاى زيادى انجام داده بودند و بيشتر نگرانم كرده بودند. در وضعيت بدى بودم و زمانى كه چيزهايى شبيه اين رخ مى دهد مهمترين مسأله بهتر تصميم گرفتن و قويتر بازگشتن است.
    • آيا انتظار داريد كه دوباره به تيم ملى فراخوانده شويد؟
    - بله. من ۸۴ بازى ملى انجام داده ام. حضور داشتن در تيم كاملاً دلگرم كننده است و نشان مى دهد كه مربى به من ايمان دارد.رابطه خوبى با دونگا دارم و مى دانم بازهم در تركيب برزيل بازى خواهم كرد.
    • ترسيده ايد كه جايگاهتان را در تيم ملى فرانسه از دست بدهيد؟
    - بدون ترديد. من مصدوم شده بودم و از آمادگى كامل دور بودم اما به هر حال شما توانايى هايتان را در يك مدت كوتاه از دست نمى دهيد. فكر مى كردم كه با گذشت زمان بهتر خواهم شد. اين چيزى بود كه دكترها به من مى گفتند اما صادقانه بگويم كه من انتظار بازگشت به روزهاى خوب را به اين زودى نداشتم اما هر چيزى در فوتبال به سرعت روى مى دهد. ميلان كمك زيادى به من كرد و از اين باشگاه و تمام دوستانم و هواداران تشكر مى كنم.
    • بنابراين وقتى كه اندرسون از منچستر به تيم فراخوانده شده تا جاى خالى شما را پر كند متعجب نشديد؟
    - پرواضح بود كه او به تيم ملى برزيل خواهد پيوست. او به ما بهترين هديه را داده است. اندرسون بواسطه بازى هاى خوب در منچستر با يك مقدار تأخير آمد. مانسينى جلوتر از او قرار داشت اما امروز او داراى اعتماد به نفس است و سخت كار مى كند. تنها مشكل او اين است كه زياد بازى نكرده اما اكنون مى داند كه چه تفاوتى را به وجود آورده است. او خلاقيت زيادى را به بازى وارد مى كند كه امروزه خيلى مرسوم نيست.
    • در طول ۲ ماه گذشته، در رسانه ها بر روى ميليتو از جنوا و شما متمركز شده اند. شما انتظارات را بالا برده ايد. آيا شما احساس فشار زيادى نمى كنيد؟
    - خير. به نظر من ما در مركز قرار داريم بخاطر اينكه مردم بازيكنان جديد را جستجو مى كنند اما ما همان طور كه بازى مى كرده ايم بازى مى كنيم. ما از اين لحظات لذت مى بريم. من مطمئن نيستم كه احساس مسئوليتى بكنيم. بازيكنان باتجربه تر اين مسئوليت ها را به خوبى به جوانان آموزش مى دهند.
    • از مقايسه شدن با پله چه احساسى به شما دست مى دهد؟
    - در دوران فوتبالى ام بارها با پله مقايسه شده ام و اگرچه اين قياس باعث افتخار من است اما صادقانه فكر مى كنم كه قياس با بازيكنى همچون او غير ممكن است. من اين حرف را به اين خاطر مى گويم كه پله بهترين فوتباليستى است كه وجود داشته است و يك اسطوره است.
    • توانايى هاى شما سبب حسرت خوردن باشگاه هاى زيادى در سرتاسر اروپا شده است اما چه آينده اى در انتظار شماست؟
    - من تا سال ۲۰۱۱ با ميلان قراردارد دارم و اين باشگاه جايى است كه من در آن دوباره زنده شدم و جان تازه اى گرفتم ، من در اينجا تثبيت شده ام. در حال حاضر سخت مى توانم تصور كنم كه در جايى غير از ميلان بتوانم حضور داشته باشم.
    • وقتى كه مقابل اينتر گل زديد چه چيزى در ذهنت مى گذشت؟
    - فكر كردن در اين باره سخت است چرا كه همه چيز خيلى سريع رخ داد اما من وقتى كه توپ وارد دروازه شد به سرعت فهميدم كه يك گل در دربى بزرگ شهر ميلانو زده ام.
    • در صورت ترك شوچنكو چه كسى به عنوان جايگزين او خواهد بود؟
    -حقيقت اين است كه من نمى توانم در اين رابطه حرف بزنم اما اميدوارم كه شوا هرگز ما را ترك نكند براى اين كه او يك بازيكن بزرگ و يك دوست شگفت آور است.
    • چه كسى بهترين بازيكن در تاريخ است و همچنين در حال حاضر و چه كسى در راه است؟
    - پله و مارادونا بهترين بازيكنان براى هميشه هستند. هيچ سؤالى در اين باره در ذهنم خطور نكرده است. در حال حاضر بازيكنان بزرگ زيادى وجود دارند اما اگر من بايد يكى را ذكر كنم خواهم گفت رونالدو و مسى.
    • در رقابت هاى اين فصل چه انتظاراتى از ميلان مى رود؟
    - من دوست دارم كه در ليگ ايتاليا و جام يوفا به پيروزى برسم. در اين باره شكى ندارم كه ميلان تمام تلاشش را خواهد كرد تا اين جام ها را ببرد. فكر مى كنم ما شانس خوبى داريم و مى توانيم موفق شويم .
    • به عنوان يك ستاره كه توپ طلا را برنده شده از كدام باشگاه حمايت مى كرديد و انتظار داريد كه در دوران فوتبالى تان در كدام باشگاه بازى كنيد؟
    -هنگامى كه جوان بودم و پرتوان براى گرميو در برزيل بازى مى كردم و بنابراين آنها در قلب من هستند. چه خوب مى شد اگر به آن روزها برگردم.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيراهن شماره ‪ ۳‬ميلان بايگاني مي‌شود

نايب رييس باشگاه آث ميلان ايتاليا اعلام كرد: پس از كناره‌گيري پائولو مالديني از فوتبال، پيراهن شماره ‪ ۳‬او بايگاني مي‌شود. آدريانو گالياني درحاشيه اردوي ميان فصل ميلان در دوبي به خبرنگاران گفت:
    بعد از خداحافظي مالديني هيچكس پيراهن شماره ‪ ۳‬را بر تن نخواهد كرد، مگر يكي از پسرانش.
    به نوشته سايت روزنامه گلف نيوز، مالديني از قبل اعلام كرده كه در خاتمه رقابتهاي فصل جاري از فوتبال خداحافظي مي‌كند و طبق اظهارنظر نايب رييس باشگاه ميلان، فقط يكي از پسران او -كريستيان يا دانيله - مي‌توانند پيراهنش را برتن كنند.
    كريستيان پسر ‪ ۱۲‬ساله مالديني هم اكنون در تيم نوجوانان ميلان بازي مي‌كند و پخش اينترنتي تصاوير بازي دانيله ‪ ۵‬ساله كه كلارنس سيدورف را دريبل زده ، فوتبال دوستان جهان را شگفت زده كرده است.
    مالديني در اين‌باره گفت: اگر يكي از دو پسر من، با همان تعصبي كه من دارم فوتبال بازي كنند، مي‌توانند صاحب پيراهنم شوند.
    گالياني هم افزود: مگر اينكه مالديني بخواهد همچنان در ميلان بازي كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برلوسكنى و توصيه به آنچلوتى
    اینقدر بدم میاد که این برلوسکنی تو کارهای فنی دخالت میکنه!
    اخه به تو چه؟
    پيراهن شماره ‪ ۳‬ميلان بايگاني مي‌شود

كريستيان پسر ‪ ۱۲‬ساله مالديني هم اكنون در تيم نوجوانان ميلان بازي مي‌كند و پخش اينترنتي تصاوير بازي دانيله ‪ ۵‬ساله كه كلارنس سيدورف را دريبل زده ، فوتبال دوستان جهان را شگفت زده كرده است.
    چقدر با این پائولو مالدینی خاطره دارم

کسی بازی پسر مالدینی کبیر را دیده؟ اگه این کلیپه که میگه سیدورف را دریبل زده پیدا کردید بذارید.
    اگه به پدرش رفته باشه من مطمئنم یک بازیکن بزرگتر از پائولو میشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون کلیپ که میگی دنیل سیدورف رو دریبل نمیزنه
    سیدورف داره دریبل می زنه که دنیل میاد و با یک تکل استثنایی توپ سیدورف رو جمع می کنه و میبره
    خیلی باحال توپ سیدورف رو میگیره...یک بچه 5 ساله چجوری این همه مهرات داره من موندم
    ولی یه خوبی که داره چند سال دیگه دو تا مالدینی توی تیم داریم
    راستی اون کلیپ رو توی youtube دیدم می گردم اگه پیداش کردم حتما لینکش رو میذارم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون فاشیست جان خودم پیداش کردم
    عجب تکل بی نقصی زده الحق که پسره مالدینی هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره
    خدائیش خیلی قشنگ توپش رو میگیره
    خود سیدورف هم کف می کنه
    خدا کنه بتونه جای پائولوی کبیر رو پر کنه...البته اگه پستش دفاع باشه

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ممنون فاشیست جان خودم پیداش کردم
    عجب تکل بی نقصی زده الحق که پسره مالدینی هست

the video you have requested is not available.
    چرا من نمیتونم ببینم ؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره من هم نمی تونم ببینم
    به خود علیرضا خان بگو...شاید لینک سالمش رو داشته باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نمی دونم چرا لینکی که اینجا گذاشتم اینطوری شد!

یکبار دیگه همون لینک را میذارم اگه نیامد برید داخل یوتیوب و نامه maldini+boy را سرچ کنید دومین یا سومین لینک کلیپی با این نام میاد Paolo Maldini's 5 year old son tackles Clarence
    می تونید همین نام اخر را هم سرچ کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسرش 5 سالش هست تو این خبر نوشته بود 12 سال !
    ویرایش:لینکش را چک کردم سالم هست.(حداقل تا حالا)
    Last edited by Alireza Taji; 02-01-2009 at 23:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •