آره؟!! تو بازیکن سازی که بارسا حرف اولو میزنه.
مسی-بوخان-ژاوی-اینیستا-پویول-فابرگاس-دوس سانتوس و...
تیم ملی اسپانیا کلا از بارسا تشکیل شده!!
آره؟!! تو بازیکن سازی که بارسا حرف اولو میزنه.
مسی-بوخان-ژاوی-اینیستا-پویول-فابرگاس-دوس سانتوس و...
تیم ملی اسپانیا کلا از بارسا تشکیل شده!!
کی بود که بهش میگفتن کهکشانی ها؟
زیدان-فیگو-بکهام رو کی خرید ؟ عمه من ؟
کاناوارو خیلی جوونه؟ امرسون خیلی جوون بود؟ بازم بگم؟
باشه بابا تو راست ميگي
ما با همين پير و پاتالامون هم در هم كوبيديمتونحالا جوونا بماند
![]()
شما هم تو دوران کهکشانیتون 3-0 باختین. این به اون در!
من از رئالیها خواهش میکنم دیگه تو این تاپیک نیان.
اگه حرف و حدیثی دارین برین تو تاپیک خودتون هر چی دوست دارین بگین.ما که مثل شما نیستیم که همه جا سرک بکشیم.
اصلا شما بهترین تیم دنیا.راضی میشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حقیقتش من دوران بچگیم که چیزی از فوتبال سرم نمیشد طرفدار رئال بودم.بیشترشم بخاطر این بود که تو اروپا از همه تیما بیشتر قهرمان شده بود.
ولی بعدا که خوب بازی هاشو دیدم که تو اروپا هیچکاری نمیتونست بکنه و بازی های بارسا رو هم میدیدم متوجه تفاوت شدم.
وقتی که 2-3 بار پشت سر هم تو اروپا از تیمی مثل یوونتوس باخت دیگه به کل رئال رو گذاشتم کنار.اگه واقعا تیم بود با اون همه ستاره اون زمان میتونست یه کاری بکنه.
بارسا هر چقدر هم که ضعیف باشه زیبا بازی میکنه.مهم نیست که نتیجه نمیاره مهم اینه که تماشاگر پسند بازی میکنه.![]()
اي خداااااااااااااااااااا ناسلامتي دو فصل عين آدم بازي مي كنيد
خودتون كه خوب ميدونيد قبل از اومدن رونالدينيو در رده چهاردهم بوديد
در ضمن اگه خوب دقت كنيد الان نمي دونم چند بازيه كه بارسا نتونسته رئال رو ببره دقيقا بعد از اون برد 3-0 اما در بازي بعدي يادتون نيست زيدان هم گفت رئال مي بره و رئال 4-2 بازي رو برد
اينم به اون در !!!!
اما شما امسال مقابل قدرت رئال خورد شديد
در ضمن ما هنوزم پرافتخارترين تيم جهانيم
سال آينده تو قهرمانان اروپا هم مي بينيم ...
حداقل از شما بهتريم اگه از هر تيمي هم ضعيف باشيم هميشه و تا ابد روي شمارو كم خواهيم كرد
سلام به همگی:
خوب مثل اینکه نمیشه اقا صلح اول به از جنگ اخر من از شما معذرت میخوام اصلآ شما قهرمان شما چمپیون خوبه؟
بابا اینا رو ولش کنید باید این لالیگا دوباره روبه راه بشه همین کارا رو کردیم که حالا همه واس ما شاخ شدن مث شالکه که باید یه گل بزنین و یا رم که باید ازش ببازیم ولی خدایشش رم قویه میلان رو در هم کوبید خوب من شخصآ تا الکلاسیکو بعدی با شما کاری ندارم فصل بعد میبینمتون حتمآ اماده بشید...
باشه اگه تونستید از گروهی جام باشگاه ها بیاید بالا می بینیمتون... viva barca
باشه شما هم اگه تونستيد بريد باشگاههاي اروپا مي بينيمتون
هنوز كه بايد پلي آف بازي كنيد بريد بميريد
ما كه حداقل اينقدر ننگ و خفت و خواري نمي بينيم
کجای کاری رومن جان ---- اگه بارساست که این 2تا بازیشم میبازه به جای اروپا میره یوفا باتیمای در پیت بازی میکنه قهرمان میشه کلی هم لذت میبره --
تازه خوبه تو کل تاریخ این تیم دوبار قهرمان شده معلوم نیست چند بار اومده فینال اما رئال با 14 بار حضور در فینال و9 بار قهرمانی ابروی اسپانیا رو حفظ کرده --
شاعر میگه --- به خدا جام ندیده نیستیم -------------------------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)