تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 106 از 2014 اولاول ... 656961021031041051061071081091101161562066061106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام ..
    مي بينيم كه استقلال دو برد متوالي كسب كرده و باعث خوشحالي استقلالي ها شده . بهمين منظور ضمن تبريك به استقلالي هاي عزيز جند نكته را گوشزد مي كنيم تا بي خود و بي جهت شكم خود را صابون نزنند و فعلا صبر داشته باشن تا آخر پاييز بياد و جوجه ها رو بشمارن ..!

1. آرش برهاني همانطور كه مي بينيد هنوز در زدن ضربات آخر چشم راست تماشاگران را هدف مي گيرد و در زدن يه برگردون ساده به سمت دروازه خالي مانند قبل ناشيانه عمل مي كند.

2. در دوبازي اخير استقلال در موقعيت هاي بسيار محدودي ( شايد كمتر از 5 تا ) گل زده و باقي مسابقه ( قريب 60دقيقه ) به دفاع و زيرتوپ زني پرداخته است. بالاخره بزن زيرش هم به نوعي تاكتيك حساب مي شود !!

استقلالي عزيز .. آنچه كه مسلم است اين است كه زمان براي كري خواندن شما هنوز نرسيده و تا وقتي در جدول رده بندي پايين تر از ما تشريف داريد دهان خود را بسته و بيش از اين خودتان را ضايع نفرماييد.

در نهايت آنچه از دو ديدار اخير استقلال بر مي آيد اين است كه :
    اين استقلال تيم نيست

با تشكر ..
    جمعيت حمايت از آفتابه بدستان آبي .
    سلام

ضمن تایید شدید صحبتهای Gabana عزیز ، میخواستم عرض کنم که ...

این دو برد استقلال دلیل بر خوب بازی کردنشون نیست ، بلکه علتش شانس
    همیشگی این تیم هست که مدتی به علل نامعلوم ! این تیم رو ترک کرده بود و
    حالا مثل اینکه دوباره برگشته و میخواد یه حال چندباره به این تیم بده ...
    یعنی شرایط جوی ، اشتباهات داوری !! ، تیر دروازه ها و ... به کمک این تیم اومدن
    تا از بحران بیرونش بیارن ... اخــــــی ... طفلکیا ...

لابد الان با خودشون میگن بابا داور که تو هردو بازی ما رو 10 نفره کرد و ... اما نه .
    داور 10 نفره کرد ، چون دیگه راهی نداشت .
    ضمن اینکه 10 نفره شدن ، زیاد هم برای این تیم بد نیست . چون خجالت میکشن که با
    11 بازیکن برن دفاع کنن . واسه همین وقتی 10 نفره میشن دیگه راحت 10 نفری میرن تو

دفاع ، و کادر فنی هم هرچی دفاع دم دستش رو نیمکت داره ، میفرسته تو زمین !

ضمن اینکه تو همین بازی امروز هم داور بلافاصله بعد از تمام شدن 5 دقیقه وقت اضافه
    همچین سراسیمه سوت پایان بازی رو زد که نزدیک بود سوته رو قورت بده ! ...
    بنده شخصا نگران حالش بودم .
    و حواس داور به این نبود که از این 5 دقیقه ، یک دقیقه و خوده ایش صرف طبابت جناب
    طالب لو به اصطلاح مصدوم ! شده و 30 ، 40 ثانیه ای هم صرف چیدن خط دفاعی استقلالی ها
    روی ضربه ی آزاد پایانی . ضربه ی آزادی که همین که به دیوار دفاعی برخورد کرد ، داور سوتش رو زد !
    حد اقل صبر نکرد برگشتشو یه بنده خدایی بزنه زیرش ...
    خدایی خیلی تابلو بود .

مورد بعدی اینه که به قول این دوست عزیزمون ، زیاد خوشحال نباشید . چون استقلال
    تو هر بازی دو تا حمله میکنه ، یکی دو تا گل میزنه . بعد میره تو دفاع و حالا بسته به شانسش
    یا یک گل ، یا دو گل و یا سه گل ! دریافت میکنه . در حالی که به قول خود ناصر خان 5 ، 6 تا هم نمیخوره ... !

پس زیاد امیدوار نباشید . این تیم احتمالا هفته ی 30 ام یا به هرحال ایشالا تا پایان فصل به یه
    بازی تیمی و حساب شده میرسه ...

پس حواستون باشه که تا اون روز هیچ حرفی برای گفتن نخواهید داشت ... و همینطور :
    اين استقلال تيم نيست
    ...

و اما در پایان همه ی این حرفا ...

به قول خود آبی ها ، هیچکدوم از اینا مهم نیست ... مهم اینه که تیم از بحران ! بیاد بیرون ... !

پس موفق باشید و همچنان بزنید زیر توپ ...

...

ضمنا این مطالب رو به این دلیل اینجا نوشتیم که ، میدونستیم اینجا بهتون خیلی خوش میگذره ! و
    روزی هفت هشت بار به این تاپیک سر میزنید ... آخــــــــــی ...

یا حق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این فجرسپاسی هم عجب تیم مزخرفیه فقط جلوی پرسپولیس شیره

جلوی بقیه تیمها موش هم نیست اون از باختنشون به سپاهان تو شیراز این هم از استقلال

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

برای تیم مقاومت سپاسی و بقیه تیم هایی که فقط جلوی ما خوب بازی می کنند متاسفم. خداوکیلی تیم مقاومت اگر اون بازی رو که جلوی پرسپولیس انجام داد, مقابل استقلال هم انجام می داد الان نتیجه ۵ بر ۲ به نفع مقاومت بود.

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ..
    مي بينيم كه استقلال دو برد متوالي كسب كرده و باعث خوشحالي استقلالي ها شده . بهمين منظور ضمن تبريك به استقلالي هاي عزيز جند نكته را گوشزد مي كنيم تا بي خود و بي جهت شكم خود را صابون نزنند و فعلا صبر داشته باشن تا آخر پاييز بياد و جوجه ها رو بشمارن ..!

1. آرش برهاني همانطور كه مي بينيد هنوز در زدن ضربات آخر چشم راست تماشاگران را هدف مي گيرد و در زدن يه برگردون ساده به سمت دروازه خالي مانند قبل ناشيانه عمل مي كند.

2. در دوبازي اخير استقلال در موقعيت هاي بسيار محدودي ( شايد كمتر از 5 تا ) گل زده و باقي مسابقه ( قريب 60دقيقه ) به دفاع و زيرتوپ زني پرداخته است. بالاخره بزن زيرش هم به نوعي تاكتيك حساب مي شود !!

استقلالي عزيز .. آنچه كه مسلم است اين است كه زمان براي كري خواندن شما هنوز نرسيده و تا وقتي در جدول رده بندي پايين تر از ما تشريف داريد دهان خود را بسته و بيش از اين خودتان را ضايع نفرماييد.

در نهايت آنچه از دو ديدار اخير استقلال بر مي آيد اين است كه :
    اين استقلال تيم نيست

با تشكر ..
    جمعيت حمايت از آفتابه بدستان آبي .
    تایید میشه هنوز وقت کری خواندن نرسیده چون اول استقلال اون 4 تا باختش رو چمع کنه بعد بیاد ورمزیار و حاجیلو رو با هم مقایسه کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

سلام عرض میکنم خدمت لنگی ها عزیز باید بگم که من شدیدا استقلالی هستم پس خواهشن نذارین ... بالاخره لطفا حدو رعایت کنین
    در کل من فکر کنم استقلال بدون مربی باشه بهتر بازی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shadmehrdj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این استقلال همش چسبیده تو دروازه و به گفته کارشناس برنامه این تیم 75 دقیقه فقط دفاع کرد.استقلال شده راه آهن2.حجازی هم گفته بود ما راهی جز دفاع کردن نداشتیم.یعنی اینقدر این تیم بدبخت شده که در برابر راه آهن و فجر فقط دفاع میکنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عرض میکنم خدمت لنگی ها عزیز باید بگم که من شدیدا استقلالی هستم پس خواهشن نذارین ... بالاخره لطفا حدو رعایت کنین
    1ـبه ما چه شدید یا ........طرفداره استق لال هستی ؟
    2ـاستقلال از اول هم مربی نداشت ؟
    3ـخداوکیلی تو به این میگی بازی؟؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

مربی که هیچی ولی با استقلال درست صحبت کنین چون دیگه من...
    حالا اینجا جای ما نیست ولی حواستون باشه من هر چند

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خليلي: از شعار محسن رفت و برگشت لذت مي‌برم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از شعاري كه برايم ساخته‌اند، يعني محسن رفت و برگشت، لذت مي‌برم.

محسن خليلي در مصاحبه‌ با خبرنگار خبرگزاري فارس، در باره ديدار برابر شيرين فراز كرمانشاه در ليگ برتر اظهار داشت: پس از كسب 3 امتياز با ارزش مقابل مس كرمان، انگيزه بازيكنان براي كسب پيروزي‌هاي بعدي دو چندان شده است.
    وي ادامه داد: خوشحالم كه در هر مسابقه با قدرت و تجربه بالا به فكر تمام امتيازها هستيم و با ارائه تاكتيك‌هاي مختلف همه حريفان را غافگير مي كنيم.
    وي راجع ‌به شرايط جسماني‌اش گفت: پس از اينكه دو هفته موفق به گلزني در ليگ نشده‌ام، بسيار با انگيزه هستم.
    خليلي خاطر نشان كرد: برابر شيرين فراز كرمانشاه بازي دشواري پيش رو داريم چون غير از ديدن چند فيلم، شناختي از اين تيم نداريم. بايد با احتياط بازي را شروع كنيم و در دقايق اول، نقاط ضعف حريف را شناسايي كرده تا راحت‌تر به گل برسيم.
    وي افزود: هيچ نقطه ضعفي در تيم ما وجود ندارد؛ اما برخي تيم ها مقابل ما كاملاً تدافعي بازي مي كنند تا ضد تاكتيك بزنند.
    خليلي ادامه داد: كادر فني ما بادانش و باهوش است. ديده‌ام براي هر مشكلي در پرسپوليس و حتي هر بازي، برنامه‌هاي خاص خودش را دارد.
    وي يادآور شد: اولين موردي كه مرا تشويق مي‌كند تا وظيفه‌ام را تمام و كمال براي پرسپوليس در هر بازي به نمايش بگذارم، پيراهن و هوداران بسيار پرشور اين تيم است. از شعاري كه برايم ساخته‌اند، يعني محسن رفت و برگشت، لذت مي برم
    .

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    شدیدا استقلالی هستی عزیز قبول .
    سواد داری که میای تایپ میکنی نه ؟
    سواد نداری عنوان تاپیک رو بخونی ؟
    حد رو هم رعایت میکنیم اگه شماها بدونین این تاپیک مال شما نیست .
    در مورد استقلال هم توی تاپیک خودتون نظر بدید .
    من همچنان موندم مدیران چرا نظارت نمیکنند به این تاپیک ها .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •