تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 949 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب بچه ها اگر من اين سرويس به بچه هاي اينجا با اين قيمت ارائه بدم حاضريد بگيريد اين سرويسو با توجه به قيمت هاي فن اوا براي سرعت يك مگ حاضريد ؟
    سرعت 1024/512
    ترافيك1 گيگ ماهانه (ماهي 22تومن) - ترافيك 2 گيگ ( ماهي 27.500 تومن)
    دانلود از ساعت1تا 8 صبح نيم بها
    هزينه هر گيگ اضافه 5.500 تومن
    نكته مهم ميمونه اين وسط
    1. نبايد به پشتيباني زنگ بزنيد در مورد سرويستون ولي كسي خواست من شماره خودمو ميدم بايد كاراي پشتيباني و شارژ از طريق خودم انجام بديد چون لو بريم يا لو برم سرويس غير غيرمجاز دادم اخراج ميشم
    2. دومابگم من تضمين نميدم كارتونو سريع انجام بدم ممكنه براي يك شارژ ساده يه موقع يك روز طول بكشه و يك روز قطع بمونيدا.
    3. كندي سرعت يا قطع و وصلي ديگه دست من نيست بررسي ميكنم براتون ولي اينكه مثل پشتيباني از منم انتظار پشتيباني داشته باشيد نه
    4. ضمنا اگر الان از فن اوا سرويس داريد بايد هزينه تغيير پورتو به 1024 بديد كه10.000 تومن در واقع انگار يكبار ديگه بخواهيد رانژه كنيد. اينم دليش اينه كه من بايد برم مخابرات بگم شما جمع اوري زديد و وصل مجدد كه بتونم بدون اينكه شركت بدونه تغيير پورت بدم از اونجاچون از خوده شركت نميتونم بنابراين هزينه منحوس رانژه بايد به مخابرات وزين پرداخت بشه
    5. تضمين ميدم لو بريم لينك شما جمع نميشه و هيچ هزينه اي نميديد البته اگر نكات فوق رعايت بشه مشكلي نداريم
    حالا ببينم اگر 10 نفر باشيد خوبه ارزش داره ريسك كنم كيا حالا هستند ؟
    من موافقم به شرط اینکه شبانه رو رایگان کنید. نیم بها نمی صرفه.چون همین الانم کافی نت ها که برای مشتری فایل دانلود می کنن برای هر گیگ 1500 تومن میگیرن نه 5500 تومن. حالا اگه از ساعت 1 تا 8 بشه رایگان دانلود کرد نه اینکه نیم بها باشه خیلی عالیه و من هستم خفن انگیزناک
    می دونید چرا؟ چون من اینترنت رو بیشتر برای شبانه رایگانش می خوام. کلا کارم دانلوده.البته نه اینکه روزانه اصلا استفاده نکنم. روز ها هم حدود 100 مگ مصرف می کنم ولی شب ها بیشتر برام مهمه.
    برای همین اگه بتونید شبانه رایگان بدید که از 1 تا 8 بشه با 128 کیلوبایت دانلود کرد عالیه
    اگه موافقید ادامه رو با pm با هم توافق کنیم. اینجا صلاح نیست

دوم این که مطمئنید گیر نمی افتید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=gtaexcess;5151193]عزيز سايتش باز نميشه ببينم چه سياستي اعمال كردند
    اما كليه سرويس هايش يك ماهه شش گيگ ها شبانه رايگان داره ميزنه
    نام كاربريتو بده چك كنم سيستم براي شما چه گروه كاربريو در نظر گرفته . شبانه داري يا نه

ممنون دوست عزیز
    سایتش فعلا که داره کار میکنه.ممنون میشم یه نگاه بندازید.
    شبانه هم ندارم.

باتشکر
    Last edited by hafez_ice; 05-07-2010 at 15:16.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

وقتی شما به وی پی.ان وصل میشید کلیه کانکشنها و ارتباطات شما از طریق وی پی ان صورت میگیره حتی نرم افزاری که شما گفتید.شما نمیتونید قبل از اینکه داده ها از طریق وی پی ان ارسال بشه روی کامپیوتر خودتون با یک نرم افزار چک کنید بگید بله همه سایتها معلومه و مشخصه...
    اگر داده هایی که از طریق وی پی.ان یا ssh ارسال بشه قابل رویت باشه کلا بحث امنیت اطلاعات توی اینترنت زیر سوال میره!
    بهتون توصیه میکنم بیشتر مطالعه داشته باشید.
    من پروتكل ssh نگفتم ولي از طريق و پ ن مطمئن باش هموني كه من گفتم وجود داره
    بهرحال بحث نكنيم بهتره ولي اگر تهراني و دوست داشتي شماره موبايلتو بده يه روز دعوتت ميكنم بياي اينجا بهت نشون بدم كه سرور هاي و پ-ن هم هيچ امنيتي براي كاربر تظمين نميكنه

من موافقم به شرط اینکه شبانه رو رایگان کنید. نیم بها نمی صرفه.چون همین الانم کافی نت ها که برای مشتری فایل دانلود می کنن برای هر گیگ 1500 تومن میگیرن نه 5500 تومن. حالا اگه از ساعت 1 تا 8 بشه رایگان دانلود کرد نه اینکه نیم بها باشه خیلی عالیه و من هستم خفن انگیزناک
    می دونید چرا؟ چون من اینترنت رو بیشتر برای شبانه رایگانش می خوام. کلا کارم دانلوده.البته نه اینکه روزانه اصلا استفاده نکنم. روز ها هم حدود 100 مگ مصرف می کنم ولی شب ها بیشتر برام مهمه.
    برای همین اگه بتونید شبانه رایگان بدید که از 1 تا 8 بشه با 128 کیلوبایت دانلود کرد عالیه
    اگه موافقید ادامه رو با pm با هم توافق کنیم. اینجا صلاح نیست

دوم این که مطمئنید گیر نمی افتید؟
    خوب شرمنده براي بخش رايگان نميتونم من فعالش كنم اينم كه شبانه نيم بها زدم چون بايد بطور دستي خود ساعت 1 شب بيام گروه كاربريتونو بكنم نيم بها ولي رايگانا دست من نيست براي همين نميتونم ضمنا دقت كني گفتم 1تا8 بهرحال همين از دستم برمياد
    لو برمم مشخص نيست به كيا سرويس دادم بنابراين شما خيالتون راحت باشه
    راستي فقط تو تهران ميتونم اينو جور كنم

[QUOTE=hafez_ice;5153133]

ممنون دوست عزیز
    سایتش فعلا که داره کار میکنه.ممنون میشم یه نگاه بندازید.
    شبانه هم ندارم.

باتشکر
    والا بازم باز نميشه
    ادرسشو چك كن درست دادي ؟ من تو گوگل سرچ كردم بازم باز نميشد سايتش
    Last edited by شـیـفــو; 05-07-2010 at 15:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

والا بازم باز نميشه
    ادرسشو چك كن درست دادي ؟ من تو گوگل سرچ كردم بازم باز نميشد سايتش
    من بازم چک کردم باز میشه!!!
    ادرسشم درست دادم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزيزم من يك مشكل دارم كه از
    کد:
    فناوا سرويس adsl گرفتم 128 اما سرعت دانلودم از 4 بالا تر نميشه
    و همش قطي داره هر كاري هم كه بگين انجام دادم زنگ زدم اول مي گفتن شايد عيب از سيستم خودتونه اما اين جوري نيست سيستمم پاك پاك هستش 100 بار اسكن كردم 2 بار هم ويندوز عوض كردم بهم گفتن مي خوايم پهناي باند بديم درست ميشه حالا مي خوام فردا يا پسفردا خطمو پس بدم حالا نمي دونم چيكار كنم سرعت ديال اپ از من بيشتره اگه ميشه راهنمايم كنيد من اخه 1 هفته ي هست adsl گرفتم تقريبا تازه كارم
    سلام دوست عزیز
    من 5 ماه از فن اوا شارژ گرفتم با این مشکلات بر خوردم هرچی زنگ میزدم می پیچوندند شماره ی تهران رو بگیر ازشون زنگ بزن ولی بهترین کار اینه که شرکتتو عوض کن

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من بازم چک کردم باز میشه!!!
    ادرسشم درست دادم اینه
    کد:

بازم ممنون
    شما شبانه داريد اگر سرويست s2 باشه پيگيري كنيد موضوع شبانه را
    اگر ميتوني بزنگ بهشون و بگو قرارداد من زماني بوده كه شبانه رايگان داشتيد و الان برام داره حساب ميكنه
    اگر قبول نكردند بزنگ فن اوا بخش نمايندگان بگو شكايت دارم برات فرم پر كنند
    حتما بگو زمان عقد قرارداد يا شارژ اين ماهت كي بود
    البته بايد زمان شارژ اين ماهت قبل از يك تير وگرنه حق با شركت ميشه

سلام دوست عزیز
    من 5 ماه از فن اوا شارژ گرفتم با این مشکلات بر خوردم هرچی زنگ میزدم می پیچوندند شماره ی تهران رو بگیر ازشون زنگ بزن ولی بهترین کار اینه که شرکتتو عوض کن
    اگر مايلي نام كاربريتو بده اگر از نمايندگي داري اسم نمايندگي رو هم بده برات چك كنم
    معمولا تو شركت اولين شاخص اثبات افت سرعت ميانگين دانلود 24 ساعت هست مثلا اگر سرعتت 4 باشه و سرويست 128 بايد تو سرويس شبانه شبي حدود 300 مگ بگيري اگر كمتر باشه حرف شما درسته اما اگر همين حدود باشه نه ديگه
    راستي با ويندوز ديگه اي تست كردي ؟ منظورم ويندوزت اصلا عوض كردي از وقتي سرويس گرفتي ؟
    فايروال غير فعال كردي
    dns ست كردي ؟
    فايروال مودمتو خاموش كردي ؟

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شرمنده براي بخش رايگان نميتونم من فعالش كنم اينم كه شبانه نيم بها زدم چون بايد بطور دستي خود ساعت 1 شب بيام گروه كاربريتونو بكنم نيم بها ولي رايگانا دست من نيست براي همين نميتونم ضمنا دقت كني گفتم 1تا8 بهرحال همين از دستم برمياد
    لو برمم مشخص نيست به كيا سرويس دادم بنابراين شما خيالتون راحت باشه
    راستي فقط تو تهران ميتونم اينو جور كنم
    خیلی خیلی بد شد. خب به جاش یه کار دیگه میشه کرد
    من هر شب یعنی از ساعت 1 تا 8 می شینم دانلود می کنم که حدود 3 گیگ میشه با خط 1 مگی که خودتون گفتین، شما هم فردای همون شب که اومدین سر کار 3 گیگ رو به حسابم اضافه کنید.دیگه هم احتیاج نیست ساعت 1 نصفه شب بیاین شرکت. و این طوری کسی هم چیزی نمی فهمه.
    یعنی هر روز شما به ما 3 گیگ میدین ماهم شب ها خرجش می کنیم، انگار شبانه رایگان داره

خب؟؟؟؟

داره خودمونی میشه rubimori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

8

دوستان برای night@fanava مشکلی پیش اومده؟؟؟ 2 شبه از یک شرکت جدید adsl گرفتم ولی یوزرو پسورد شبانه اینو بهم داده .قبلش از رایان دانا گرفته بودم اونا هم همینو داده بودن ولی وصل میشد / شما میتونید وصل شید؟؟؟ بنظر شما مشکل چیه؟میتونه از تنظیمات مودم باشه یا نه؟؟؟؟
    زنگم میزنم میگه مشکلی نیست . خواهشا کمک کنید همش ارور 691 میده

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

خیلی خیلی بد شد. خب به جاش یه کار دیگه میشه کرد
    من هر شب یعنی از ساعت 1 تا 8 می شینم دانلود می کنم که حدود 3 گیگ میشه با خط 1 مگی که خودتون گفتین، شما هم فردای همون شب که اومدین سر کار 3 گیگ رو به حسابم اضافه کنید.دیگه هم احتیاج نیست ساعت 1 نصفه شب بیاین شرکت. و این طوری کسی هم چیزی نمی فهمه.
    یعنی هر روز شما به ما 3 گیگ میدین ماهم شب ها خرجش می کنیم، انگار شبانه رایگان داره

خب؟؟؟؟
    عزيز اينطوري بود كه هزينه شارژ هر گيگ نميگرفتم ازتون اصلا براي زدن شارژ تو سيستم ثبت ميشه موقع زدن شارژ هم دو راه داره اول ثبت فيش دوم توضيحات كه مثلا توش بايد بنويسي چرا شارژ زدي من هر شب اينكارو بكنم بعد چهار روز پنلمو ببينن ميگن هر روز واسه اين مشترك به چه بهانه اي شارژ زدي؟
    بله الكي نيست بابا فن اوايي گفتنا
    نه شرايط همونه بهتر نميشه من هرچقدر تونستم از سر و تهش زدم
    اين سرويسو الان بخواهيد از خوه فن اوا بگيريد ماهي 70تومن بيشتر ميشه شبانه هم بده باز 710 تومنش در نمياد كه
    شما ولي اين سرويسو بگير بعد باهاش كار كن مثلا سفارش دانلود بگير
    Last edited by شـیـفــو; 06-07-2010 at 02:50.

داره خودمونی میشه rubimori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هیچ کس نیست جوابمو بده
    با روزانه راحت وصل میشه ولی شبانه که میگیرم ارور 691 میده .چه طوری میشه این مشکل را حل کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •