رجین کنسول من ntsc u هست
تو لایو مشکلی ندارم؟
اونجایی که باید مشخصات مکانی بدم چیز خاصی نمی خواد؟
رجین کنسول من ntsc u هست
تو لایو مشکلی ندارم؟
اونجایی که باید مشخصات مکانی بدم چیز خاصی نمی خواد؟
سلام
من کنسول رو به مودم adsl متصل کردم .ip که نوشتید هم وارد کردم اما حتی network هم وصل نمیشه و ip address error میده
اگه کمک کنی ممنون میشم
سلام
مودم رو درست کانفیگ کن که خیالت راحت باشه بعد با یه کابل شبکه وصلشون کن و تنظیمات ایکس باکس رو بزار رو حالت اتوماتیک مال من اینجوری راحت وصل میشم
این بهترین راهه و راحتتر میتونید وصل شید
salam
گویا لایو از دسترس خارج شده.مایکروسافت داره روش کار میکنه
من دیشب بعد از دادن پست راحت به لایو وصل شدم و داشتم فیف 12 رو بازی میکردم تا حدودای 1 شب
ولی خبر اومده که لایو از دسترس خارج شده امروز دوستم رو تو گیم نتش دیدم بیچاره تمام کسای که میان پیشش و چندتاشون پروفایل دارند همشون امتیاز جی صفر شده بود و هرکاری میکرد وصل نمیشد منم ظهر رفتم خونه یه تست بزنم ببینم چی میشه /!
سلام میشه یه سایته خوب واسه خرید gold account بهم معرفی کنید؟
این 48 ساعتش چجوریه ؟؟ مشخصاتشو میدید لطفا ( فقط میخوام بازی دانلود کنم) 48 ساعته بدردم میخوره؟ پ.خ. کنید لطفا
ممنون![]()
شما با اکنت سیلور هم میتونی از لایو دانلود کنی .. برای خرید بازی باید پوینت داشته باشید .
البته با اکانت گلد یک سری از بازی ها تخفیف میخورن که میتونید استفاده کنید اما ارزش نداره به نظرم.
به علت تبلیغ آدرس سایت رو قرار نمیدم اما تو گوگل سرچ کنید پیدا میکنید.
network اررور میده لطفا کمک کنید
یعنی چی نتورک ارورر میده ؟؟>>!!
یه کم واضح تر
اگه منظورت بخش تست هست و اونحا تست میکنی و نتورک ارور میاد یه توضیح بده که ایکس باکس با رایانه وصله یا به خود مودم اگه به مودم وصله همون دیفالت باشه خودش میشناسه ولی اگه به کارت شبکه رایانه وصل کردی باید دستی ای پی رو وارد کنی تو ایکس باکس که متونی در همین تایپیک صحفه اول نوشته طبق اون برو ببین درست میشه
ip ارورر میده من با مودم وصلم از پست اول دیدم ای پی رو تغییر دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)