تاریخ گوشیتو 23/12/2007 بزار.
تاریخ گوشیتو 23/12/2007 بزار.
سلام دوستان تعدادی تم نصب کردم یه مقداریشو از app.manager پاک کردم چندتایی دیگه مونده از کجا باید پاک کنم.
اون چندتا تم که مونده در app.manager نیست.
عزیز من تاریخ فریم ور گوشی رو گفتم نه تاریخ تنظیمی خود گوشی
از همونجا که تم ها رو اجرا می کنی می تونی ریموو هم بکنی...![]()
باسلام
من خيلي دوست دارم گوشيمو آپديت كنم .ميشه بگين با خط معمولي چندساعت طول ميكشه.
اول سلام !
باید گوشیتو به صورت mess storage به کامپیوتر وصلش کنی و بعد تو این مسیر بگردی دنبال تمهایی که نصب کردی و پاکشون کنی ...
مسیر :
private\10207114\import
همه تمهای نصب شده توی رم اینجان ...
فریمور جدید :4.0736.3.2.1
تاریخ جدید : 2007-09-04
روش رو هم سعی میکنم امشب تو همین فروم پیدا کنم و لینکشو بدم ...
عزیزم تو این سری نمیشه این کارو کرد ....
شاید یه عمر !!!
منم دیال آپ دارم ولی هر دفعه که خواستم آپ کنم تا وسطاش میومد بعد کنسل میشد !!
میدونی چقدر دردناکه که آدم مثلا 30 مگ دانلود کنه بعد همه چی از بین بره ؟؟؟
ولی خوب من یه شب از ساعت 2 تا 6 تونستم با خط ایرانسل با خود گوشی آپ کنم !!!!
البته هنوز سرعتش انقدر داغون نشده بود ...
راستی میشه با یه پی سی 2 تا گوشی رو آپ کرد؟
البته جفتش N73Me هست.
یعدشم اینکه آیا موقع آپدیت کردن برنامه هایی مثل PC Suite باید نصب باشند؟
سلام
مموري گوشيمو تو 10 تا رم ريدر امتحان كردم اصلآ نميتونن مموريمو بشناسن اما با سيم رابط به راحتي مموريمو كامپيوتر ميتونه بشناسه اطفآاگه كسي ميدونه مشكل از كجاست ما رو بي اطلاع نذاره
از یه کامپیوتر به صورت همزمان نمیشه 2 تا گوشی رو آپ کرد فرقی هم نمیکنه چه گوشیها یکی باشن چه نباشن ...
راجع به نرم افزارم باید بگم آره باید نصب باشه ولی استفاده ای ازش نمیشه و فقط باید اول از طریق این نرم افزار به کامپیوتر متصل بشی و بقیه ی کارها با این نرم افزاره NokiaSoftwareUpdaterSetup_en
راستی من تو تاپیک 5700 جوابتو دادم و اون لینک رو که در مورد آپدیت بود رو پیدا کردم و برات گذاشتم شما برای ادامه کارهات به اونجا مراجعه کن ....
موفق باشی ...
سلام دوست من !
من یه چند تا پیشنهاد دارم .
اول اینکه رم رو با یه آداپتور بزارش تو رم ریدر ببین میشه ؟(آداپتور یا همون پایه رم یه تبدیل رم های معمولی مثل micro و mini و... به SD هست که تو اکثر رم هایی که میخریم وجود داره حتی گوشیها ولی متاسفانه تو ان73 نیست شما میتونی بری از یه موبایل فروشی بخریش از 500 تومن(5000 ريال) بیشترم نیست )...
دوم اینکه شما 10 تا رم ریدر امتحان کردی حالا 3 تا هم کامپیوتر امتحان کن !
سوم اینکه فرمتش کن !
اگه چیز خاصی داری با همون روشی که میگی با کبال به راحتی میشناسه بزنش به کامپیوتر اطلاعاتت رو کپی کن و بعد رم رو از همونجا ِعنی کامپیوتر فرمتش کن !
من این آخری رو فعلا پیشنهاد نمیکنم ولی همونطور که میدونی برای امتحان هیچ ضرری نداره و هیچی هم ازش کم نمیشه ولی برای این پیشنهاد نمیکنم که احتمال 99 درصد میدم که اشکال از کامپیوتر باید باشه یا رم ریدر آخه با کابل میشناسش !
به نظر من روش اول حتما مشکلتو حل میکنه امتحان کن و نتیجه رو خبر بده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)