تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 197 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

مردی است نکو تمام خوبی هاش رو که بچه ها گفتن دیگه تکرار اضافات نمیکنیم(چه جمله خفنگی)
    خودش گفت نقد کنیم منم فقط یه سوال دارم اون قضیه امضاش چیه نوشته کاربر فعال مهم!!!

قربون داداش گلمون
    فعلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghj51's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خيلي دور خيلي نزديك

پيش فرض

سلام خسته نباشيد
    1 -به نظر من تاپيك TOP 10 كه LOVAB عزيز بنيانگذار اون بوده يكي از بهترين تاپيك هاي موسيقي تو فروم است فكرش رو بكنيد تاپ ترين آدم هاي فروم تاپ ترين آهنگ هاي خود رو معرفي مي كنند!!! چه شود ؟! تووووووپ !!! خوب بايد از كسي كه اين فكر و ايده رو راه انداخته تشكر كرد و ممنون بود . شما هم اگر تا حالا اونجا نرفتيد يه سري بزنيد خوبه ! خيلي خوش مي گذره! آدرسش هم اين زير نوشتم
    ₪₪ Top 10! آپــد یـــــــت هـــــــفـتـگی ₪₪
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- يكي از بچه هاي خوب و فعال تو زمينه موسيقي كه مي شه بهش به راحتي و بدون هيچ پاچه خواري و اجباري احترام گذاشت
    3 - آواتارش هم يه جوراييه (جواب اون دوستي كه مي گفت چرا عوضش نمي كنه) هرچند نمي دونم عكس كي هست ولي من از اون عكس خيلي خوشم مياد (اشتباه نكنيد من اونكاره نيستم) مثل موناليزا (لبخندژوكوند) يه جورايي مرموزه . . .

4- من تو يه پ . خ ازش پرسيدم LOVAB يعني چي بهم جواب نداد شايد هم خودش رو زد به نشنيدن
    بهرحال فكر مي كنم تنها كاري كه از دست من بر مياد يه تشكر خشك و خالي و يه ارزوي موفقيت از ته دل باشه

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

داريد ميكشيدش ديگه نه؟؟؟يا داريد خاله بازي ميكنيد؟؟؟

ميخواهيد يك جلسه بگذاريم تا

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

داشتم مينقديدم كه ييهو برق انجمن رفت. براي همين چند تا پست عقب موندم.

اما اگه بخوام نقدي داشته باشم

نقد اول

بذارين بگم كه يه بار درخواست يه آلبوم از كيتارو داده بودم كه آرميــــن اومد و كلي برام لينك آهنگ گذاشت كه تونستم بالاخره آهنگها رو بينشون پيدا كنم و دانلود كنم. البته اسم آلبوم رو چون اشتباه نوشته بودم براي همين بود كه لُوَب لطف كرد و اومد كل آهنگها رو لينكشون رو گذاشت . يعني آلبوم با آهنگهاش بصورت تك تك.
    ميخوام بگم كه از اين كارش اصلا خوشم نيومد.
    يعني چي تا يكي مياد يه درخواست ميده سريع يكي مثل آرمين پيدا ميشه و جوابش رو ميده.
    خيلي چاكريم. دمت گرم. اون لطفت رو فراموش نكردم. ممنون. بازم ايول

نقد دوم

ميگه كه ميره كوه. ولي هيكلش نشون نميده. تنها هم نميره . شنيدم با يه سيبيل كلفتي هم ميره. شايد هم راست ميگه. با دوچرخه ( سيبيلويه پا ميزنه و آرمين هم نشسته عقب ) ميرن تا پاي كوه. بعد از اونجا هم سيبيل كلفته ميشينه . نه ببخشيد. آرمين ميشينه رو دوچرخه و چون شيب زياده و نميشه پا زد اون سيبيل كلفته دوچرخه رو تا قله هل ميده.شايد هم برعكس.

نميدونم.
    كلا ميخواستم بگم اينهم نقد دوم
    چاكر سيبيل كلفته هم هستيم

اما

نقد سوم

يدونه تاپيك عالي زده بنام تاپ تن. من اينجا كاري به تاپ تنا ندارم. اومده نقل قول منو از پست اولش برداشته. مگه گيرش نيارم.
    دي

نقد چهارم

تو اين انجمن موسيقي درگيري زياده. نميدونم آرمين هم تو اين درگيريها شركت ميكنه يا نه. اگه شركت ميكنه كه هيچي . اگه شركت نميكنه خوب ميشه نقد چهارم.

بازم دي

تمام

لقب هم ميتونم كوه خندان موسيقي به آرمين عزيز بدهم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام؛ به ببین نوبت کی شده!

آرمین جان از بچه های های گل انجمن موسیقی هست. تاپیک های خوبی در انجمن درست کرده، مخصوصا Top10 که کار جدیدی بود. نکته ی منفی ای نمی بینم، نقدی وارد نیست. تا بقیه چی داشته باشن.

آقا پدرام، حالت گرفته است نه؟ بچه ی به این خوبی، همه دوسش دارن، هیچکی هم باهاش کاری نداره.

ممنونم...

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ارمين چرا هر بار كه با هم ميريم كوه سعي داري منو بندازي پايين؟

يعني من اينقدر بدم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آها خوب گیرت آوردم آقا LOVAB!
    بابا آخه اون چه کاری بود کردی... جانی... قاتل... جنایت کار... من به تو چی بگم آخه؟ برای این کارت باید سرت رو بذارن دمه دره گیوتین! ای خدا کنه دونه دونه بندای لباست رو شیپیشا غارت کنن ببرن به غنیمت!
    چه طور تونستی دل یه جوون دیال آپی رو بشکنی؟! ها؟! خداوند دوسته دشمنت را لعنت کناد!
    من دیگه چی بگم؟! ها؟! الان می دونم از شدت عرق شرمت پشت کامپیوترت مثل سونای خشک شده!
    من که بخشیدمت اما دیال آپی ها هم آیا تو را می بخشند؟؟!
    مثلا حالا چی میشد ما هم توی داون تن... ااا شرمنده تاپ تن دو تا آهنگ از اینور اوون ور میذاشتیم... خوب آخه یه دیال آپی از کجا می تونه آپ لود آهنگ داشته باشه؟! آخه باز یکی بود من خودم قبلا کرده بودم... دوتا بود یه چیزی... سه تا یا حتی پنج تا دیگه چرا آخه ده تا!!!! پس چند تا؟! هر چند تا! هرچی به ما چه!
    نگفتی بچه میره خودکشی می کنه؟! ها؟! تا کی ما دیال آپی ها حسرته این تاپ تن رو بخوریم؟!
    باشه بالاخره ما حقمان رو از شما می ستانیم! اصلا من میرم یه خطه پر سرعت میگیرم تاپ هاندرد میذارم همه کف کنن (این قسمت ها آرزویی بیش نیست و جرو تخیلات نویسنده می باشد! )
    از اینا...
    منتظر معذرت خواهی هات و پ.خ های التماس برای بخشش و اینات هستم!

ولی جدی من با ایشون کم برخورد داشتم به غیر از مورد بالا که سریع هم جواب دادن...
    پسر خیلی گلی هستن
    عزیزم ایشالا که همیشه موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

آرمين جان يكي از دوستاي خوب من هستش
    و جزو اولين كساني كه باهاش در فروم دوست شدم
    پست ها و تاپيك هاي مفيد زده و حقش هم بوده كه كاربر فعال بشه...
    آواتورهاي زيباش هم كه بحثش جداست...
    در كل خيلي دوسش دارم
    انشاالله سالم و سلامت باشه
    يا حق (:

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

بچه خوبيه، خيلي هم خوبه، اصولاً خوبيش به همه مي‌رسه، چي بگم ديگه (همين)
    به نمايندگي از جمعي از اهالي استان ...وين :دي
    ولي نه بالكل خيلي خوبه، ما كه فقط خوبي ازش ديديم، نه بدي، و گرنه حتماً الان ميگفتم ...

همين
    ممنون ،
    هر کاری کردم انجام وظیفه بوده
    من و لواب از طريق همين پي سي با هم دوست شديم

نمي دانم چرا همه اهنگهايي كه از من گرفت رو به اسم خودش اپ ميكنه ...

شوخي بود

ولي پسر مودب و خوبيه

به اهنگ علاقه زيادي داره

اينده خوبي براش ارزو دارم

ممنون

بهروز
    مرسی بهروز جان
    سلام.
    نقد بدی ندارم... اهنگها رو تک تک آپ میکنه... در حقش سر یک مسئله ای ظلم شده
    یک انتقاد دارم اونم اینه که اواتورش رو عوض نمیکنه.
    همین.
    ممنون
    مرسی از اینکه به جزییات توجه داری!(آواتار رو نمی گم)

آواتارم رو 2 بار عوض کردم ، خیلیا بهم گفتن قبلی رو بذار..

نمی دونم کی بود تو صندلی داغ ، بهم گفت وقتی آواتار من رو می بینه شاد می شه...

مردی است نکو تمام خوبی هاش رو که بچه ها گفتن دیگه تکرار اضافات نمیکنیم(چه جمله خفنگی)
    خودش گفت نقد کنیم منم فقط یه سوال دارم اون قضیه امضاش چیه نوشته کاربر فعال مهم!!!

قربون داداش گلمون
    فعلا
    خیلی ممنون.
    دلیل شخصی داره محمد جان
    سلام خسته نباشيد
    1 -به نظر من تاپيك TOP 10 كه LOVAB عزيز بنيانگذار اون بوده يكي از بهترين تاپيك هاي موسيقي تو فروم است فكرش رو بكنيد تاپ ترين آدم هاي فروم تاپ ترين آهنگ هاي خود رو معرفي مي كنند!!! چه شود ؟! تووووووپ !!! خوب بايد از كسي كه اين فكر و ايده رو راه انداخته تشكر كرد و ممنون بود . شما هم اگر تا حالا اونجا نرفتيد يه سري بزنيد خوبه ! خيلي خوش مي گذره! آدرسش هم اين زير نوشتم
    ₪₪ Top 10! آپــد یـــــــت هـــــــفـتـگی ₪₪
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- يكي از بچه هاي خوب و فعال تو زمينه موسيقي كه مي شه بهش به راحتي و بدون هيچ پاچه خواري و اجباري احترام گذاشت
    3 - آواتارش هم يه جوراييه (جواب اون دوستي كه مي گفت چرا عوضش نمي كنه) هرچند نمي دونم عكس كي هست ولي من از اون عكس خيلي خوشم مياد (اشتباه نكنيد من اونكاره نيستم) مثل موناليزا (لبخندژوكوند) يه جورايي مرموزه . . .

4- من تو يه پ . خ ازش پرسيدم LOVAB يعني چي بهم جواب نداد شايد هم خودش رو زد به نشنيدن
    بهرحال فكر مي كنم تنها كاري كه از دست من بر مياد يه تشكر خشك و خالي و يه ارزوي موفقيت از ته دل باشه
    اینا که همش تعریف بود

ببخشید گویا کامل پ/خ ت رو نخونده بودم ، L O V A B = Lord Of Vab واب آخرش زیاد مهم نیست ، البته تو صندلی داغ توضیح دادم. قبلا"
    داريد ميكشيدش ديگه نه؟؟؟يا داريد خاله بازي ميكنيد؟؟؟

ميخواهيد يك جلسه بگذاريم تا
    پدرام جان چیکارشون داری؟
    داشتم مينقديدم كه ييهو برق انجمن رفت. براي همين چند تا پست عقب موندم.

اما اگه بخوام نقدي داشته باشم

نقد اول

بذارين بگم كه يه بار درخواست يه آلبوم از كيتارو داده بودم كه آرميــــن اومد و كلي برام لينك آهنگ گذاشت كه تونستم بالاخره آهنگها رو بينشون پيدا كنم و دانلود كنم. البته اسم آلبوم رو چون اشتباه نوشته بودم براي همين بود كه لُوَب لطف كرد و اومد كل آهنگها رو لينكشون رو گذاشت . يعني آلبوم با آهنگهاش بصورت تك تك.
    ميخوام بگم كه از اين كارش اصلا خوشم نيومد.
    يعني چي تا يكي مياد يه درخواست ميده سريع يكي مثل آرمين پيدا ميشه و جوابش رو ميده.
    خيلي چاكريم. دمت گرم. اون لطفت رو فراموش نكردم. ممنون. بازم ايول

نقد دوم

ميگه كه ميره كوه. ولي هيكلش نشون نميده. تنها هم نميره . شنيدم با يه سيبيل كلفتي هم ميره. شايد هم راست ميگه. با دوچرخه ( سيبيلويه پا ميزنه و آرمين هم نشسته عقب ) ميرن تا پاي كوه. بعد از اونجا هم سيبيل كلفته ميشينه . نه ببخشيد. آرمين ميشينه رو دوچرخه و چون شيب زياده و نميشه پا زد اون سيبيل كلفته دوچرخه رو تا قله هل ميده.شايد هم برعكس.

نميدونم.
    كلا ميخواستم بگم اينهم نقد دوم
    چاكر سيبيل كلفته هم هستيم

اما

نقد سوم

يدونه تاپيك عالي زده بنام تاپ تن. من اينجا كاري به تاپ تنا ندارم. اومده نقل قول منو از پست اولش برداشته. مگه گيرش نيارم.
    دي

نقد چهارم

تو اين انجمن موسيقي درگيري زياده. نميدونم آرمين هم تو اين درگيريها شركت ميكنه يا نه. اگه شركت ميكنه كه هيچي . اگه شركت نميكنه خوب ميشه نقد چهارم.

بازم دي

تمام

لقب هم ميتونم كوه خندان موسيقي به آرمين عزيز بدهم.
    احمد جان خیلی لطف داری ، ممنون.
    سلام؛ به ببین نوبت کی شده!

آرمین جان از بچه های های گل انجمن موسیقی هست. تاپیک های خوبی در انجمن درست کرده، مخصوصا Top10 که کار جدیدی بود. نکته ی منفی ای نمی بینم، نقدی وارد نیست. تا بقیه چی داشته باشن.

آقا پدرام، حالت گرفته است نه؟ بچه ی به این خوبی، همه دوسش دارن، هیچکی هم باهاش کاری نداره.

ممنونم...

حمید جان جای نقد که خیلی دارم

ممنونم شما هم یکی از مودب ترین و با شخصیت ترین انسان هایی هستی که تا حالا دیدم.(نون قرض نمی دم هااااا)
    ارمين چرا هر بار كه با هم ميريم كوه سعي داري منو بندازي پايين؟

يعني من اينقدر بدم؟
    بدلیل یک کدورت کهن !
    آها خوب گیرت آوردم آقا LOVAB!
    بابا آخه اون چه کاری بود کردی... جانی... قاتل... جنایت کار... من به تو چی بگم آخه؟ برای این کارت باید سرت رو بذارن دمه دره گیوتین! ای خدا کنه دونه دونه بندای لباست رو شیپیشا غارت کنن ببرن به غنیمت!
    چه طور تونستی دل یه جوون دیال آپی رو بشکنی؟! ها؟! خداوند دوسته دشمنت را لعنت کناد!
    من دیگه چی بگم؟! ها؟! الان می دونم از شدت عرق شرمت پشت کامپیوترت مثل سونای خشک شده!
    من که بخشیدمت اما دیال آپی ها هم آیا تو را می بخشند؟؟!
    مثلا حالا چی میشد ما هم توی داون تن... ااا شرمنده تاپ تن دو تا آهنگ از اینور اوون ور میذاشتیم... خوب آخه یه دیال آپی از کجا می تونه آپ لود آهنگ داشته باشه؟! آخه باز یکی بود من خودم قبلا کرده بودم... دوتا بود یه چیزی... سه تا یا حتی پنج تا دیگه چرا آخه ده تا!!!! پس چند تا؟! هر چند تا! هرچی به ما چه!
    نگفتی بچه میره خودکشی می کنه؟! ها؟! تا کی ما دیال آپی ها حسرته این تاپ تن رو بخوریم؟!
    باشه بالاخره ما حقمان رو از شما می ستانیم! اصلا من میرم یه خطه پر سرعت میگیرم تاپ هاندرد میذارم همه کف کنن (این قسمت ها آرزویی بیش نیست و جرو تخیلات نویسنده می باشد! )
    از اینا...
    منتظر معذرت خواهی هات و پ.خ های التماس برای بخشش و اینات هستم!

ولی جدی من با ایشون کم برخورد داشتم به غیر از مورد بالا که سریع هم جواب دادن...
    پسر خیلی گلی هستن
    عزیزم ایشالا که همیشه موفق باشی
    خواهش می کنم پاکر جان.
    مرسی.

همین Kurosh Nobody خودمون تاپ 10 ش رو با دایال آپ گذاشت
    آرمين جان يكي از دوستاي خوب من هستش
    و جزو اولين كساني كه باهاش در فروم دوست شدم
    پست ها و تاپيك هاي مفيد زده و حقش هم بوده كه كاربر فعال بشه...
    آواتورهاي زيباش هم كه بحثش جداست...
    در كل خيلي دوسش دارم
    انشاالله سالم و سلامت باشه
    يا حق (:
    مرسی یاسین جان منم همینطور
    Last edited by L O V A B; 29-10-2007 at 11:42.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض در بوته تشکر از کاربران

از دست این پدرام

خوب همه میان تشکر میکنند

این حامد دهقانی هم نیست که نقد کوبنده بکنه

خوب آرمین جان خلی حرص میخوره بر سر تاپیکهاش و ترس هم داره که نره پیش عمو aQoa

در حد پاچه خواری هم که تمومه

یک بار که یادمه یک بچه کشیده بود که نافش چسبیده بود به پی سی ( تو امضا ) خودش یادشه همون دوران هم فعال شد

اولا هم عکس بابا هیچ کس رو میزاشت

فقط یک درخواست دارم که ایندفعه که با این بهروز رفتن کوه یک کاری کنه که از دستش راحت بشیم

در کل بچه گلی هست و نقدی بر پستاش نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •