تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 312 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه Aurachakra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام مرسدس جان
    ديدم آن هستيد گفتم عرض ادب كنم
    مطالبتون كمتر شده
    يه سئوال داشتم شما از سايكيك چيزي ميدونيد فرقش با پرانيك و ريكي چيه ؟
    ممنون
    -------------------------------------------------------------------------

ذوالقرنين چطوري نگرانمون كردي عزيز بهتر شدي؟

------------------------------------------------------------------------

مرشد جان سلام
    از مطالب خوبت ممنونم كتابهاي كالوس كاستاندا رو كجا ميشه گير آورد ؟ من دو تا شو خوندم محشره

----------------------------------------------------------------------

بچه ها كسي از سوشيانت خبري داره ؟ ستاره سهيل شده

---------------------------------------------------------------------

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به دوست خوبم دير جان
    اولا خداوند در وجود همه ما بطور يكسان توان رسيدن به تكامل رو قرار داده اين خود ما هستيم كه با تلقينات منفي راه رو بر
    خودمون مي بنديم
    دير جان من از اين بلاها كه گفتم خيلي سرم اومده اوايل بعد ار هر تمرين خود هيبنوز اضطراب ونگراني خيلي عجيبي بهم دست ميداد ناخود اگاه ما به اين راحتي اجازه نميده ذهنيت جديدي ايجاد بشه بعد از هر بار شكست هم با چماق سرزنش بالاي سر ما ايستاده
    روش دور كردن اونها هم اينه كه بعد از هر بار تمرين كف دستهامو به زمين مي چسبونم و تلقين ميكنم كه انرزي هاي اضافي و منفي از دستم به زمين منتقل ميشن حدودو دو دقيقه موقع خواب و بيدار شدن هم سپر حفاظتي رو اطراف خودم درست ميكنم و تلقين ميكنم كه هيچ انرزي منفي نميتونه ازش عبور كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Aurachakra
    سلام مرسدس جان
    ديدم آن هستيد گفتم عرض ادب كنم
    مطالبتون كمتر شده
    يه سئوال داشتم شما از سايكيك چيزي ميدونيد فرقش با پرانيك و ريكي چيه ؟
    ممنون

---------------------------------------------------------------------
    سلام به شما دوست عزیز
    بنده هم متقابلا ارادتمندم
    سایکیک مرحله سوم از روش درمانی پرانیک بود البته اون چیزی که ما آموزش دیدیم.درمان و ترمیم هاله و پرده چاکراها بود که عامل اصلی بیماری های روانی است.
    در این روش از طیف خاصی از انرژی با ارتعاش بسیار بالا استفاده میشه که از اون میتوان برای برنامه ریزی کریستال و بکار گیری فرشته درمانگر(صفحات آخر هاله درمانی , باربارا) استفاده میشه.
    روش فوق العاده قوی برای جراحی اتری است که میتوان بر روی غیر اورگانیک ها نیز تغیراتی انجام داد.در سایکیک هیلینگ درمانگر قادر به انتفال انرژی شعور دار به بیمار است.
    درضمن از متن زیبای شما از باربارا در امضاتون هم متشکرم.
    Last edited by mercedes; 22-09-2006 at 23:05.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض بیماری

بیماری از دیدگاه هر شفا گر نتیجه عدم تعادل است و عدم تعادل نتیجه به فراموشی سپردن هویت.فراموشی هویت به وجود آورنده افکار و اعمالی است که به روشی نادرست در زیستن و سر انجام بیماری منجر می گردد.
    بیماری به خودی خود نشانه خارج شدن ما از مسیر تعادل است و علت این انحراف نتیجه از یاد بردن هویتمان است. بیماری پیامی مستقیم است که نتنها روند بروز عدم تعادل را گوشزد میکند بلکه پله کان بازگشت به خویش حقیقی و روش بهبودی را روشن میکند. این اطلاعات کاملا از فردی به فرد دیگر متغیر و در واقع منحصر به فرد هستند مشروط به اینکه شیوه دستیابی به این اطلاعات را بدانیم. بدین ترتیب میتوان گفت بیماری درسی است که ما به خود می اموزیم تا بدان وسیله هویت خویش را بیاد آوریم
    م
    ...........
    باربارا آن برنن.هاله درمانی با دستلن شفابخش ص 281
    چند وقت بود اینقدر تایپ نکرده بودم. ببخشید اگه غلط املایی داشت
    Last edited by mercedes; 22-09-2006 at 23:10.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید برای مدتی طولانی ،

تا بعد......

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nightmare
    شاید برای مدتی طولانی ،

تا بعد......
    منتظریم .........
    تا های...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض یی چینگ

سلام
    یه مطلب در مورد یی چینگ بود دیدم بد نیست اینجا باشه ببخشید اگه بی ربط بود.
    یی‌چینگ یا کتاب تقدیرات، کتاب مقدس چینیان است و کهن‌ترین متن به‌جامانده از چین باستان. در این کتاب مقدس، که بیش از چهار هزار سال قدمت دارد، شصت و چهار علامت همراه با تفسیر آن آورده شده‌است.

مضمون یی‌چینگ

هدف یی‌چینگ بیان تغییراتی است که در سطح کیهان رخ می‌دهند و امواج و حلقه‌های بخت را تشکیل می‌دهند. انسان به وسیله یی‌چینگ نیروهای بخت را رهبری می‌کند و از وقایع درون زندگی باخبر می‌شود و در مواقع مورد نیاز می‌تواند جریان زندگی را به سود خود تغییر دهد. یی‌چینگ نمی‌گوید که چه چیزی در آینده رخ می‌دهد اما توضیح می‌دهد که چرا وقایع بدین گونه هستند و روشی را که آدمی باید در آینده اتخاذ کند پیشنهاد می‌ده

تاریخچه یی‌چینگ

بنابر نظریه‌ای ریشه‌های علائم یی‌چینگ از خطوط پشت لاک‌پشت اقتباس شده‌است و افسانه‌ها کشف هشت «سه‌خطی» به فوهسی امپراتور اسطوره‌ای چین نسبت می‌دهند.

مرحله بعدی پیشرفت یی‌چینگ در حدود ۱۱۵۰ سال قبل از میلاد در اواخر سلسله شانگ رخ داد در آن زمان آخرین امپراتور این سلسله، چو هسین، دستور دستگیری امیر ون را داد و او را در پایتخت خود زندان کرد. امیر ون با مطالعه بر روی سه‌خطی‌عا، ۶۴ «شش‌خطی» به دست آورد.

بعد از اینکه دولت مرکزی به دست طرفداران امیر چو، پسر امیر ون، منحل شد و امیر چو به عنوان امپراتور جدید شناخته شد، وی با مطالعه در آثار پدر تفسیر خود در مورد هر خط از شش‌خطی‌ها را به کتاب افزود که شامل ۳۸۴ قطعه شد. بعدها این کتاب به «کتاب چویی» معروف شد.

در اوایل قرن پنجم پیش از میلاد، کنفوسیوس «چویی» را مطالعه کرد و به احتمال زیاد بعضی از تفسیرات یی‌چینگ را او یا شاگردانش نوشته باشند. در اواخر قرن سوم میلادی عارفی جوان به نام وانگ پی با مطالعه یی‌چینگ آن را فلسفه زندگی شمرد. یی‌چینگی که اکنون در دسترس است را همان روایت وانگ پی می‌دانند که به زبان چینی جدید تدوین شده‌است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

با سلام به همه دوستای عزیز ممنون که به فکر من بودید واقعا خدا را شکر که تو چنین تاپیکی عضوم که همه اینقدر با هم صمیمی هستند فقط کاشکی مرسدس عزیز و نایت مار جان هم یکم تحویل می گرفتند بهتون بگم که دیگه دارم سرحال میشم و حالم دیگه داره خوب می شه می بخشید نبودم
    =---=-=-=-=-=-=-=-=
    راستی بچه ها بیاید تو این ماه انسان جدیدی باشیم همونی که خدا می خواد بیاید کارهامونا همه را برای رضای خدا انجام بدیم و چشممون به دست خدا باشه مطمئا هستم میشه تو این ماه راه 100 ساله را یک شبه طی کرد من که برای همتون اروزی افزایش درجات معنوی را از خدا می خواهم بازم ممنون
    ====----=-===
    راستی علیرضا جان شما که می گید کسایی بودند که از اول استاد نداشتند و این مطالب را دریافتند درست اما ایا شما مطمئن هستید که اونا بدون سختی اینا را بدست اوردند مسلما نه خوب پس چرا ما باید دوباره همون سختیها و رنجها را تجربه کنیم مگه ما چند سال زندگی می کنیم که هر چیزی را تجربه کنیم؟؟؟؟
    =--=-=-==--==-=-
    بازم از تک تک دوستان ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

چاكراي سوم
    -==-=--------------

مانی پورا چاکرا _شبکه خورشیدی ، مرکز ناف

محل : دو انگشت بالای ناف / غده مربوطه :لوزالمعده ، پانکراس(کبد) / هورمون مربوطه: انسولین(کیسه صفرا) / بخشهای مربوطه : فسمت پایین پشت ، حفره شکمی ، جهاز هاضمه ،معده ، کبد ، طحال ، کیسه صفرا، دستگاه عصبی غیر ارادی / حس :بینایی / رنگ : زرد _زرد طلایی / عنصر وابسته : آتش / زمینه : شکفتن شخصیت ، عملکرد بر اساس احساسات و تجربه ، شکل گیری شخص ، نفوذ و قدرت ، خرد ، رشد تجربیات / جهت چرخش چاکرا :در زنان بر خلاف جهت عقربه های ساعت و در مردان در جهت عقربه های ساعت / امکان پاکسازی و فعال ساختن چاکرای دوم :لذت بردن از نور خورشید ، مزرعه گندم رسیده ،گل آفتابگردان / نوع یوگا :تانترا یوگا / سیاره های وابسته : خورشید ، مشتری، تیر ، مریخ

تتوضیحات

مانی پورا لغت مرکب و به معنی شهر جواهرات است و علت این نامگذاری این است که چاکرای مانی پورا نقطه کانونی گرما ، مرکز حرارت، نور ، انرژی و فعالیت است ، جایی که انرژی جسمانی پخش میشود و چنانچه شخص عشقی مفرط به سلامت جسم و میل به حفظ آن داشته باشد ، این چاکرا باز است . چاکرای مانی پورا به عنصر آتش نسبت داده شده و نشانگر خورشید انسان و مرکز قدرت و اراده اوست ، مانی پورا و آجنا(چاکرای چشم سوم) دو مرکز اراده در بدن میباشند . به طور کل قدرت اراده ، اعتماد به نفس ، عشق به نفس ، احترام به نفس ، اطمینان از توان بالقوه خود و توانایی فیزیکی و ذهنی مقابله با فشار روانی یا همان آرامش درونی و ثبات شخصیت است و همچنین تمام کارکردهای اندامهای گوارش و سیستم عصبی مربوط به این چاکرا میباشد و ارتباطی نیز با چشمها که حس تحلیل کننده اند دارد . توانایی نه گفتن نیز در این مرکز ایجاد میشود . در اینجا انرژی خورشیدی که پرورش دهنده بدن اتری است جذب میشود و به بدن فیزیکی حیات بخشیده و از آن حفاظت میکند و تمامی بدن را در بر گرفته و شخص را از امواج منفی و تشعشعات محیط اطراف مصون میدارد . اگرچه مانی پورا چاکرایی مربوط به ذهن است اما با حیات عاطفی انسان پیوند دارد ، زیرا ذهن یا پدیده های ذهنی عمل تنظیم عواطف را بر عهده دارند در نتیجه انرژیهای احساسی و عواطف ازین چاکرا به چاکرای قلب و چاکرای خاجی منتقل میشود .پس در اینجا آرزوهای حیاتی ، آرزوها و احساسات چاکراهای پایین تر درک میشود و بصورت کلام در میاید . وقتی کودکی متولد میشود ،

بند نافی اتری بین او و مادر باقی میماند .این رشته ها نمایانگر پیوند ابناء بشر با یکدیگر هستند . هرگاه دو انسان با یکدیگر رابطه ای برقرار سازند ، ریسمانی بین چاکراهای شبکه خورشیدی آنها رشد میکند و هرقدر این رابطه محکم تر ، تعداد و قدرت این ریسمانها افزون تر و زمانی که رابطه در حال گسستن است ، رشته ها به تدریج جدا میشوند . در دوران کودکی این رشته ها بین مادر و فرزند بیشتر است و در دوران بزرگسالی این رشته ها را با همسر خویش برقرار میکند . در ضمن این مرکز به عنوان درمان نیز شناسایی شده و به شفای معنوی مربوط است . گفته میشود که در برخی از درمانگران این چاکرا بسیار بزرگ و رشد یافته است .

انسداد انرژی و کم کاری چاکرای سوم

وقتی چاکرای سوم درست کار نکند ، فرد میخواهد همه چیز بر طبق خواسته های او انجام شود و دوست دارد دنیای درون و بیرون را کنترل کرده و غلبه و اعمال قدرت کند ولی از درون ناآرام و ناراضی است . احتمالا او در دوران کودکی یا نوجوانی طرد شدن را تجربه کرده است . او توانایی رشد ارزشهای خود را ندارد و اصرار میورزد تا فعالیتهای بیرونی را افزایش دهد تا بتواند احساسات آزار دهنده ، کمبودها و نقطه ضعف ها را بپوشاند و نیاز به آرامش درونی دارد . نگرانی و ناآرامی و استرس او واکنش همه خشمی است که در مدت زمانی طولانی فرو خورده است .هر استرسی میتواند احساسی مانند گرسنگی ایجاد کند . حتی زمانی که بدن احتیاج به غذا ندارد و این گرسنگی همان نیاز به انرژی در این چاکرا میباشد . انسدادهای متداول انرژی دراین چاکرا عبارتند از : عصبانیت ، ترس، عدم اعتماد به نفس ، احساس گناه ، دیابت ، مشکل فشار خون ، مشکلات گوارشی ، عقده حقارت یا عقده خود بزرگ بینی ، مشکل در پانکراس و معده ، خجالتی و کم رو بودن و...کم کاری چاکرای سوم فرد را مایوس و ناامید کرده و سدهایی را مانع تحقق خواسته هایش میبیند . احتمالا آزادی شخصیت او در زمان کودکی به شدت محدود شده است و او ترس از دست دادن تایید والدین و معلمان را داشته و در ابراز احساسات تردید و آنها را سرکوب و باعث تلمبار شدن آنها شده و این همان چیزیست که باعث به وجود آمدن مشکل در این چاکرا شده است ، وقتی با مشکلی رو به رو میشود احساس ناراحتی و تردید پیدا کرده یا به شدت عصبی میشود و اعمالش به شدت بی نظم و بی برنامه میشود .

تغذیه رنگی :

فلفل زرد ، بلال شیرین ، آلوی قطره طلا ، موز ، آناناس ، کدوی مسمایی ،کره ، زرده تخم مرغ ، پنیر هلندی و غیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ذوالقرنين جان سلام
    خيلي خوشحاليم كه حالت بهتره و به جمع دوستان برگشتي
    اواتارتم خيلي زيباست اميدوارم سرمشق همه ما باشه
    عزيزان در مورد استاد بايد بگم من هم از اول دنبال استاد معنوي اومدم تو اين تاپيك به نظر من استاد مسير أدم رو هموار تر ميكنه مسيرهاي انحرافي پرتگاهها جاهاي صعب العبور رو به ماگوشزد ميكنه وچون اين مسير رو رفته بهترين راه رو در اختيار ما قرار ميده ولي فقط به عنوان راهنما
    ولي اين هم نيست كه اگه استاد داسته باشيم ديگه هيچ سختي وجود نداره او فقط راه رو به ما نشون ميده وظيفه اصلي با خودمونه دقيقا مثل تحصيل اگه استاد داشته باشيم مشكلاتمونو باهاش در ميون ميزاريم
    اگه پيدا نكرديم حداقل بهتره از كساني كه با استاد در ارتباطن جواب مشكلاتو بگيريم
    ولي مسله اينجاست كه كساني كه در مسايل معنوي به درجاتي ميرسن اولا به سختي پيدا ميشن و گمنامند ثانيا هيچوقت نميان تظاهر كنن كه من به اين مقام رسيدم چون تظاهر كردن همانا وسقوط از اون مقام هماناپس اگه كسي گفت كه من به فلان مقام از تقرب به خدا رسيدم حرفشو باور نكين بايد در رفتارش دقت كنين و يا از مردم تحقيق كنين
    اگر هم براي لذت بردن به اين مسايل نگاه ميكنين كه اون بحثش جداست و يافتن استاد خيلي راحت تره

پيشا پيش ماه رمضان رو هم به همه دوستان تبريك ميگم من كه ميميرم واسه سحراش و اون دعاي سحر
    التماس دعا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •