سلام بچه ها . چند روز قبل تبليغ اين بازي يعني نداي وظيفه 4 رو توي سايت p30world ديدم در اين آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت كردم ديدم توي قمستي از توضيح بازي اينطور نوشته :
لازم به ذکر است که حتی "ولادیمیر پوتین" چهره مطرح سیاسی دنیا و رئیس جمهور روسیه نیز در مورد اینبازی منحصر به فرد مصاحباتی انجام داده و بر زیبایی و منحصر به فردی آن صحه گذاشته است ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا از این آدرس آنرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
وقتي اين مطلب رو توي سايت پي سي ورد ديدم خيلي تعجب كردم چون اين بازي رو آمريكا ساخته بر ضد روسيه . يعني توي بازي يك تقابل بين شرق و غرب به تصوير كشيده شده . در اصل آمريكاييها دارن تدارك يك جنگ براي آينده ميدن كه يك طرف غرب و طرف ديگه شرقه و ساخت اين بازي و بسياري بازيهاي ديگه كه اين تقابل رو نشون ميدن براي آماده سازي جهان به نفع خودشون براي آيندس . همش كارهاي كثيف سياسيه. بگذزيم .
بعد رفتم توي اون سايتي كه لينك داده ديدم يك فيلم گذاشته نوشته نظر پوتين در مورد بازي
يه فيلم هم گذاشته نظر رئيس جمهور احمدي نژاد در مورد اين بازي !!!
يكي هم نظر قذافي يكي هم نظر كاسترو
رفتم داون لود كردم ديدم همش الكيه اينا برداشتن از اينا يك تيكه فيلم گذاشتن اصلا درمورد يه چيز ديگه ولي خودشون روش دوبله كردن الكي ميگن كه آره اين بازي قشنگه ...
با يك حالت كمدي هم اين كليپ ها روساختن و در اصل هيچ كدوم يعني نه پوتين نه احمدي نژاد و... از اين بازي تعريف نكردن و اينها براي مسخره كردن ما اين كليپ ها رو گذاشتن
حالا تعجب من از سايت بزرگي مثل پي سي ورده كه چطور متوجه اين مسئله نشده .
لطفا به مسئولين سايت بگين برن اون لينك رو بردارن .
ممنون يا علي.