تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 870 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

امیر جان از پست شماره ی 1078 شما خیلی خوشم اومد!!تقریبا دهان تمام منتقدین رو میبنده!!در ضمن معلومه انگلیسیتون هم فوله!!
    شما لطف دارید

من دانشجوی زبان Ielts هستم و به امید خدا تا چند ماه دیگه لایسنس رو می گیرم

--------

اصولا موضوعی ارزش بحث کردن رو داره که تعصب در موردش نباشه ( در زمینه تکنولوژی و موبایل)

امیدوارم تا به الان در نوشته های خودم این مورد رو ثابت کرده باشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

امیر جان کدوم کاربر پی تی بود که ادعا میکرد دکمه ی c گوشیش رنگش رفته؟؟؟؟بی چاره معلوم بود تازه کار با فتوشاپ رو یاد گرفته بود!!!

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چند تا Them و یه انتی ویروس توپ برای 5700 میخواستم
    کسی میتونه بزاره
    چند تا که چه عرض کنم ، 4332 تا تم برای این گوشی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نه بابا 800 خورده ای کیلوبایت بود
    من با آپدیتش 200 تومن افتادم که الان آدامس Relax هم بخری 300 تومنه.
    !!!! 300 تومن !!!!
    كجا آدامس ريلكس و 300 ميفروشن؟ بگو ما هم بيايم از اونجا بخريم!!!
    بابا آدامس ريلكس 400 تومنه ...
    بيخيال شوخي كردم... ولي اگه تونستي آدرس فروشگاهي كه ازش مي خري بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ولي بچه ها الان يادم نيست كدوم دوستمون بود كه گفته بود وقتي مارك مي كني فايل هارو و ميخواي انتقالشون بدي همشون منتقل نمي شن و فقط يكيشون انتقال پيدا مي كنه... راست ميگه ماله من هم همينطوره...
    شما امتحان كنيد...
    بريد تو گالري و بعد ايميج و يه فولدر بسازيد و بعد چند تا از فايل هاتونو مارك كنيد و بعد انتقال به پوشه بديد ميبينيد كه فقط همون فايلي كه روش هستيد منتقل مي شه و بقيه هم از حالت مارك در ميان...
    مطمئنم هستم كه ماله همتون همينطوره.... يه امتحان كنيد خبرشو بدين... من خودم رو سه تا 5700 امتحان كردم...
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

الان لینک ندارم.تا شب برات اپلود می کنم

اما این انتی وایروس در صورتی کار می کنه که حتما به اینرنت وصل بشید.در غیر اینصورت Evolution هست و اجرا نمی شه !

برای اینترنت هم مشکل منو دارید و باید اینترنت کامپیوتر رو شیر کنید روی موبایلتون
    آقا اينكه ميگي اينترنت خونه رو شير كنيم رو گوشيمون چه شكليه...
    اگه بلدي ميتوني يه آموزشي چيزي بدي كه منم ياد بگيرم؟؟؟
    من يه جا آموزش اين كارو خوندم ول اونجا آموزشش با بلوتوث بود ولي ميخوام ببينم با كابل يو اي بي نمي شه؟
    اگه با يو اس بي ميشه لطفا به من هم ياد بديد چه شكلي...
    ممنون

در آغاز فعالیت ABsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به مي بينم بيشتر بچه هاي كلوپ 5700 persiantools اينجا هست(Amir.Teharnshahr......f
    از بچه ها مي خوام حالا با گذشت چند ماه از خريدن اين گوشي نظرشونو درباره اين گوشي بگن..خوب و ارزش خريذ داره(لطفا بدون تعصب) يا خوب نيست ؟؟؟؟....ممنون
    Last edited by ABsh; 29-08-2007 at 21:43.

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

امیر جان کدوم کاربر پی تی بود که ادعا میکرد دکمه ی c گوشیش رنگش رفته؟؟؟؟بی چاره معلوم بود تازه کار با فتوشاپ رو یاد گرفته بود!!!
    والا چی بگم...ولی به شخصه فکر نمی کنم فتوشاپ هم بوده باشه...چون عکس رو زووم می کردم حرف از ادیت نمی زد...شاید خودش خیلی بد با گوشی کار کرده

آقا اينكه ميگي اينترنت خونه رو شير كنيم رو گوشيمون چه شكليه...
    اگه بلدي ميتوني يه آموزشي چيزي بدي كه منم ياد بگيرم؟؟؟
    من يه جا آموزش اين كارو خوندم ول اونجا آموزشش با بلوتوث بود ولي ميخوام ببينم با كابل يو اي بي نمي شه؟
    اگه با يو اس بي ميشه لطفا به من هم ياد بديد چه شكلي...
    ممنون

سلام

با یه نرم افزار و USB بلوتوث می شه اینکارو انجام داد.خود نرم افزار حتی امکان وصل توسط توسط اینفراد و کابل هم علاوه بر بلوتوث داره

خودم دو روزه دارم باهاش کار می کنم..اموزش هاشو خوندم و همه چیش رو اوکی کردم.اما لحظه اخر که می خوام روی مرورگر به یه صفحه برم نمی تونه اینترنت رو پورت کنه....یه جای خیلی کوچیکش گیر کردم و باید یه مرور کنم ببینم مشکل از کجاست

تا شب فایل هاشو با راهنماش اینجا اپلود می کنم تا خودتون هم تست کنید

بريد تو گالري و بعد ايميج و يه فولدر بسازيد و بعد چند تا از فايل هاتونو مارك كنيد و بعد انتقال به پوشه بديد ميبينيد كه فقط همون فايلي كه روش هستيد منتقل مي شه و بقيه هم از حالت مارك در ميان...
    گالری عکس ها منظورتونه؟؟شما چطور تو گالری تونستید فولدر درست کنید؟؟؟من فقط از فایل منیجر می تونم فولدر درست کنم

تو فایل منیجر هم تست کردم و مشکلی نبودش...

من در این زمینه کمی اماتور هستم...چون تجربه اولم هست که نوکیا می خرم و تخصصم سونی اریکسون هستش

از بچه ها مي خوام حالا با گذشت چند ماه از خريدن اين گوشي نظرشونو درباره اين گوشي بگن..خوب و ارزش خريذ داره(لطفا بدون تعصب) يا خو نيست ؟؟؟؟....ممنون
    سلام

از پروفایل من تمام پست هامو بخونید...من هرچیزی که در مورد این گوشی بوده نوشتم.چه خوب و چه بد....انتخاب با خودتونه که این گوشی رو بخرید یا نه

در آغاز فعالیت ABsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Amir جان شما درباره رنگ قرمز و مشكي گوشي 5700 چه نظري داري ..اون متن انگليسي كه گذاشتي رو نتونستم بخونم...ميدونم گوشي خودتم مشكيه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

absh جان هر سوال حرفه ای که در مورد این گوشی داری باید از ممل خان و امیر جان و تهرانشهر عزیز بپرسی!هر چی این 3 نفر بگن همونه!!1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •