دستت درد نكنه پس فعلا خداحافظ.
دستت درد نكنه پس فعلا خداحافظ.
آقایون سلام
من خیلی تو این تاپیک و تالارهای مختلف دیگه برای اجرای بازی splinter cell 3 جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم حتی من کابل دی وی دی وسی دی رایتر رو هم کشیدم و تنها ایمیج این بازی رو با استفاده از نرم افزار Daemon ماونت کردم ولی باز هم هنگام چک کردن دیسک می گه سی دی بذار آقایون بگید من چی کار کنم دیگه دارم دیوونه می شم کلی پول بالاش دادم
ای خدا بگم این Star Force رو چی کار کنه که خیلی ها این گرفتاری شمارو دارن!!!
سلامنوشته شده توسط khatat
عزيزجان شما به اينترنت پر سرعت دسترسي داري؟ يه كرك هست حدود 120 مگابايت كه اون رو داونلود كني خيلي راحت اجرا ميشه بازي. اگه خودت نداري بين دوستان و آشنايان يا كافي نت ها هر جا مي توني داونلود كن. اگه تونستي اينترنت گير بياري با اون كرك راحت اجرا ميشه كه كرك رو هم توي تاپيك بازي قبلا اميدجان گذاشتن. يه فايل براي آپگريد به نسخه 1.0.5 هست كه اين رو خود يوبي سافت داده و يه كرك هم هست كه با اون مشكل حل ميشه.
اما اگه نتونستي: Daemon Tools شما نسخه 4 هست حتما؟ بيش از يه درايو مجازي ايجاد شده براتون؟ اسم درايوهاتون هنوز توي My Computer هست يا حذف شده اسمش؟
آقا اگر يك نفر برام فايل اجرايي اصلي بازي سيمز2 رو بزاره واقعا ممنون ميشم دمتون گرم نذاريد دوباره برم سيمز2 رو بخرم
بازي 6 سي دي ماتريكس رو هر چقدر اجرا ميكنم باز نمي شه فقط ميگه از درايو مجازي درش بيار.چيكار كنم؟
سلام مهدی جاننوشته شده توسط M E H D I
من اون پچ رو گرفته بودم حدود 100 مگابایت بودش و من اکسترکتش هم کردم ولی باز هم نتونستم استفاده کنم البته بعد از اینکه اکسترکتش کردم اینستال هم کردم تو همون جایی که بازی قبلاً نصب بود حدود 1 گیگ هم برای نصب فضا لازم داشت ولی بعد از نصب اون یک گیگ دوباره داشتم به هر حال من فقط همین یک درایو مجازی رو سیستمم دارم + درایو سیدی رایتر و دیوی دی و دیگه هیچ وقتی که کابل ها رو کشیده بودم فقط همین یه درایو مجازی با درایو فلاپی تو my computer بود ولی خوب باز هم ارور میده البته وقتی من اون پچ رو گرفتم هیچ کرکی همراهش نبود می شه بگی قضیه این کرکه چیه شاید مشکل حل شد![]()
اگر منظورتون Hitman Blood mony هست باید بگم بله درست میشه چون من خودمم این مشکل رو داشتم ولی با این پچ و کرک درست شدنوشته شده توسط nima_kiyaniyan
سلام
من بازی ONIMUSHA3 رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه و این پغام رو میده
Failed creating the Direct3D device
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب من برم این کار ها را انجام بدم ببینم چی میشه! مرسی از همکاری دوستانه شمانوشته شده توسط OMID
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)