تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 1667 اولاول ... 656961021031041051061071081091101161562066061106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دستت درد نكنه پس فعلا خداحافظ.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقایون سلام
    من خیلی تو این تاپیک و تالارهای مختلف دیگه برای اجرای بازی splinter cell 3 جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم حتی من کابل دی وی دی وسی دی رایتر رو هم کشیدم و تنها ایمیج این بازی رو با استفاده از نرم افزار Daemon ماونت کردم ولی باز هم هنگام چک کردن دیسک می گه سی دی بذار آقایون بگید من چی کار کنم دیگه دارم دیوونه می شم کلی پول بالاش دادم

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

ای خدا بگم این Star Force رو چی کار کنه که خیلی ها این گرفتاری شمارو دارن!!!

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط khatat
    آقایون سلام
    من خیلی تو این تاپیک و تالارهای مختلف دیگه برای اجرای بازی splinter cell 3 جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم حتی من کابل دی وی دی وسی دی رایتر رو هم کشیدم و تنها ایمیج این بازی رو با استفاده از نرم افزار Daemon ماونت کردم ولی باز هم هنگام چک کردن دیسک می گه سی دی بذار آقایون بگید من چی کار کنم دیگه دارم دیوونه می شم کلی پول بالاش دادم
    سلام

عزيزجان شما به اينترنت پر سرعت دسترسي داري؟ يه كرك هست حدود 120 مگابايت كه اون رو داونلود كني خيلي راحت اجرا ميشه بازي. اگه خودت نداري بين دوستان و آشنايان يا كافي نت ها هر جا مي توني داونلود كن. اگه تونستي اينترنت گير بياري با اون كرك راحت اجرا ميشه كه كرك رو هم توي تاپيك بازي قبلا اميدجان گذاشتن. يه فايل براي آپگريد به نسخه 1.0.5 هست كه اين رو خود يوبي سافت داده و يه كرك هم هست كه با اون مشكل حل ميشه.

اما اگه نتونستي: Daemon Tools شما نسخه 4 هست حتما؟ بيش از يه درايو مجازي ايجاد شده براتون؟ اسم درايوهاتون هنوز توي My Computer هست يا حذف شده اسمش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا اگر يك نفر برام فايل اجرايي اصلي بازي سيمز2 رو بزاره واقعا ممنون ميشم دمتون گرم نذاريد دوباره برم سيمز2 رو بخرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بازي 6 سي دي ماتريكس رو هر چقدر اجرا ميكنم باز نمي شه فقط ميگه از درايو مجازي درش بيار.چيكار كنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط M E H D I
    سلام

عزيزجان شما به اينترنت پر سرعت دسترسي داري؟ يه كرك هست حدود 120 مگابايت كه اون رو داونلود كني خيلي راحت اجرا ميشه بازي. اگه خودت نداري بين دوستان و آشنايان يا كافي نت ها هر جا مي توني داونلود كن. اگه تونستي اينترنت گير بياري با اون كرك راحت اجرا ميشه كه كرك رو هم توي تاپيك بازي قبلا اميدجان گذاشتن. يه فايل براي آپگريد به نسخه 1.0.5 هست كه اين رو خود يوبي سافت داده و يه كرك هم هست كه با اون مشكل حل ميشه.

اما اگه نتونستي: Daemon Tools شما نسخه 4 هست حتما؟ بيش از يه درايو مجازي ايجاد شده براتون؟ اسم درايوهاتون هنوز توي My Computer هست يا حذف شده اسمش؟
    سلام مهدی جان
    من اون پچ رو گرفته بودم حدود 100 مگابایت بودش و من اکسترکتش هم کردم ولی باز هم نتونستم استفاده کنم البته بعد از اینکه اکسترکتش کردم اینستال هم کردم تو همون جایی که بازی قبلاً نصب بود حدود 1 گیگ هم برای نصب فضا لازم داشت ولی بعد از نصب اون یک گیگ دوباره داشتم به هر حال من فقط همین یک درایو مجازی رو سیستمم دارم + درایو سیدی رایتر و دیوی دی و دیگه هیچ وقتی که کابل ها رو کشیده بودم فقط همین یه درایو مجازی با درایو فلاپی تو my computer بود ولی خوب باز هم ارور میده البته وقتی من اون پچ رو گرفتم هیچ کرکی همراهش نبود می شه بگی قضیه این کرکه چیه شاید مشکل حل شد

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
    با درودی دوباره.
    میگم مطمئنید مشکل با پچ و کرک حل میشه؟ اخه دانلود 18 مگ مشکله! ببینید این پیام خطا به این خاطر میاد که نرم افزار asr تشخیص میده که ما داریم از image به جای سی دی اصل استفاده میکنیم.

من بازی NFSMW را با همین روش اجرا میکنم اما پیش از اجرای بازی نرم افزار sd4hide را اجرا میکنم که در بخش help اون نوشته این برنامه برای واقعی جلوه دادن image ساخته شده.

نظرتون چیه امید خان؟

یه چیز دیگه چرا من نمی تونم پی ام بدم؟
    اگر منظورتون Hitman Blood mony هست باید بگم بله درست میشه چون من خودمم این مشکل رو داشتم ولی با این پچ و کرک درست شد

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

سلام
    من بازی ONIMUSHA3 رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه و این پغام رو میده
    Failed creating the Direct3D device
    حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض درود

نقل قول نوشته شده توسط OMID
    بله چیپ 5500 هم خیلی ضعیف هست و چندان با 5200 فرق نمیکنه

-----------

من راه بدون دردسرش رو بهت گفتم وگرنه راه دیگه ای هم داره اگر نمیخوای کرک رو کپی کنی این کارا رو بکن احتمالا مشکل حل میشه
    1: اگر درایو مجازی دیگه ای به غیر از دائمون تولز داری اون رو disable کن
    2: اگر بازیهایی رو با نرم افزارهایی که برای شکستن قفل securom استفاده کردی قبلا اونا رو باید disable کنی
    مثل antiblah یا s7stop یه همچین چیزایی دقیقا یادم نیست
    اگر از antiblah قبلا استفاده کردی یه فایل داره به نام antiblah_en_off این رو باید حتما بزنی
    اگر هم از اونیکی نرم افزاره استفاده کرده بودی قبلا اونم یه کلید restore داره اون رو باید بزنی
    اگه این کار رو انجام بدی فک نکنم دیگه مشکلی باشه
    در ضمن موقعی که securom loader یا همون فایل با نام asr رو اجرا میکنی اون فایل باید حتما از روی هارت اجرا بشه اگه رو سیدی باشه کار نمیکنه چون یه فایل dll درست میکنه که اگه رو سیدی باشه نمیتونه و بهتون همین ارور میده

در مورد پی ام هم پستهای شما به عدد 20 برسه پی ام تون فعال میشه
    موفق باشی
    خوب من برم این کار ها را انجام بدم ببینم چی میشه! مرسی از همکاری دوستانه شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •