تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 131 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تاریخ داخائو

درباره اردوگاه مرگ داخائو در زمان جنگ جهانی دوم هست...خوندنش بهم نشون داد آدم چقدر می تونه پست تر از حیوون باشه...

2. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

شاهد بازي در ادبيات فارسي

اين اولين پست من تو اين تاپيك سعي ميكنم تداوم داشته باشه
    شاهدبازی در ادبیات فارسی - سیروس شمیسا كه از دوستان تعريفش رو شنيده بودم و دنبالش بودم رو خوندم
    تو كتاب آقاي شمسيا با عدله هاي كه داره نكات خيلي باور نكردني از تاريخ ادبيات فارسي رو بازگو ميكنه
    اين كتاب در سال 1381 منتشر، و در همان سال توقیف و جمع آوری شدش. کتابی جسور و جدید، که در شکستن تابوهای ایرانی همتا نداره.
    و در كل كتاب خوبيه و به دوستان اهل ادبيات توصيه ميشه خوندنش

4. 7 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight 07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    sHiRaZzZz

پيش فرض

شاهد بازي در ادبيات فارسي

اين اولين پست من تو اين تاپيك سعي ميكنم تداوم داشته باشه
    شاهدبازی در ادبیات فارسی - سیروس شمیسا كه از دوستان تعريفش رو شنيده بودم و دنبالش بودم رو خوندم
    تو كتاب آقاي شمسيا با عدله هاي كه داره نكات خيلي باور نكردني از تاريخ ادبيات فارسي رو بازگو ميكنه
    اين كتاب در سال 1381 منتشر، و در همان سال توقیف و جمع آوری شدش. کتابی جسور و جدید، که در شکستن تابوهای ایرانی همتا نداره.
    و در كل كتاب خوبيه و به دوستان اهل ادبيات توصيه ميشه خوندنش
    شما لینک دانلود این کتابو دارین؟

داره خودمونی میشه AThEisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نویسنده: دکتر سیروس شمیسا

شاهدبازی به استناد متون موجود، حداقل هزار و اندی سال در ایران سابقه دارد و لذا بعنوان یک پدیده اجتماعی دیرسال، سزاوار تحقیق و برسی است. این تحقیق که ظاهرا اولین تحقیق و برسی در این باره است، اولا فقط برمبنای متون ادبی است (که درضمن مهمترین اسناد در این زمینه هستند) و ثانیا مبتنی بر اختصار است و ثالثا جهت پرهیز از اطناب درهر مورد به ذکر چند مورد بسنده کرده ایم وگرنه حجم این کتاب به چندین برابر میرسید.

"شاهد بازی در ادبیات فارسی" در سال 1381 منتشر، و در همان سال توقیف و جمع آوری شد. کتابی جسور و جدید، که در شکستن تابوهای ایرانی همتا ندارد. خود "شمیسا" در مقدمه ی کتاب می گوید: « عجیب است که با این گستردگی مطلب در ادبیات و تاریخ ما تاکنون نوشته ی مستقلی در این باب فراهم نیامده است. شاید علت قبحی است که در این موضوع است. این کتاب هم ممکن است به مذاق عده یی خوشایند نباشد اما چه می توان کرد؟ » و کتاب به مذاق عده یی خوشایند نیامد و توقیفش کردند.
    همان گونه که از نام کتاب و نقاشی ی روی جلد آن پیداست،همجنس گرایی – مردانه – در ادبیات فارسی موضوع پژوهش این کتاب است. خود می گوید: «اساسأ ادبیات غنایی فارسی به یک اعتبار ادبیات همجنس گرایی است. در این که معشوق شعر سبک خراسانی و مکتب وقوع در دوره تیموری، مرد است شکی نیست. اما ممکن است خواننده غیر حرفه یی در مورد ادبیات سبک عراقی مثلأ غزلیات امثال سعدی و حافظ دچار شک و تردید باشد. اما حدود نصف اشعار این بزرگان هم صراحت دارد که در باب معشوق مذکر است زیرا در آن ها آشکارا از واژه های پسر و اَمرد و خط عذرا و سبزۀ ریش و این گونه مسائل سخن رفته است. اما بخش اعظم آن نصف باقی مانده هم در مورد معشوق مذکر است منتها خاصیت زبان فارسی طوری است که مثلأ به علت عدم وجود افعال و ضمایر مذکر و مؤنث ایجاد شبهه می کند. باید دانست که مسائلی چون رقص و زلف و خال و خدّ و قد و دامن و تیرنگاه و ساقیگری و امثال این ها که امروزه به نظر می رسد در مورد زنان است در قدیم مربوط به مردان هم می شده است. بدین ترتیب فقط بخش کمی از اشعار قدماست که می توان در آن ها به ضرس قاطع معشوق را مؤنث قلمداد کرد.»
    "شمیسا" اولین محققی ست که در این باره به چاپ پژوهش هایش می پردازد. چاپ این کتاب نه تنها برای حکومت که برای بسیاری از پژوهشگران متعصب و عرفا و دراویش ایرانی هم گران آمد.
    صوفیان پسرهای نوبالغ را کنار خود می نشاندندو از دیدن روی آن ها حظ می بردند. این کار خود را شاهد بازی نام گذاشتند که یعنی در روی زیبایی که خدا آفریده جلوه ای از او می بینیم. که این کار هنوز هم در برخی نقاط در جریان است. نام کتاب برگرفته از این سخن است.

شایان توجه است که قصد نویسنده فقط تبیین علمی یک پدیده اجتماعی و توضیح سیر تاریخی آن بوده است ولاغیر لیکن متاسفانه برخی از نمونه هایی که مجبور بودیم از عبید زاکانی یا رستم الحکما یا ایرج میرزا به دست بدهیم مشتمل بر الفاظ رکیک است و حذف آنها هم ممکن نبود چون به تمامیت علمی کتاب لطمه میخورد. لذا خوانندگان نباید در این زمینه نویسنده را مقصر بدانند.

این کتاب در سال 1381 به چاپ رسید و بعدا از کتاب فروشی ها جمع آوری گردید!! هرچند بعدها بارها به صورت زیرزمینی تجدید چاپ شد...

این مجموعه در واقع تحقیقی است که ابتدا در خارج از کشور چاپ شده است و بعدها به صورت کتاب در داخل ایران به چاپ رسیده است.

کتاب شامل هشت فصل است که ابتدا به بررسی تاریخچه نظربازی در فرهنگ های مختلف و سپس به کندوکاو شعر فارسی از دوره غزنویان تا دوره پهلوی می پردازد. مهم ترین نکته مثبت کتاب آن است که از قضاوت خودداری کرده و به طور مثال نظر عرفای مختلف اسلامی را چه موافق و چه مخالف در کنار یکدیگر نقل می کند. از دیگر مزایای کتاب ساده بودن زبان آن می باشد که مطالعه را برای دانشجویان و حتی عوام ممکن می سازد. شاید مهم ترین وجهه ای که این کتاب را ممتاز می کند همان بکر بودن موضوع مورد بررسی و عدم وجود تحقیقات مشابه است.

این مجموعه آغاز باب شدن شاهدبازی را از دو سو می داند:

یونانیان در غرب که به نوعی مروّج عشق افلاطونی و بدون تماس جنسی بودند و دیگری ترکان غزنوی که به این رابطه حالتی کاملا زمینی داده بودند. مطمئنا شاهد بازی که در نزد عرفای ما یافت می شود به سمت فلسفه یونانیان گرایش دارد.

البته شهرنوش پارسی پور و چند نویسنده دیگر نقدهایی را نیز بر این مجموعه وارد می دانند. به طور مثال از وجود افسانه هایی در خود ایران باستان (مثل حماسه گیل گامش) سخن به میان می آوردند که از نگاه شمیسا دور مانده است و ریشه این قضیه را بیشتر در خود ایران باستان جستجو می کنند. در این راه حتی از میتراییسم و اسطوره های مذهبی نیز مثال هایی را ذکر می کنند.

در هر صورت خواندن این مجموعه برای هر محقق شعر فارسی توصیه می شود چون گذشته از اطلاعات تبارشناسانه ای که به مخاطب ارائه می دهد به نوعی بسیاری از کلیشه ها و زیرساخت های فکری ما را زیر سؤال برده و فرصتی را برای تاویلی دوباره و نگاهی نو به ادبیات غنی فارسی فراهم می آورد.

لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 9 کاربر از AThEisT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight 07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    sHiRaZzZz

پيش فرض

توضیحات: حادثه بعدی - لیزا گاردنر

در کتاب قبلی این نویسنده که معرفی کردم یعنی سومین قربانی با کوئینسی ناظر ویژه اف. بی. آی آشنا شدیم. دراین کتاب یعنی حادثه بعدی, مندی دختربزرگتر کوئینسی , در یک حادثه رانندگی در حین مستی کشته می شه . پلیس فکر میکنه مرگ دخترش سانحه بوده, ولی او مطمئنه که کسی دخترش را کشته .او از دوست سابقش ,رنی کنر , که بعد از اخراجش از کار الان به عنوان کاراگاه خصوصی فعالیت می کنه کمک می گیره.در این بین همسر سابقش به قتل می رسه و تمامی شواهد اف بی آی , دال بر گناهکار بودن کوئینسی است .اما ...

9. این کاربر از knight 07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت alpha1636's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    دهکده صبر

پيش فرض

رمان کوری اثر ژوزه ساراماگو واقعا کتاب دلنشین و جذابیه.
    از خوندنش چیزای زیادی درباره ی زندگی در پس پرده ی انسانها فهمیدم.
    واقعا خوندنش خالی از لطف نیست.

11. 3 کاربر از alpha1636 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

خاطرات سفر با موتور سيكلت

نويسنده:ارنستو چگوارا
    يكي از بهترين كتاب هاي كه تا به حال خوندم كه دو روزه تمومش كردم.
    کتابي كه پر است از ماجراهای تلخ و شیرین. گاهي آن چنان تلخ که مدتی تامل کنی و گاه چنان شیرین که با صدای بلند بخندی. از دستش ندهید.
    داستان كتاب:دسامبر 1951 برای ارنستو (چه گوارا) و دوستش آلبرتو آغاز سفری بود پر ماجرا به دور آمریکای جنوبی با موتور سیکلت سفری با برنامه ریزی ناشیانه و نشات گرفته از آرمان گرایی ها و قهرمان بازی های دو جوان با رویاها و آرزوهای مشترک که در نه ماه بر ترک موتور سیکلتی فکسنی جاده های دور و دراز را می پیمودند تا به هدف نامعلومشان برسند.
    چه گورا خود در این کتاب گفته است:"این پرسه ی دور آمریکای ما بیش از آنچه فکر می کردم مرا عوض کرده است." و شاید این تغییر همان هدف نامعلوم سفر بوده است.
    ارنستو همان آدمی است که بعد از دیدن رنج یک پیرزن، داروی آسم خودش را به او می دهد و می گوید: "ای کاش می توانستم همه رنج های بشری را بردارم و روی دوش خود بگذارم!" و به ندایی که به او می گوید "مردم را دریاب! هرگز سازش نکن!" پاسخ می دهد که : "تصمیم گرفتم خودم را وقف مردم کنم."
    در يك كلام كتاب تاثير گذاريه و فيلمي هم در رابطش ساخته شده كه به دوستاني كه كتاب رو خوندند توصيه ميكنم حتما فيلمش رو هم ببينند.
    Last edited by M3HRD@D; 13-10-2010 at 00:58.

13. 3 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض تونل - ارنستو ساباتو

تونل - ارنستو ساباتو
    نشر نیلوفر
    (ق: 3000 تومان)

ساباتو از همان صفحات آغازین کتاب خواننده را در جریان قتلی قرارمیده. و در حین داستان خواننده به ماجرای قتل و چگونگی آن به زبان قاتل پابلو کاستل پی میبره. پابلو کاستل که به جرم قتل معشوقه ی خود، ماریا ایریبارنه، در زندان به سر میبره، دست به قلم میشه و ماجرا و بهانه ی قتل را به گوش آنها که میشناسندش میرسونه.
    پابلو کاستل، نقاش مردم گریز ایست و در عین حال بی تفاوت به اطرافیان و متنفر از مردمان. در یکی از نمایشگاه های سالانه خود، به زنی که به یکی از تابلو های او خیره گشته علاقمند میشه و سرانجام این علاقه کشته شدن ماریاست

از مطالعه ی این رمان لذت بردم
    چرا که یک رمان روانشناختی بود. ساباتو در قالب پابلو کاستل و در مونولگهای این شخص، خصوصیات و صفات آدمی را موشکافانه و گاه جسورانه بررسی میکنه. و در واقع پلاتهای ملموسی را برای خواننده خلق میکنه . (به جرات میگم یکی از ملموس ترین داستان هایی بود که در ماه های اخیر خواندم).

شاید پرداختن به ماجرای قتل ، تصور یک داستان جنایی پلیسی را در ذهنتون بیاره ولی اصلا اینطور نیست، همونطور که گفتم، رمان بیشتر روان شناختی است.

مترجم کتاب، مصطفی مفیدی است. به نظرم این رمان ترجمه ی بهتری هم میتونه داشته باشه.
    برای دوستانی که علاقمند به نقد این کتاب هم هستند، نقد علیرضا عباسی را پیشنهاد میکنم.
    Last edited by sepid12ir; 14-10-2010 at 17:04.

15. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض آقا ابراهیم و گلهای کتابش / اریک امانوئل اشمیت

کتاب داستان آشنایی یک پسر نوجوان با بقال محله شان است و دوستی این دو. و از دغدغه های پسر و پدرش میگوید و ...

و مثل همه ی داستان های اشمیت فلسفه ی زندگی ..

کتاب قشنگی بود. دوستش داشتم

از اون جالب تر واسم اسمش بود اینکه آقا ابراهیم مسلمان بود و اون کتاب هم منظور قرآن هست

البته این کتاب گویا در اصل به همراه دو داستان دیگه و به شکل یک سه گانه منتشر شده بوده اما من تک جلدیش رو پیدا کردم
    در اصل گویا اسم داستان هست مسیو ابراهیم و گلهای قرآن

این هم فیلمی که بر اساس این داستان ساخته شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل خیلی پیشنهاد میشه

پ.ن: عکس مربوط به فیلم هست اما عکس روی جلد کتاب هم همین بود

17. 5 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه B a r a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بازی عروس و داماد
    بلقیس سلیمانی
    نشر چشمه

اولین بار هست از ایشون کتابی رو میخونم ... !

حدودا 60 تا داستان کوتاه یا خیلی کوتاه هست . که اگه بخوام اسمشون رو نام ببرم خیلی

طولانی میشه .

بعضیاش قشنگ و پر معنی بودن ولی بعضی هم بی معنی ! یا حداقل من متوجه نشدم !

راستش نمی دونم چرا اسم کتاب رو بازی عروس و داماد گذاشتن .

چون همه موضوعات داستان ها لزوما ازدواج نیست !

یعنی برخلاف چیزی هست که من فکر می کردم قبل خوندن ...

19. 10 کاربر از B a r a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •