بورس ساز های دست دوم کجاست ؟ همه نوع ساز داشته باشن. نه فقط گیتار و ویلون که همه جا هستمرسی
بورس ساز های دست دوم کجاست ؟ همه نوع ساز داشته باشن. نه فقط گیتار و ویلون که همه جا هستمرسی
با 500 تومن الانا میشه بیشتر دست دوم خرید دیگه...البته اگه تازه کار هستید یاماها c 60 یا c70 واست بدکی نیست...
واسه گیتار خریدن به صدای کاسه گیتار توجه کن...به فاصله سیما از دسته گیتار...به جنس سیم...و واسه همه اینا هم باید یه نفر که سر در میاره از گیتار همرات باشه..
این گیتاری هم که نشون دادی به نظرم مارک valencia باشه که خیلی گیتار خوبیه...اگه بالاتر از 500 بخوای به نظرم بهتر از اریا و الحمرا پیدا نمیکنی...من یه آریا ac20 دست دوم خریدم 790...
سلام دوستان...
منم علاقه ی شدیدی به گیتار الکتریک دارم و به فکر افتادم که اگر بشه برم سراغش...
نیتم اینه که تو تنهایی باش صفا کنم فقط. با این اوصاف الکتریک ساز مناسبی هست ؟ منظورم از بابت سختی کار و قابلیت تک توازی و لذت بردن ازش هست در سطح مبتدی...
یا برم سراغ پاپ سنگین تره ؟
به نظر من اگه فقط واسه خوشگذرونی میخوای بری برو سراغ یه ساز اسونتر مثه پیانو/..سازای زهی یه کم سخت تر یاد گرفته میشن...اما پیانو نه که از قبل نت هاش کوک شده واسه همین راحت تر میشه یه قطعه رو باهاشون یاد گرفت...پیانوهای الکتریک معمولی دست دومش تا 200-300 هم پیدا میشه..
اما اگه به گیتار علاقه داری برو سراغ گیتارای معمولی یا اکوستیک
درود دوستان عزیز
کسی میدونه کریس دی برگ چه نوع گیتاری می نوازه ؟ من توی اکثر ویدیوهاش یه گیتار مشکی رنگ 12 سیمه و بعضی وقتا هم 6 سیمه دیدم که خیلی شبیه گیتار باس و یا شایدم الکتریک باشه کسی میدونه مدلش چیه ؟ آخه من از الکتریک و باس و جز و ... زیاد سر در نمیارم
حالا این گیتار رو میشه بدون امپلیفایر و از این بند و بساط نواخت یا کلی هم باید واسه اونا هزینه کرد ؟
ممنون
اگه 12 سیمه دیدی ،طبیعتا آکوستیک یا آکوستیکه الکتریکه ..
من خیلی زیاد از کریس کنسرت ندیدم ولی تو هیچ کدوم باسس گیتار دستش ندیدم.
یه گیتار مشکی رنگ 12 سیمهاصولا 12 سیمه کردن گیتار براده بوجود اومدن حجم صدای بیشتر هستش - هر کدوم از سیم ها یکی مثل خودش هم جفتش داره دو تا "می" دو تا "لا" ....- بنابراین لزوما به امپ و افکت احتیاج ندارید.حالا این گیتار رو میشه بدون امپلیفایر و از این بند و بساط نواخت؟
ممنون از پاسختون
والا من فعلا اینترنتم داغونه و با اینترنت ذغالی دایال آپ میام انجمن وگرنه خدمتتون نشون می دادم اون مدل رو اما اگر سرچی بفرمایید حتما پیداش می کنید
حالا با توجه به فرموده های شما ، کسی که علاقه به نواختن این گیتار داشته باشه باید از کجا شروع کنه ؟ باید ابتدا یک گیتار نایلونی تهیه کنه و کلاسیک آموزش ببینه و بعد سراغ این گیتار بیاد یا خیر از ابتدا میشه همین گیتاری که شما فرمودید رو کار کرد ؟ شما چی پیشنهاد میدید ؟
پ.ن : شرمنده من نمیدونم دکمه ی تشکر این انجمن کجاست شاید روی مرورگر من نشونن داده نمیشه بنابراین ببخشید که نتونستم از پستتون تشکر کنم![]()
معمولا اساتیدی که آموززش میدن میگن که از پایه شروع کنید (یعنی از 6 سیمه)
البته منم نظرم هینه تا دستتون کمی روون بشه بعد یه پایه سخت تر کنید کارو برید سراغ 12 سیمه
نایلونی یا فلزی زیاد مهم نیستباید ابتدا یک گیتار نایلونی تهیه کنه و کلاسیک آموزش ببینه
پست 1045 رو بخون جوابتو تکمیل می گیرید.
سلام دوستان
من میخوام یه دونه گیتار دست دوم بخرم
خودم هیچ آشنایی در مورد گیتار و غیره ندارم
رفیق آشنا در این زمینه هم ندارم
چه بکنم ؟
میتونید همینجا بهم یه چیزایی بگید بدرد بخوره ؟ (یعنی اینکه در هنگام خرید به چه مواردی توجه بکنم؟)
4 تا پست بالاتر توضیح دادم یه کم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)