موفق باشي.منتظر كارهات هستيم.![]()
موفق باشي.منتظر كارهات هستيم.![]()
سلام
من چون اینترنت پر سرعت دارم می تونم براتون یه عکس از تهران برای مپ بگیرم با گوگل ارت موافقیند؟؟
آقا رضا شما پشت سیستمه من هستید که حرف الکی میزنید!؟
هیچ کجای مدل من از Line و Lathe استفاده نشده!!!!
سر برج هم با ابزار bevel ساخته شده! تمامی قسمتهای برج جدا ساخته شده!
اگر تیکنیکهای مکس رو بلد نیستید به من نیست اگه تکسچیر خوب داری بده تا ببینی چطوری روش میندازم در ضمن اگر در بدنه برج از Line و Lathe استفاده شده بود فکر نمیکنم ایجاد این شیارها کارراحتی بود!!!![]()
(منظورم شیارهایی هست که در مدل شما هیچ نشونی از اونها نیست!)
منم مثل خودتون تو شیرازم و هرگز برج میلاد رو از نزدیک ندیدم که مدل دقیق بسازم!
باجه تلفن!!!!(با تلفن)
![]()
کسی برای مپ عکس از تهران با گوگل ارت نمی خواهد من اینترنت پر سرعت دارم!!؟؟
اینارو با چی میسازین این باجه و ....؟؟لینک دانلود سالمشم میدین؟؟
این ها رو با برنامه های سه بعدی میسازن. اسم برنامه ای هم که دوستان ما ازش استفاده میکنند 3dsMax هستش.اینارو با چی میسازین این باجه و ....؟؟لینک دانلود سالمشم میدین؟؟
دوستان چرا این قدر دارید به پر و پای همدیگه میپیچید ؟
بی خیال دیگه، گروه مدیر داره و اونه که نظر میده که کدوم کار خوبه و کدوم بد. کارهاتون رو به آقا محمد بدید اون تصمیم بگیره که کدوم خوبه.
در مورد لوگو هم من با اولی موافقم.
در مورد اون سه رنگی هم که گذاشتی ( سیاه، سفید و فانتزی ) هر سه اونها قشنگ شدن، اگر سایز بزرگ ازشون بزاری میشه به جای والپیپر هم ازشون استفاده کرد. :d
یک حرفی هم در مورد مدل سازی ساختمون ها برای دوستان تری دی کار دارم، لطفا در استفاده از تکسچر ها دقت بیتری خرج کنید.
البته منظروم این باجه نیست ها، چون این بعدا درست میشه.
منظورم اینه که قراره این مدل ها در شهر و درون بازی قرار بگیره، هیچ جای شهر هم ساختمون ها و مدل هایی به این تمیزی وجود نداره، لطفا یه کم تکسچر ها رو کثیف کنید. تا واقعی تر به نظر برسند. ( میدونید که منظورم چیه ؟ )
رضا جان آزادی میره تو بازی !
بعد این که باغ ملی رو بزار گل کاری کنم تیمکت هم بزارم بعد فقط کسی می دونه کجای مپ نیمکت هستش ؟
بعد اینکه این مپ انگاری روی کوه هستش جاهای خالی که می خوام مسجد بزارم رو باید مسجد رو کج کنم خوب در نمیاد این در صورتی هتسش که col بلد نیستم بسازم اما اگه بلد بودم خیلی خوب میشد کسی اینجا اسکریپ Export Col تو 3dmax رو داره ؟ اگه داره بده تا مسجد باری col بزارم تا راهت بری تو خوده مسجد. آقا توماج شما زیاد کار کردی به گفته خود تو mapeditor عجیب بود که بلد نبودی آزادی رو بیاری تو مپ به خودم امید وار شدم و تجربه هام بیشتر شد.
آقا نظام شما قرار بود كه كاراكتر بسازيد.پس چي شد؟؟
خوب ديگه با هم درگير نشيد.در ضمن آرش جان خيلي خوب در اومده فقط بهتره براي خود تلفن يه گيره بذاري.همونجوي رو هوا مونده.آقا رضا شما پشت سیستمه من هستید که حرف الکی میزنید!؟
هیچ کجای مدل من از Line و Lathe استفاده نشده!!!!
سر برج هم با ابزار bevel ساخته شده! تمامی قسمتهای برج جدا ساخته شده!
اگر تیکنیکهای مکس رو بلد نیستید به من نیست اگه تکسچیر خوب داری بده تا ببینی چطوری روش میندازم در ضمن اگر در بدنه برج از Line و Lathe استفاده شده بود فکر نمیکنم ایجاد این شیارها کارراحتی بود!!!![]()
(منظورم شیارهایی هست که در مدل شما هیچ نشونی از اونها نیست!)
منم مثل خودتون تو شیرازم و هرگز برج میلاد رو از نزدیک ندیدم که مدل دقیق بسازم!![]()
ما كه قرار نيست مسجد رو تو همين نقشه ي sa بذاريم.بايد خود تهران رو (زمينها و خيابونها) بذاريم.بعد مسجد و ... رو اونجا بذاريم.رضا جان آزادی میره تو بازی !
بعد این که باغ ملی رو بزار گل کاری کنم تیمکت هم بزارم بعد فقط کسی می دونه کجای مپ نیمکت هستش ؟
بعد اینکه این مپ انگاری روی کوه هستش جاهای خالی که می خوام مسجد بزارم رو باید مسجد رو کج کنم خوب در نمیاد این در صورتی هتسش که col بلد نیستم بسازم اما اگه بلد بودم خیلی خوب میشد کسی اینجا اسکریپ Export Col تو 3dmax رو داره ؟ اگه داره بده تا مسجد باری col بزارم تا راهت بری تو خوده مسجد. آقا توماج شما زیاد کار کردی به گفته خود تو mapeditor عجیب بود که بلد نبودی آزادی رو بیاری تو مپ به خودم امید وار شدم و تجربه هام بیشتر شد.
يعني شما آزادي رو تو بازي گذاشتيد؟
Last edited by T O O M A J; 25-05-2007 at 14:51.
آقای میرمحمد راجع به کار من نظری ندارید!؟
اگه خوبه بگید براتون لینک بزارم!!!
آقای توماج چشم حتما درستش میکنم!
Last edited by آرش 3d; 25-05-2007 at 14:41.
کار شما خویه بله مخصوصا باجه لینک شو بدید فقط به چند تا نکته توجه کنید همه قسمت ها 1 جسم بشن (گروپ نه) و با فرمت 3ds باشه پیام خصوصی کنید کارتونو با تکسچر ها
آقا توماج بله من وارد کردم عکس هم براتون میزارم صبر کنید گی و گیاه بکرام میزارم.
آرش خان از این باجه کارتی هم درست کن از اون ها هم 10 متر 10 متر تو کوچه ها بزارم.
آقا رضا شما هم بانک رو لینکش رو برام پیام خصوصی کن تا بیارو تو بازی
نظر سنجی :
شرمنده 2 تا پست شد مهم بود آخه من دارم آدرس سایت رو می برم روی ir که دیگه از این مشکل های که بود پیش نیاد آخر اسم سایت رو چی بزارم ببینید کدوم خوبه ؟
persian-gta.ir
gtaeditor .ir
gtamod.ir
gta-iran/.ir
-----------.ir
iran-gta.ir
gtairanmod.ir
gtagame.ir
gtae.ir
اگع شما هم چیزی به فکرتون رسید رو بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)