تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1059 از 3347 اولاول ... 595599591009104910551056105710581059106010611062106310691109115915592059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,581 به 10,590 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جواب رو پیدا کردم ولی ابعاد مودم بزرگ و سنگین هست کلا بدون کیف قابل حمل نیست بهتره مودم usb دار بگیریم هم شارز نمیخواد هم کوچیکه دیجی کلا واقعا گرون فروشه هر کالای رو سرچ کنی بیشتر اوقات خیلی ارزونتر گیر میاری در بازار هم قیمت بهتر هست همین مودم دیجی میده 485 سایت دیگه با گارانتی 3 ساله میده 410
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از دیجی کالا گرفتم 380 تومن.
    تبدیل میکرو و مینی سیمکارت هم داد. یکمی از گوشی آیفون 4 کوچیکتره.به جان خودم از GLX راحتتر تو جیب هم جا میشه هم درمیاد.[emoji23]
    با همه چی هم شارژ میشه.
    تا حالا از شارژر خودش استفاده نکردم.
    میکرو تا 32 گیگ هم میخوره،میشه محتویات مموری رو شر کرد.
    تا 15 تا دستگاه همزمان رو ساپورت میکنه.
    براحتی هم میشه پسوردش رو عوض کرد.

XPERIA Z3
    Last edited by rznrz06; 03-03-2015 at 14:09.

2. 3 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

من از دیجی کالا گرفتم 380 تومن.
    تبدیل میکرو و مینی سیمکارت هم داد. یکمی از گوشی آیفون 4 کوچیکتره.به جان خودم از GLX راحتتر تو جیب هم جا میشه هم درمیاد.[emoji23]
    با همه چی هم شارژ میشه.
    تا حالا از شارژر خودش استفاده نکردم.
    میکرو تا 32 گیگ هم میخوره،میشه محتویات مموری رو شر کرد.
    تا 15 تا دستگاه همزمان رو ساپورت میکنه.
    براحتی هم میشه پسوردش رو عوض کرد.

XPERIA Z3
    نامرد الان میده 485 خوب این در شرایطی هست که طرف 100% در کل اوقاتی که بیرون هست ایتنرنت لازم باشه اونم در شرایطی که بدونه این مودم از گوشی بهتر انتن میگیره چون محیط باز که ایرانسل خوب هست بازم کسی نمیاد تو یک جیبش موبایل باشه یک جیبش این مودم تازه تو جیب جا بشه یک لب ثاپ لازم داره چون سیستم عامل که نداره که سایت بری و دانلود کنی مرورگر هم داشته باشه کلا مودم همراه بدرد افراد خیلی خیلی کمی از جامعه میخوره دیگه الان همه موبایل دارن میدونن موبایل قابل مقایسه با مودم نیست بعدم بازم مودم usb خیلی بهتر از اینه

4. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نامرد الان میده 485 خوب این در شرایطی هست که طرف 100% در کل اوقاتی که بیرون هست ایتنرنت لازم باشه اونم در شرایطی که بدونه این مودم از گوشی بهتر انتن میگیره چون محیط باز که ایرانسل خوب هست بازم کسی نمیاد تو یک جیبش موبایل باشه یک جیبش این مودم تازه تو جیب جا بشه یک لب ثاپ لازم داره چون سیستم عامل که نداره که سایت بری و دانلود کنی مرورگر هم داشته باشه کلا مودم همراه بدرد افراد خیلی خیلی کمی از جامعه میخوره دیگه الان همه موبایل دارن میدونن موبایل قابل مقایسه با مودم نیست بعدم بازم مودم usb خیلی بهتر از اینه
    اون موقع توی پیشنهاد ویژه ۱۰۰ تومن تخفیف خورده بود.

البته توجه‌کنید میشه مودم ADSL رو جمع کرد و با یه مودم 4g اینترنت کل خونه رو تامین کرد (البته فقط 4g دارا میتونن چون 3g کلا قطعه)

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال
    من اینترنت گوشیم رو از طریق USB به PC وصل میکنم
    حالا اگر بخوام بصورت وایرلس (غیر بلوتوث) وصل کنم به چه صورته؟
    (میدونم رو موبایل چکار باید بکنم ، فقط نمیدونم تو PC باید کار کنم ، دقیقا PC چه سخت افزاری نیاز داره؟)
    مرسی.

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من های وب 8 مگابیت دارم سرعت تا 12 هم بالا میره و هم پارسانلاین 2 مگابیت دارم مثلاً تا 16 بالا میره.
    ولی این 4g ایرانول از اون دو تا بهتره.(البته فقط با مودم 4G)

XPERIA Z3

8. 2 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال
    من اینترنت گوشیم رو از طریق USB به PC وصل میکنم
    حالا اگر بخوام بصورت وایرلس (غیر بلوتوث) وصل کنم به چه صورته؟
    (میدونم رو موبایل چکار باید بکنم ، فقط نمیدونم تو PC باید کار کنم ، دقیقا PC چه سخت افزاری نیاز داره؟)
    مرسی.
    شما لپتاپ داری یا کامپیوتر رو میزی؟
    اگه لپتاپه‌که خودش دریافت کننده‌ی WiFi داره و شما کافیه توی گوشی گزینه‌ی Hotspot رو فعال کنی و از طریق لپ‌تاپ مثل وصل شدن‌به بقیه‌ی مودم‌های WiFi به گوشی وصل بشی.

اگر هم کامپیوتر رومیزی داری باید دریافت کننده‌ی WiFi براش‌بخری.

10. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

اون موقع توی پیشنهاد ویژه ۱۰۰ تومن تخفیف خورده بود.

البته توجه‌کنید میشه مودم ADSL رو جمع کرد و با یه مودم 4g اینترنت کل خونه رو تامین کرد (البته فقط 4g دارا میتونن چون 3g کلا قطعه)
    آره در بخش نظرات دیجی دیدم بعضی ها صبر میکنن خواهش التماس که دیجی کالا در بخش فروش ویژه بزار در صورتی که همون کالا رو در گوگل سرچ کنن یا در بازار بگردن قیمت خیلی پایین تر پیدا میکنن بعضی موقع عا حتی پایین تر از ویژه دیجی همین مودم 75 هزار تومان از بازار داره گرون تر میفروشه 75 هزار خیلی زیاده
    منم مودم جمع کردم اینترنت رو از 4g گوشی میگیرم البته باید بسته های 3 ماه به بالا بگیری که ارزونتر از بقیه باشه تقریبا 2 تا 2500 تومان بسته های بلند مدتش قیمت میخوره که عالیه

12. 2 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما لپتاپ داری یا کامپیوتر رو میزی؟
    اگه لپتاپه‌که خودش دریافت کننده‌ی WiFi داره و شما کافیه توی گوشی گزینه‌ی Hotspot رو فعال کنی و از طریق لپ‌تاپ مثل وصل شدن‌به بقیه‌ی مودم‌های WiFi به گوشی وصل بشی.

اگر هم کامپیوتر رومیزی داری باید دریافت کننده‌ی WiFi براش‌بخری.

رو میزیه دوست عزیز
    این دریافت کننده وای فای که فرمودید چه؟ لینکی دارین ازش؟
    (من یه مودم TPlink وایرلس دارم ، نمیشه ازش به عنوان دریافت کننده وای فای استفاده کرد؟ چون خودش که ارسال کننده وای فای هست.)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

رو میزیه دوست عزیز
    این دریافت کننده وای فای که فرمودید چه؟ لینکی دارین ازش؟
    (من یه مودم TPlink وایرلس دارم ، نمیشه ازش به عنوان دریافت کننده وای فای استفاده کرد؟ چون خودش که ارسال کننده وای فای هست.)
    خیر نمیشه.
    اسم‌اصلیش به انگلیسی میشه WiFi adapter شکل فلش USB هست و به پورت USB کامپیوتر وصل میشه و بعد از نصب درایور، میتونید از طریق WiFi به اینترنت به صورت بیسیم وصل بشین ( درست مثل اتصال گوشی به مودم WiFi ) قیمتش هم بعید میدونم بیش‌تر از ۷۰ الی ۸۰ تومان باشه اینم عکسش:

15. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

مگه وقتی 10 بار کد رو اشتباه بزنی میسوزه؟ فکر نکنم!
    نهایتش قفل دائم هم بشه میبری میزنی توی سر رییس ایرانسل تا درستش کنه

مثل سیمکارت که اگر کد PUK رو ده بار اشتباه بزنی سیمکارت میسوزه، احتمالا این هم همینطوره چون دیدم نوشته شود اگر ده بار اشتباه بزنید permanently disabled میشه

خوب اصلا این‌چه کاریه که بری با همون قیمت که میتونی آنلاک بخری، لاک شده بخری و بعد بیای آنلاکش کنی!

این مدل ۵۳۷۲ ایرانسله: میده ۴۵۰ هزار تومان!

درصورتی که دیجیکالا آنلاک وتقریبا با همون مشخصات و مارک معتبر TP-Link رو میده ۴۸۵ هزار تومان!(البته نمی‌دونم مارک مودم‌های ایرانسل چیه) خوب این چه کاریه؟!

منظورم از آنلاک‌اینه که قفل نیست. نه اینکه قفل بوده باشه بهد بازش کرده باشن.
    افراد بسیاری هستند که مودم های ایرانسل را خریده اند و خواهند خرید.
    در ضمن مودم E5373 ایرانسل مودم بسیار عالی و با کیفیتی هست که با قیمت ۳۱۹ تومان عرضه میشه و هیچ مودم مشابه 4G چنین امکاناتی با این قیمت مثل این نداره باید کار کنید با همشون تا متوجه بشین.
    این مودم دو تا کانکتور آنتن اکسترنال هم داره که اگر اونها رو وصل کنید گیرندگی سیگنال 4G شما در جاهایی با پوشش کم بسیار بیشتر میشه، من با همه این ها کار کردم.

در ضمن قیمت مودم ها مشابه 4G بدون داشتن امکان اتصال آنت اکسترنال و بدون امکان استفاده ار دستورات USSD توسط مودم همین حدود ۵۰۰ تومان است ولی این مودم عالی ایرانسل ۳۱۹ تومان است.

بله موقع شارژ هم وصل هست تا 10 ساعت راحت جواب میده،اگه باتری زاپاس داشته باشی که چه بهتر موقع روشن شدن در کمتر از 30 ثانیه اینترنت رومیگیره.میشه فقط رو 4g یا 3g یا 2g جداگانه قرار داد. یا اینکه رو اتوماتیک گذاشت که مثل گوشی اذیت میکنه.فقط بدون باتری تا حالا برق نزدم، اونم جواب میدم.
    میشه SMS ها رو خوند و جواب داد.
    رو صفحه LCD دایم دانلودت رو میگه، چند تا SMS برات اومده و چند تا دستگاه بهش وصل رو دایم نشون میده.

XPERIA Z3
    درود
    گوشی باطریش بهتر از مودم هست ؟
    من با مودم بیرون از منزل 10 ساعت با 3G کار میکنم ... گوشی 10 ساعت روی 3G و هات اسپات کار میده ؟
    گیرندگی مودم هم خیلی بهتر از گوشی هست .

کاملا درسته آنتن دهی مودم خیلی قوی تر از گوشی هست و استفاده از اون بسیار راحتتر و سریعتر از گوشی هست حتی بدون آنتن اکسترنال که این مودم ایرانسل میخورد.

کسانی که فکر می کنند خرید گوشی 4G بهتر از خرید مودم 4G هست بعد از تصمیم خودشون بعد از استفاده مکرر پشیمان خواهند شد.

مزایای مودم 4G بجای گوشی 4G : (اینو من یکبار دیگه می نویسم برای عزیزانی که فکر می کنند گوش بهتره!!!)

- حالت 4G روی گوشی باتری فوق العاده زیادی مصرف می کند
    - اگر مودم 4G بخرید راحت اون رو در کنار پنجره قرار میدین و در جای دیگه با سرعت بالا از اینترنت استفاده می کنید. و یا آنتن اکسترنال راحت بهش وصل می کنید.
    - برای حالت 4G باید هی گوشی را از روی 2G به 4G سوئیچ کنید یا اگر در حالت اتوماتیک قرار دهید پدر باتری درمباد! و خیلی زود در هنگامی که بیرون از منزل هستید تموم میشه.
    - با مودم مودم 4G امکان اتصال انواع دیگر دستگاهها را از طریق وای فای خواهید داشت.
    - با مودم 4G می توانید شبکه تشکیل دهید و فایل به اشتراک بگذارید
    - آنتن دهی مودم 4G بطور محسوسی قوی تر از گوشی است
    - با خرید مودم 4G گوشیهای قدیمی شما هم می توانند از همان سرعت بهره مند شوند.
    و کلی دلیل دیگه...

تمام این ها حاصل تست ها و بررسی ها مختلف من و تجربه بود.

من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
    در ضمن بدون تعصب ورزی و پیش داوری و با فکر و منطق صحبت کنید و نظر دهید!
    Last edited by stere1980; 03-03-2015 at 16:15.

17. 9 کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •