دوستان تو این طرحی که مودم رایگان میدن میشه قندشکن استفاده کرد؟
دوستان تو این طرحی که مودم رایگان میدن میشه قندشکن استفاده کرد؟
از بچه های فریدونکنار
سرعت 1 مگ محدود 6 ماهه کسی داره؟
یه سوال
تو قسمت setup مودم اون مقدار دان استریم و اپ استریم برای یک مگ محدود 6ماهه چقدر باید باشه؟
ایا هرچه بیشتر یا کمتر باشه بهتره؟
220 هست
اون معلوم نیست برای هر مشترک هر چی که بخوان میبندن مهم اکانتیکه
بیشتر باشه یا نباشه فایده ای نداره چون محدوده اگه محدود نبود بالاتر بود بهتر بود الان تو این اوضاع پایین بهتره چون نویزت بالا نمیره
تو تایم اوت تاثیری نداره......چون که دی ان اس فقط اسم تبدیل به آی پی می کنه.....من سوال دوستمون بد متوجه شدم.....دقیقا حق با شماست.....
هرچی کمتر باشه بابا بهترهچون به قول دوستمون حجمی و این باعث میشه حجم خریداری شده زود تموم بشه(مگر اینکه مث من با نرم افزار نت لیمیتر یا فایر وال خاصصی سرعت 256 ببندی که شارژت تموم نشه)....اصلا سرعت دانلودت روزا 1مگ بر ثانیه باشه وقتی که شبا نت پرک پرک میزنه سرعت از 100 تا 300 نوسان داره چه سودی داره؟؟؟
نویز خطوط اینقد بالا هست که رو حالت روتر هر چن ساعت یک بار قط میشه....تورو خدا نگین از مدمته....با تجهیزات سیسکو هم تست گرفتم همین مشکل داشتم......پشتیبانیشون هم که در حد پشتیبانی شرکت BMW هست)) زنگ میزنم 2020 میگم چرا سرعت 2 روزه پایینه میگه چون رو بسترتون افت سرعت دارین
))) بهش میگم آقا دستت درد نکنه شما نسبت به سایر همکارانتون ظاهرا اطلاعات تخصوصی بیشتری داری......به بقیه که میگیم همین قدر هم جواب نمیدن
)))
اصلا ربطی به طرح نداره.
شما از هر ISP نت بگیری میتونی از قند شکن و کله قند شکن و فندق شکن و سنگ شکن و یخ شکن استفاده کنی.
سلام
من دیروز سرویسمو عوض کردم. از دیروز تا الان یاهو مسنجرم کانکت نمیشه. این چه وضعشه
دلیلش چیه؟؟؟![]()
من این سوال رو قبلا هم پرسیدم اما کسی پاسخ نداد
دوستان ، عزیزان ، شماهایی که طرح یک ساله ثبت نام کردین و مودم رایگان گرفتین آیا مودم شما آک بند بود یا نه باز شده بود و پاکتش پاره بود؟
مودم آکبند بود.فقط مسئول مخابرات برای یادداشت سریال پشت مودم تو برگه ثبت نام بازش کرد.
چرا من جواب دادم بار چندم که میگم.....از ....فایر استفاده نکنید.
2.به یاهو پ.ر.ک.س.ی بدین طبق این دستور: آی پی :۶۸٫۴۲٫۲۵۰٫۲۱۸ port:55523
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)