دوستان من به یه نصیحت نیاز دارم. به نظر شما توی این موقعیت سربازی رفتن کار درستیه؟ با توجه به وضعیت کشور و احتمال وقوع ج.نگ؟ من راستش تازه فارق التحصیل شدم و 1 سال هم فرصت دارم برای ارسال دفترچه ولی نمیدونم چیکار کنم.
دوستان من به یه نصیحت نیاز دارم. به نظر شما توی این موقعیت سربازی رفتن کار درستیه؟ با توجه به وضعیت کشور و احتمال وقوع ج.نگ؟ من راستش تازه فارق التحصیل شدم و 1 سال هم فرصت دارم برای ارسال دفترچه ولی نمیدونم چیکار کنم.
نه خدمت نرفتم هنوز ، یکی از اقوام اونجا هست هر وقت بیرجند میرم منو با خودش می بره پادگان ، امکانات متوسط رو به بالا ، کلا بدک نیست به هر حال پادگان هست و قوانین خودش رو داره ، مردمش مردم خوبین و چون اکثر کارکنان پادگان بومی بیرجند هستن پس میشه گفت زیاد سخت نیست هر چند آموزشی هر چقدر هم بگیم باز سختی خودش رو داره حالا چه بیرجند چه شهرهای دیگه
مدرکتون چی هست؟
من قبلا 2 تا از دوستام اونجا بودن آموزشی ، بعد از آموزشی یکیشون افتاد کرج یکی هم افتاد تهران (هر دو ساکن تهران بودن) حدودا 3 سال پیش
دوست خوبم یه نصیحت به عنوان برادر کوچکتر ، من هر چقد جا داشته از فرجه ها و ... استفاده کردم الان 28 سالم هست تازه می خوام دفترچه پست کنم ، 1 سال وقتی دیپلم گرفتم تمدید کردم ، 1سال دوره ی کاردانیم رو خودم دیر گرفتم ، برای این که برای کارشناسی بخونم ، بعد که کارشناسی قبول شدم باز 1 سال کارشناسی رو دیر گرفتم ، 1 سال هم که قانون جدید مهلت دادن
حساب کنید چند سال شد ؟ دقیقا 8 سال شد
اون زمان هم همین بحث ها بود که میگفتن چون برجهای دوقلو اون قضیه براش پیش اومد احتمال جنگ زیاده همیشه این بحث ها هست بوده و خواهد بود
همون موقعی که دیپلم بودم دفترچه فرستادم تاریخ اعزامم مهرماه 83 بود ولی چون کنکور قبول شدم و با توجه به شرح حالی که گفتم تا الان عقب انداختم، مطمئن باش هر چی عقب بندازی خودت ضرر می کنی همش فکرت مشغول این هست کی بری خدمت باور کن تو این 8 سال نشد یه مدت از فکرش بیام بیرون
الان هم ارشد قبول نشدم ، کاش چندین سال پیش همین حرفایی که من دارم میزنم رو یکی به من می گفت شاید یه تلنگری میشد برام ، هر چی سنت بره بالا باور کنید رفتن خدمت سخت و سخت تر میشه از یه طرف فشار روحی که روی خودت هست از یه طرف فکر این که بعدش میخوای چه کار کنی کی ازدواج کنی؟ کی بری سرکار؟ کی ..... از یه طرف تمام فامیل نمی دونم چرا فکرشون میاد روت هر دفعه ببیننت میگن خدمتت چی شد البته زیاد مهم نیستا ولی به هر حال این راهو هر چه زودتر بری مطمئن باش بهتر هست
سعی کن تو زندگی یه تصمیم قاطع بگیری و از شر این فکرها بیای بیرون تا بعد از چندین سال دوباره نرسی به نقطه ای که الان هستی
بازم تصمیم با خودته ولی اگه شرایطشو داری برو مطمئن باش 2 سال بعد میای همین پست منو دوباره می خونی و متوجه میشی که عین حقیقت بوده
سلام مجدد...
واس ما هم دعا کنید دوستان ...این هفته سه شنبه جشن سردوشی بگیریمونه ولی فقط و فقط همه هم و غم ما اینه که یگان رو مرز کوفتی نیفتیم....
بین این همه کد ما زرتی افتادیم تو سه تا مرزبانی اونم چی؟مرزبانی خاکیش......خدا کنه تا اخر ادامه نداشته باشه![]()
هرچه زودتر خدمت رو تموم كنيد واقعا به نفعتونه...راسش من از زماني كه سربازيم تموم شده انگار يه نفس راحت دارم ميكشم ...........وقتي نري سربازي و تا مدرك فوق دكترا هم درس بخوني .........هميشه يه حسي هست كه خوب سربازي رو چيكار كنم .................هميشه اون لقمه بزرگه رو ميذاري كنار چون فكر ميكني نميتوني بخوريش...............-ازمن به شما نصيحت. ........سربازي رو هرگز عقب نندازين. حتي يك روز من يك ماه انداختمش جلو تازه.......... يك ماه زودتر ترخيص شدم كه برابر شد با كار پيدا كردنم تو همون يك ماه...........................-يه چيز ديگه از سال 92 خدمت ميشه 2 سال كامل.مثل اولش.
سلام
اگر مرکز آموزشیت مشخص بشه مثلا ارتش آیا با عقب انداختن اعزام میشه پذیرش مثلا سپاه شد؟
نمیشه دوست عزیز مگر پارتی گردن کلفت داشته باشید
داداش نمیخوام نا امیدتون کنم ولی مزخرف ترین هوای دنیا رو داره.از بس هواش خشکه تمام لبای من خشکی زده .تمام پاشنه پام ترک ترک شده .لباس میندازی رو بند 1ساعته خشک میشه تو شب با اینکه سرده.الان صبح ها 26 درجه بالای صفر شبها 2 درجه بالای صفر.تو اخبار نگاه میکردم مینیم هواش از اردبیل و تبریز هم کمتر بود.طوفان شن هم کههفته ای یک بار داره.البته تو پاییز کمتر شده.البته باز شما شانس اوردید افتادید ارتش ما که مرزبانی محمد رسول الله هستیم.راستی یادم رفت بگم تا جایی کخ میتونید برای اب خوردن از اب معدنی استفاده کنید اگر نه هر روز مریض میشید هیچ وقتم خوب نمیشید.یکی از بچه ها هم تو این مدت سنگ کلیه گرفت
سلام پادگان ٠٢ چه جور جاييه دوستان لطف كنند توضيح بدهند
داداش تو گوگل سرچ کن 02 تهران هزار تا پیج میاد بالا
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)