مطمئنی
repair هیچی رو حذف نمی کنه ها فقط میگرده فایلایی که واسه بازی نیازه رو دانلود میکنه کاریم نداره اگه از اون فایل 5 تا دیگه ناقص داشته باشی
مطمئنی
repair هیچی رو حذف نمی کنه ها فقط میگرده فایلایی که واسه بازی نیازه رو دانلود میکنه کاریم نداره اگه از اون فایل 5 تا دیگه ناقص داشته باشی
چی بگم والا
اگه به سرت زد . اینترنت مفت داشتی دوباره دانلودش کن![]()
6 روزه دارم دانلود میکنم با اینترنت حجمیتازه شارژ کرده بودم الان دوباره باید شارژ کنم
خلاصه اینکه لول لانچر ساکس![]()
ی 2 - 3 روزی هست برداشتنش
فقط برای تست به مدت 2 روز فعال بود
خیلی پروژه خوبی بود
![]()
کسی میدونه کی قراره تائید بشه و به صورت دائم بزارن !؟
دوست عزیز این همه هزینه کردی خووو بجاش 4 - 5 گیگ خود لول رو دانلود میکردی یا با هزینه پایین تر از گیم نت میگرفتی![]()
3 تا (Quintessences)
+2.25 attack damage
Greater Quintessence of Attack Damage
9 تا (Seals)
+1.41 armor
Greater Seal of Armor
9 تا (Glyphs)
+0.15 magic resist per level
Greater Glyph of Scaling Magic Resist
9 تا (Glyphs)
+1.34 magic resist
Greater Glyph of Magic Resist
9 تا (Marks)
+0.95 attack damage
Greater Mark of Attack Damage
Runes های لــی ، جنگل / این Runes ها مال کسی هست که 1032 تا لایک خوده براش و بهترین امتیاز رو آورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by BHMthe; 10-03-2014 at 21:09.
دوست من خب منم دارم همین کارو میکنم دانلود نمیشه گیم نت هم که فقط پچ آخرو نداره؟ نمیخوام لول فولدرم بیشتر از 2 گیگ بشه
من که فکر نمیکنم اینجوری بشه...
قبلا کمترین حجمش 4 گیگ بود ، الان شده 7 گیگ...
ولی 2 گیگ...!!!!
حالا اگه به نتیجه رسیدی تو فروم بگو بقیه هم استفاده ببرن...![]()
من یه شب گراشتم از اول دانلود کردم کل پوشه 4 گیگ شد ؟
فایل که میگیره کم ولی نصب که میشه تا 4 گیگ حجم کل فولدر میشه
---
من دوباره پاک کردم بازی 5 دستی رفتم اصلا دیگه نمیتونم با بازی ارتباط برقرار کنم کلا بالانس خیلی بازی تغییر داده ...... پیشرفت من نمبینم و یک سری ایتم الکی فقط اضافه شده
نمیدونم چرا انقدر چشم اذیت کرد دو روز سر درد گرفتم کلا روح روان و تمرکز ریخت بهم ...
خیلی خوب دوستان راهش رو پیدا کردم تو Pblol هم میگذارم (تبلیغات)
الان دوباره folder بازی بنده از 7 گیگ شد 4.30 گیگ.و حدود کمتر از 10 مگ دقیقا نمیدونم چقدر شایدم 5 مگ اطلاعات رد و بدل (دانلود و ارسال داده) کرد.
اول از همه بازی اپدیت باشه.
بدین صورت شما عمل کنین یه back up از کل پوشه بگیرین حالا هر چقدر حجمش میخواد باشه بگذارین یه جا دیگه.
بعد برین گزینه ی repair رو بزنین و اینطوری شروع میکنه به scan فایل ها و قسمت های اضافه رو حذف میکنه.
بعد از اینکه شروع کرد به دانلود (کمتر از 1 مگه) میگذارین کامل step 1 رو دانلود کنه اگه گیر کرد client رو ببندین دوباره باز کنین تا دوباره بگیره بعد میره step 2 حدود 2000 مگ دانلود میکنه. و دیگه تموم
.
.
.
.
شوخی کردم در اینجا ما نمیگذاریم شما 2000 مگ دانلود کنینکاری که میکنین اینه client رو میبندین میرین از اون back up ی که گرفتین تو قسمتrads/projects/lol game client تو پوشه ی files archive و release اش اخرین پوشه اش رو کپی میکنین و تو همون قسمت در folder بازیتون paste میکنین.بنابر این بازی شما اماده میشه.تا برنامه ی بعد شما رو به خدا میسپارم.
توجه: دوستان فعلا استفاده نکنین تا یه بار دیگه من از اول همشو چک کنم بعد برای support lolهم یه تیکت بدم بعد از اینکه راه حل نهایی شد اعلام میکنم چون الان مشکل داره شما اگه بازی هم بیارین و وارد بازی بشین با هزار زحمت بعد یه چند دقیقه مشکل ایجاد میشه.اگر کسی استفاده کرده با این حال که بهتون گفتم استفاده نکنین تا شنبه و مشکل پیدا کرده پوشتون رو حذف کنین و فایل back up تون رو جاش بریزین اگه اونم کار نکرددیگه باید از lol خداحافظی کنین
.
.
.
.
نه شوخی کردم برین پوشه ی solution رو حذف کنین بعد بازی رو بیارین بالا بگذارین تادوباره پوشه رو ایجاد کنه بعد درست میشه.
Last edited by daniel'; 15-03-2014 at 07:25.
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)