شما هم اینجوری شدید بعد 1.30 بدون عوض شدن ای پی سرعت میشه 10-15 کیلو؟
شما هم اینجوری شدید بعد 1.30 بدون عوض شدن ای پی سرعت میشه 10-15 کیلو؟
سلام
متاسفانه اره
تا اونجایی که فهمیدم یه رنج از ایپی ها سرعتش خوبه
باقی ایپی ها همه مشکل سرعت دارن چه روز چه شب
ولی خوب این مشکل شبا بیشتره
عمدا ریست می کنن تا نتونن دانلود کنن
مخابرات خودش هم می گه اره مشکل سرعت داریم![]()
از دو روز پیش تو تایم رایگان کانکشن رو قطع و وصل میکنن که آیپی عوض و سرعت محدود شه (حدود 10-15 کیلوبایت بر ثانیه)، درطول روز هم چند ساعت یه بار و شبا از ساعت 9 به بعد هم چند دقیقه یه بار، کانکشن قطع و وصل و آیپی عوض میشه. شبا قطع و وصلی تا حدیه که خیلی سخت میشه آنلاین کلیپ تماشا کرد و وسط کلیپ قطع و وصل میشه. دلمون به همین رنج پرسرعت آیپی ها خوش بود که با این وضع دیگه به درد نمیخورن چون دائما آیپی عوض میشه.
در ضمن اگه تو سامانه، لیست اتصالاتتون رو چک کنید میبینید که در ازای هر بار قطع و وصل، یک ردیف به لیست اتصالات اضافه میشه (حواستون باشه که لیست اتصالات در قسمت ریز مصرف نشون داده میشه و خیلی دیر لود میشه پس باید صبر کنید) که در قسمت kill reason نوشته port error . لطفا اگه شما هم این مشکل رو دارید و در لیست اتصالات سامانتون چند بار پشت سر هم port error ثبت شده، با 2020 تماس بگیرید و نسبت به این سیاست کثیفشون اعتراض کنید. من با 2020 تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم ولی جوابشون این بود که پورت من مشکل داره و اگه مشکل کلی بود تا الآن باید خیلیا اعتراض میکردن ولی مشکل یه طوریه که شاید خیلیا اصلا متوجهش نشن و لیست اتصالات چند تا از دوستان همشهریم رو هم که چک کردم دقیقا همین وضعیت رو داشتن و بعیده که مشکل از پورت من باشه.
Last edited by AliMirzaie; 23-02-2016 at 17:19.
از دو روز پیش این مشکلات برای بنده هم به وجود امده که خیلی رو اعصاب نشد 100 مگا دانلود کنم
من به 195 شکایت کردم شاید جواب گرفتم
شما هم در طول شب مشکل قطع و وصل زیاد رو داری؟
واسه من که از ساعت 9 تا حالا، 9 بار قطع و وصل شده.
Last edited by AliMirzaie; 23-02-2016 at 22:12.
بله همینطوره دیوانه شدم
- - - Updated - - -
شما هم به 195 شکایت کن
تا چند دقیقه پیش سرعت خوب بود،الان یدفعه شد 15 کیلوبیت!!!!!هدف از این کارشون هم نفهمیدیم!!شکایت هم کنیم بجایی نمیرسیم!!مگه من شکایت نکردم،آخرش هم هیچی!!
Last edited by Sponge-BoB; 24-02-2016 at 02:03.
برای شکایت به لینک زیر مراجعه کنید.هر چه بیشتر باشه بهتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم این مشکل قطع و وصل شبانه رو داری؟ تو لیست اتصالاتت اون port error ها رو ثبت کرده؟ اگه با تصویر و دلیل و مدرک شکایت کنیم صد در صد رسیدگی میکنن. قانونا سرعت دانلود نباید در هیچ شرایطی از 1/8 سرعت اسمی سرویس کم تر شه. یعنی واسه سرویس 2 Mb/s نباید از 32 kb/s کم تر شه. کاملا واضحه که خودشون عمدا سرعت رو روی 10-15 kb/s محدود میکنن که نوسان نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)