من یادمه پارسال خیلی ها تونسته بودن ولی پست ها اون موقع که بچه ها راه حلش رو میفگتن پیدا نمی کنم.
من یادمه پارسال خیلی ها تونسته بودن ولی پست ها اون موقع که بچه ها راه حلش رو میفگتن پیدا نمی کنم.
بله اون موقع شرایط فرق داشت و با تماس تلفنی به یک شماره پورت شما را افزایش میدادند اما الان حضوری هم مراجعه کنی به شکلی با شما رفتار میکنند که انگار درخواست عجیبی داری!!!
جایگزین میشه و اون طرح از بین میره
جایگزین میشه و به قبل اضافه نمیشه
سرعت شبانه برا من 180 تا بالا نمیره
مودم من در بعضی از مواقع در روز هی پشت سر هم هی قطع و وصل میشه انگار هی اینترنت قطع و وصل میشه بعد از یکی دو ساعت دوباره عادی میشه کسی مشکلی مثل من داره ممنون میشم جواب بدید
با سپاس
مودم من در بعضی از مواقع در روز هی پشت سر هم هی قطع و وصل میشه انگار هی اینترنت قطع و وصل میشه بعد از یکی دو ساعت دوباره عادی میشه کسی مشکلی مثل من داره ممنون میشم جواب بدید
با سپاس
سلام - من الان حدود یه ماهه که مشکلی شبیه به شما دارم . چند دقیقه با اینترنت کار میکنم بعدش یه دفعه چراغ ADSL و INTERNET خاموش میشه . بعدش دوباره چراغ adsl چشمک زن میشه و ثابت میشه و این قضیه مرتب تکرار میشه . پشتیبانی که میگفت خطت نویز داره . ولی من سه ساله از مخابرات اینترنت میگیرم و چنین چیزی سابقه نداشت الان اینجور شده . همش تقصیر مخابراته . ولی عادت دارن مشکل رو پاس بدن به ما .
یه احتمال 70 درصد از آداپتور مودمت باید باشه. عوض کن ببین چی میشه؟
سلام
مخواستم بدونم با فعال کردن طرح بی نهایت اینترنت مخابرات می تونم همزمان از سرویس طرح زرین استفاده کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)