عزیز شما با پشتیبانی تماس گرفتی؟
چون خیلی برام جالب شده میخوام ببینم واقعا چه جوابی دارن بدن برای این موضوع که با مصرف 2 گیگ ضریب اشتراک رو بالا بردن
عزیز شما با پشتیبانی تماس گرفتی؟
چون خیلی برام جالب شده میخوام ببینم واقعا چه جوابی دارن بدن برای این موضوع که با مصرف 2 گیگ ضریب اشتراک رو بالا بردن
نه امروز مشکل با مبین نت بود فردا میزیم سر ایرانسل
به خدا خسته شدم یک روزم بدون دردسر و استرس نیست شیطونه میگه بساط دینترنت ماهواره ای راه بندازم خودمو راحت کنم
Sent from my SM-C105 using Tapatalk
یکطرفه یا 2طرفه ؟
مک میتونی بزنی ؟
دوستان به نظرتون تا عید مودم رومیزی تخفیف میخوره؟چون امکانش هست به مناسبت نوروز تخفیف بخوره...در کل ارزش داره تا عید صبر کنم؟؟؟
بحث درباره این موارد در انجمن ممنوع هست./
دوستان من تازه سرویس نامحدود ایرانسل گرفتم، خواستم ببینم چقد دانلود کنی اخطار میده و ضریب میبره بالا؟
ممکنه بگید چه سرعتی و طرحی رو خریدید ؟ و سرعت دانلودتون چنده ؟نامحدودش 24 ساعته هست ؟
تا اونجا که من میدونم قبلش اخطار میده که مصرف رو کم کنید نمیاد یباره کم کنه
همون که حدود 120 هزار تومنه ؟
این مودم usb که 50 تومن به دانشجو ها میده خوبه ؟ دوستان میدونید که ایا میشه خریدش ولی طرحی براش فعال نکرد ؟چون فعلا مشترک مبین نت هستم . مهلت خرید مودمشم تا اخر امساله میخوام از دستم نره .لطفا راهنمایی کنید
دوستان ممنون ميشم يك نفر كه اطلاع داره جواب منو بده ايرانسل براي 2 مگ نامحدودش اگه در طول ماه كلا 100 گيگ استفاده داشته باشي محدود ميشي؟ كلا سقف استفادش تو طول ماه چقدر كه محدود نشيم؟ ممنون.
دقیقش رو هیچکس نمیدونه ، حتی 707 هم میگه که نمیدونه!!!!!
واسه 2 مگ معمولا روی 120 گیگ اخطار اول میاد و اومده و کمتر از این میزان کسی اخطار نگرفته.
به احتمال خیلی خیلی زیاد ، روی 100 گیگ اخطاری نمیاد و هر ماه این میزان رو میشه استفاده کرد. (البته خط مشی مصرف کلا 3-2 ماه نیست که به وجود اومده و هنوز چیزی رو به طور قطع و یا با اطمینان زیاد نمیشه گفت)
من میخواستم مودمو عوض کنم داخلی 130 بگیرم هم مبین داشته باشم هم ایرانسل الان یه مدتیه سرعت ایرانسل شبا بهتر شده من این ریسکئ نمیکنم والا الان که میبینم کابرای مبین نت شاکین میگم ایرانسل بهتره خود من یکی ارز بچه ها مبین داشت 2 مگ بود با تیم ویوور میرفتم تو سیتمش دهنم صاف میشد دانلودش فک کنم رو 40 بود خداییش روز هم بود خداییش ایرانسل 512 میده ولی ترافیکه منظقمون شبا بالاست ولی مبین همون سرعتم ننمیده روزا پس درود خداوند بر ایرانسل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)