سلام
من وقتی کانکشن از نوع PPPOE از داخل مودم کانفیگ میکنم یا کارت --- کانفلیکت پیدا میکنه ! یعنی وصل میشه اما سرعت در حد 0 هست ! اما وقتی کارت --- رو Disable میکنم درست میشه !
مشکل چی هست ؟ راهی هست درست بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من وقتی کانکشن از نوع PPPOE از داخل مودم کانفیگ میکنم یا کارت --- کانفلیکت پیدا میکنه ! یعنی وصل میشه اما سرعت در حد 0 هست ! اما وقتی کارت --- رو Disable میکنم درست میشه !
مشکل چی هست ؟ راهی هست درست بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید
می تونید wag160n بکیرید که وایرلسش قویتره تو تا آنتن داخل 2db داره ولی مال Wag120n هم دو تا آنتن داخلی 1.8 db هست. سعی کنید مودمی که میگیرید وایرلسش حتما سری N بگیرید واسه بودجه 70 تا 80 تومن مودم زیر هم خود جواب میده که گارانتی 1 سال تعویض فرادانش داره :
گارانتی اصلی Linksys هم ساخت سیستمه که گارانتی 30 ماه تعویض داره می تونی زنگ بزنی نماینده تبریزشون رو بپرسی که بهت گرونتر ندند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر آدرس سایتش رو داشتید بیشتر میشد راهنمایی کرد .
اگر در حال حاضر نمی تونید داخل منوی مودم برید روی کانکشن کارت شبکتون کلیک کنید به قسمت ساپورت برید اونجا هر عددی جلوی Default gateway زده بود میشه ip مودمتون.
شما روی کارت شبکه و آداپتور کارت --- کلیک کنید اگر در قسمت ساپورت ip ها یکی بود تغییر بدید.
Last edited by sei_pm; 25-11-2010 at 12:44.
ضعیف که فکر نکنم اونقدر ضعیف باشه دیگه تو خونه رو باید جواب بده من خودم چون با وایرلس کاری ندارم از وایرلس استفاده نمی کنم و تست نکردم ولی شاید وایرلس این مودم دردسر ساز بشه . شما میتونید TP-Link هم بگیرید که وایرلس داشته باشه قیمت پایین تری هم دارند .
با سلام
بله همینطوره - 4 تا پورت لن هم داره - یو اس بی نداره
موفق باشید.
usb به درد من نمیخوره
بیشترین کارامو با لن میکنم
ولی داشتن وایرلس قوی نیز خوبه
چون مودم چیزی نیست که هر روز عوضش کنیم
یه بار میخریم تا زمانی که خراب نشه عوضش نمیکنیم
واسه همین دوست دارم یه چیز بخرم که خوب باشه
به نظر همین Linksys خوبه
تو سایتش که گفتین رفتم 3 تا مدل داره سری n
WAG160N
WAG320N
WAG120N
فکر کنم یکی از اینا را بگیرم بهتر باشه
باز در بازار پرسو جویی میکنم ببینم اونایی که آنتن اکسترنال دارند چند هستند
اما در نهایت با در نظر گرفتن همه چی از جمله قیمت فکر کنم یکی از این 3 را بگیرم بهتر باشه
راستی یه سوال
وقتی یه پی سی از طریق وایرلس آن میشه فقط اینترنت میگیره ؟
یا شبکه هم میشه ؟
و از فایل شعرینگ میشه استفاده کرد ؟
اگه اره با چه سرعتی ؟
با سلام
یه مشکل داشتم که لن مودمم رو نمیتونستم را بندازم و مستقیم بدون یوزر و پسورد وارد اینترنت بشم که با کمک دوستان انجامش دادم . حالا مشکل اینه که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم اولش مستقیم به اینتر نت وصل نمیشه باید کابل یو اس بی مودم رو بزنم به سیستم و بعد از چند دقیقه کابل یو اس بی رو درارم و کابل لن رو بزنم تا کانکت بشم راهی هست که تا کامپیوتر رو روشن کردم لن وصل باشه ؟
سلام
مدل 120 که گفتم وایرلس اش یکم ضعیف است ولی 160 وایرلس خوبی داره قیمتش حدود 120-130 هست ولی مودم خوبیه 320 که عالیه حدود 180 هست ولی وایرلس خوبی داره فکر کنم یک USB هم داشته باشه .
فقط اینترنت میگیره چون شما دارید بین مودم و کامپیوتر شبکه ایجاد می کنید برای ایجاد شبکه راه های مختلفی وجود داره مثلاً بلوتوث یا هر دو کامپیوتر کارت شبکه وایرلس داشته باشند . سرعت هم به سرعت کارت شبکه یا بلوتوث ربط داره که معمولاً کارت شبکه های وایرلس سرعت 54Mb/s هست .
موفق باشید
با سلام
یعنی کابل لن وقتی به صورت پیش فرض داخل پورت لن کامپیوتر هست با روشن شدن و بالا اومدنش شما اینترنت ندارید؟
خوب شاید disbale میشه
یه دور آیکون شبکه رو از اون پایین enable کنید دستی
یا اگه enable هست یه دور disbale و دوباره enable کنید
موفق باشید.
سلام
مشکل شما رو دقیق متوجه نشدم ولی شما اگر کابل لن را وصل کنید و مودم را روی پروتکل PPPoE ست کنید با روشن شدن مودم اینترنت وصل میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)