دوست عزیز الان این یک مگ برنزی تا چقدر حق دانلود داره؟ یعنی ممکنه بدلیل استفاده زیاد قطع کنن یا سرعت رو کم کنن؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز الان این یک مگ برنزی تا چقدر حق دانلود داره؟ یعنی ممکنه بدلیل استفاده زیاد قطع کنن یا سرعت رو کم کنن؟
من سرویس قدیمی 2تا 8 رایگان رو دارم...ساعت 1.55 گذاشتم تست شد حجم کم نکرد...بزارم ساعت 1تا9 دیگه؟؟؟
کم نمیکنه/اسیاتک شیراز
2 مگ برنزی چطور؟
اخه میگی سرویس برنزش شیرش بین 10 نفره یعنی 1 مگ برنزی حتما 80 میده؟2 مگ برنزی هم حتما 100 الی 120 میده؟
سرویس های برنزی مگه بین 8 نفر شیر نمیشه اونوقت 1 مگ 80 میده و 2 مگ برنزی 120 -130 میده؟
یعنی فرق سرویس 2 مگ طلایی با 2 مگ برنزی فقط تو همین 68 گیگ سرعت بالاس بعد 68 گیگ سرعتها مثل هم میشه؟
2 مگ نامحدود برای دانلود زیاد هست فقط. همونطور که قبلا گفتم با 2 مگ نامحدود طلایی میشه بیشتر از 400 گیگ در ماه دانلود کرد که یک عدد فوق فضائیه ! سرویس هایی که 2 مگ نامحدود واقعی هستن قیمتشون بالای 200 - 300 تومنه ماهی. که فکر کنم پارس آنلاین داشته باشه اگر اشتباه نکنم.
اگر سرعت بالا در طی روز میخوای 2 مگ محدود با 60 گیگ ترافیک در ماه بگیر که 130 تومنه .
سلام دوست عزیز
بنده با سرویس 512 ، 10 گیگ ، از ساعت 1 تا 9 صبح حدودا 2 گیگ دانلود میکنم . گاهی 1.5 و گاهی 2.5 ( شهر مقدس قم )
تمام لینک ها از آپلودباز هستش . سرور های شماره زیر 100 خوبه ولی بالای s100 سرعتش بالاتر از 50 نمیره
با تشکر
دوستان الان این یک مگ برنزی تا چقدر حق دانلود داره؟
یعنی ممکنه بدلیل استفاده زیادسرعت رو کم کنن؟
من دارم از مخابرات میام بیرون به سمت اسیا256 برنزی نامحدود چقدر میکشه؟مدرک چیزی میخواد واسه 256؟
از کدوم استان مخابرات داری؟
256 برنزی بهت نهایتا 30 میده--مدارک هم آخرین قبض تلفن که پرداخت شده که نداشتی هم مورد نداره فقط بگو پرداخت شده.کپی کارت ملی با کپی شناسنامه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)