اینم اینترنت ماهواره ای بنده سند از adsl و ریسیو از ماهواره .
اکانت 2 مگ هستش
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اکانت 2 مگ هستش
![]()
اکانت 2 مگ هستش
![]()
اکانت 2 مگ هستش
![]()
سلام دوستان یه سوال درباره ی مودم دارم.
من توی تنطیمات مودم فایروال رو برای امنحان فعال کردم . بعد از این کار موقع اتصال به چیز پی ان ارور 628 دریافت می کنم .
من فایروال رو دوباره غیر فعال کردم اما این ارور رفع نشد .
می خواستم بدونم چطوری می تونم مودم رو به تنظیمات کارخونه برگردونم .مودمم زایکسل هست
به هیچ وجه توصیه نمیکنم که از این سیستم استفاده کنی. ارسال و دریافت ماهواره ای یک جرم امنیتی تلقی میشه و برای ماها که فقط میخواهیم تو اینترنت وب گردی کنیم و از سرعت بالا استفاده کنیم لقمه گلو گیریه.
ضمنا این خبر رو هم ببینید بد نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز ما شش ساله داریم استفاده میکنم امنیتش هم بالاست مشکلی نداره .
اگه هم سند هم ریسیو از ما هواره باشه بله خطرناکه ولی چون سند با اینترنت معمولی و ریسو از ما هواره هستش خطری نداره .
خواستم گفته باشم دوست عزیز خود دانی. یه موقع اش نخورده دهن سوخته نشی :
اینم عین متن قانون جرایم اینترنتی:
ماده (24) هرکس بدون مجوز قانونی از پهنای باند بین المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی مبتنی بر پروتکل اینترنتی از خارج ایران به داخل یا برعکس استفاده کند، به حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از یکصد میلیون تا یک میلیارد ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
اینم قانون کاملش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من موندم رو این ورژن Vb هم می شه تگ Html رو هایپرشم بزارنا چرا نمی زارن D:
اون فروم که گفتیو دیدم هیچ ربطی به شاتل رشت نداشت.توهم فانتزی و تو داری که فکر میکنی شرکتای دیگم سرویسشون مثل اندیشه فضاحت باره!!
Last edited by soosmar_asl; 02-09-2011 at 21:43.
آقا من این هفته واسه خونه پدر زنم میخوام شاتل بگیرم , به زودی به همه این شایعات پایان میدم خودم میام اینجا براتون وضعیت شاتل رو مینویسم با "مدرک"![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)