تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1059 از 1174 اولاول ... 5955995910091049105510561057105810591060106110621063106911091159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,581 به 10,590 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

نه مال من گرونتر بودش
    به درهم امارات میشد 599 درهم.
    که میشه حول و حوش 150 تومن
    ولی خوب اونقدر خوشگله و اصله که می ارزه
    =
    خوب رئال یه چیز دیگس بایدم گرونتر باشه !! :دي
    اون شماره و اسم بازیکن روش نداشت !
    تازه از آگوئره بدم میاد، چون فامیل مارادونا هست، مارادونا هم گاوه، چون هیگواین رو دعوت نمیکنه تیم ملی!!!
    ماشالله استدلال !!!:دي
    اون احمدم که کلا عاشق همه هست !
    خوب وقتی بازیکن خوب باشه مگه می شه چیز دیگه ای گفت ؟؟؟
    وااااااای
    من عاشق این بازیکنم
    دیونه اگوئرو هستم
    به نظرم یکی از بهترینهاس
    چه شود این ترکیب
    فکرشو بکنید
    give me six !!
    ایول !! منم پارسال می گفتم ولی کالدرون خر نمی فهمید !! حالا پرز عزیز اومده !!: دي

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

وااااااااای رفقا
    چه بازی میکنه این کاکا
    بهترین بوده تو بازی ایتالیا-برزیل
    ایشالا تو رئال بهتر از این باشه
    خیلی قشنگ بازی کرد
    زنده باد پرز با این خرید رویاییش

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

کاکا ترکونده ! خیلی تمیز بازی می کنه ! راستی گل بازی قبل رو دیدین کاکا زد ؟؟؟ دیریبلش رو دیدین تو محوطه جریمه ؟؟ اون وقت می گم فرناندو تورس خونسرد ترینه !! اگه این جوره کاکا واسه خودش یه ماره ( اگه درس گفته باشم !: دي )

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خیلی وقت بود بازی کاکا رو ندیده بودم...واقعا حال کردم...به این میگن ستاره................

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

خیلی وقت بود بازی کاکا رو ندیده بودم...واقعا حال کردم...به این میگن ستاره................
    آره واقعا قشنگ بازي كرد
    هر يه پاسي كه ميداد مزدك ازش تعريف ميكرد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رئال مادرید به دنبال ژوان

رئال مادرید ژوان مدافع برزیلی رم را راه حل مشکلات خط دفاعی خود می دانند...

سایت گل : ارنستو برونزتی مسوول نقل و انتقالات رم اعلام کرد دانیله دروسی به رئال مادرید نخواهد رفت اما امکان پیوستن ژوان به کهکشانی وجود دارد.برونزتی در گفت وگو با ForzaRoma.info گفت :"یکی از هدف های رئال تقویت خط دفاعی در مهلت نقل و انتقالات است و اگر ژوان درخشش خود را در رقابت های جام کنفدراسیون ها ادامه دهد بدون شک مسئولان رئال برای جذب او اقدام خواهند کرد."

البته این روزها بحث فروش باشگاه توسط مالکان رم، بقیه موضوعات را در حاشیه قرار داده است.تا روشن شدن موضوع مالکیت باشگاه به نظر می رسد هیچ نقل و انتقالی صورت نگیرد.رئال باید مبلغ قابل توجهی برای به خدمت گرفتن مدافع برزیلی رم بپردازد چرا که این بازیکن کمتر از یک ماه پیش قراردادش را با جلوروسی تا سال 2013 تمدید کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض آژاکس درنته را می خواهد

رویستون درنته باید رئال مادرید را ترک کند و با پیشنهاد های متفاوتی روبرو شده است...

سایت گل : باشگاه آژاکس قصد دارد رویستون درنته بازیکن رئال را جذب کند.مارتین یول سرمربی آژاکس از درنته به عنوان یکی از اولویت های خود در مهلت نقل و انتقالات یاد می کند.رئال تقریبا تمام بازیکنان هلندی خود را در لیست فروش قرار داده استودرنته دو فصل پیش از باشگاه فابنورد به رئال پیوست.در آن زمان بسیاری بر این عقیده بودند که این انتقال بزرگ برای این بازیکن جوان کمی زود است و ابراز امیدواری کردن او بار دیگر به هلند بازگردد.

فیورنتینا به علاوه چند باشگاه لیگ برتری خواهان جذب این بازیکن 22 ساله هستند، از طرف دیگر مسئولان باشگاه پاناتینایکوس نیز خواهان جذب درنته هستند اما به نظر نمی رسد او بخواهد فصل آینده در لیگ یونان بازی کند.باید صبر کرد و دید این بازیکن جوان و در عین حال با تجربه از بین تیم های پیشنهاد دهنده در نهایت چه تیمی را انتخاب کرده و فصل آینده پیراهن آن را بر تن می کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض فان نیستلروی : رونالدو بازیکن کاملی است

رئال مادرید با جذب رونالدو در آستانه شکستن رکورد گرانقیمت ترین انتقال جهان است.فان نیستلروی معتقد است این انتقال برای رئال موفقیت بزرگی محسوب می شود چرا که رونالدو بازیکنی است که همه چیز یک بازیکن کامل را دارد....

سایت گل : رود فان نیستلروی از مهاجم هلندی رئال از پیوستن کریس رونالدو به جمع کهکشانی ها هیجان زده است و معتقد است هم تیمی سابقش همه فاکتورهای یک بازیکن کامل را دارد.آینده مهاجم هلندی در رئال در هاله ای از ابهام قرار دارد اما او معتقد است جذب رونالدو برای رئال موفقیت بزرگی محسوب می شود.رئال قرار است رقمی در حدود 94 میلیون یورو برای جذب رونالدو به منچستریونایتد بپردازد و فان نیستلروی از اینکه بار دیگر شانس بازی در کنار هافبک پرتقالی را پیدا می کند خوشحال است.

او در گفتگو با وب سایت رسمی رئال می گوید :"رونالدو بازیکن فوق العاده ای است.او در عین اینکه بسیار جوان است تجربه بسیار زیادی دارد.او تجربه بازی در جام جهانی ، جام ملتهای اروپا، لیگ قهرمانان و لیگ برتر انگلیس را دارد."فان نیستلروی معتقد است تجربه بازی در بالاترین سطح فوتبال جهان رونالدو را به کسب عنوان بهترین بازیکن جهان نزدیک می کند."او هم از لحاظ تکنیکی و هم از لحاظ فیزیکی در سطح بسیار بالایی قرار دارد.به نظر من او همه فاکتورهای یک بازیکن کامل را دارد."

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

رئال مادرید ژوان مدافع برزیلی رم را راه حل مشکلات خط دفاعی خود می دانند...

سایت گل : ارنستو برونزتی مسوول نقل و انتقالات رم اعلام کرد دانیله دروسی به رئال مادرید نخواهد رفت اما امکان پیوستن ژوان به کهکشانی وجود دارد.برونزتی در گفت وگو با ForzaRoma.info گفت :"یکی از هدف های رئال تقویت خط دفاعی در مهلت نقل و انتقالات است و اگر ژوان درخشش خود را در رقابت های جام کنفدراسیون ها ادامه دهد بدون شک مسئولان رئال برای جذب او اقدام خواهند کرد."

البته این روزها بحث فروش باشگاه توسط مالکان رم، بقیه موضوعات را در حاشیه قرار داده است.تا روشن شدن موضوع مالکیت باشگاه به نظر می رسد هیچ نقل و انتقالی صورت نگیرد.رئال باید مبلغ قابل توجهی برای به خدمت گرفتن مدافع برزیلی رم بپردازد چرا که این بازیکن کمتر از یک ماه پیش قراردادش را با جلوروسی تا سال 2013 تمدید کرد.
    اينكه امشب مصدوم شد دي:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رونالدو: انتقال من به مادرید طبیعی بود

ملی‌پوش پرتغالی می‌گوید هیاهو بر سر انتقال او بی‌دلیل است.

سایت گل: با وجود آن که کریستیانو رونالدو به زودی گران‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیا خواهد شد، اما او گفته جنجال بر سر انتقال او بی‌دلیل است و این قرارداد تفاوتی با سایر انتقالات ندارد. مبلغ 94 میلیون یورویی که برای او پرداخت می‌شود او را گران‌ترین بازیکن دنیا می‌سازد. فلورنتینو پرس قصد دارد با خرید او و کاکا رئال مادرید را وارد دوران جدید کهکشانی کند.
    با این حال رونالدو می‌گوید: «این انتقال تفاوتی با دیگر خریدها ندارد. من گفتم دوست دارم در رئال مادرید بازی کنم و دو باشگاه هم به توافق رسیدند.» این بازیکن همچنین گفته می‌توانست این انتقال را مخفی نگاه دارد: «اشتباهاتی که روی داد تقصیر من بود، نه رئال یا منچستر. من دهانم را باز کردم و همین باعث شد دو باشگاه به مشکل برخورد کنند. می‌توانستم اوضاع را به گونه دیگری کنترل کنم و همه چیز را فریاد نزنم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •