delete....
delete....
Last edited by zxcvbnm_00; 18-10-2011 at 16:59.
رفيق ناراحت نباش
EbooT براي بازي هاي كپي است كه بتونيم بازي ها رو به صورت كپي و بدون مشكل انجام بديم من فكر كنم همون كرك خودمونه![]()
Last edited by shahin_mp3; 16-10-2011 at 00:25.
ایبوت همان طور که شاهین خان گفت فایل اجرایی بازی هست که با توجه به اینکه با فریمور های ه.ک شده مشکل داره باید فایلشو عوض کرد . در مورد PS3 هم اگه ازش ناامید شدید (که نباید بشید) نفروشیدش چون علاوه بر اینکه یه کنسول بازی خوب هست یه Blu-Ray Player خیلی خوب هم هست و آینده ی فیلم ها که همه دارن 3D میشن بهش نیاز دارید
delete......
Last edited by zxcvbnm_00; 18-10-2011 at 17:00.
من بعید میدونم PS3 نتونه mkv پخش کنه حالا اگر نکرد با مولتیمن های جدید حتما میشه مشکل اسلوموشن هم نخواهد داشت که احتمالا شما فیلمت مشکل داره فیلم دیدن با کنسول هیچ مشکلی نداره خیلی هم خوبه نا سلامتی پولشو دادیم![]()
delete......
Last edited by zxcvbnm_00; 18-10-2011 at 16:59.
رفيق بشين بازي هاتو بكن
با مولتي من برو قسمت پخش فيلمش اونجا راحت مي توني ببيني![]()
شما فیلمو مستقیم بریز رو فلش ( فرمت فلش حتما باید FAT32 باشه ) وصلش کن به PS3 برو تو مولتیمن قسمت Videos فیلم رو پخش کن همین . با خود فایل منیجر مولتیمن هم میتونی فیلم رو روی هارد PS3 بریزی . قبول دارم که Xbox بهتره چون خودم دارم همه ی بازی ها رو هم برای Xbox میگیرم ولی PS3 رو برای بازی های اختصاصی خودش و پخش Blu-Ray گرفتم ولی اگر کسی بخواد یه کنسول داشته باشه حتما بهش Xbox رو توصیه میکنم
delete....
Last edited by zxcvbnm_00; 18-10-2011 at 16:58.
[QUOTE=adolf32;6550523]بله دوست عزیز همین کاری که شما میگی را انجام میدادم اما ارور میداد . مشکل از pc هست چون روی یه سیستم دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
احتمالا کاراکترهات تموم نشده؟
این مشکلات معمولا زمانی اتفاق میافته که تعداد کاراکترهای موجود برای درایو ها تمومو بشه و اونم به خاطر تعداد زیاد درایو هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)