لطفا یه جواب 100% بدید
![]()
لطفا یه جواب 100% بدید
![]()
اخرین قیمت elite الان 410 تومانه
والا فکر کنم از دید شما اینطوری باشه
چون روز به روز این تکنیک داره تو بازیها بهبود پیدا میکنه
بستگی به جایی داره که ازش بازی رو میگیری
باید به فروشنده بگی یک بازی wave 4 بهت بده که patch شده نباشه
در مورد اون قضیه هنگ اگه از روی Dvd بود میشد احتمال رو به drive داد اما شما میگی تو هارد نصبه و اینطوریه
شما Ac رو دوباره برو و ببین تو یک صحنه خاصی اینطوری میشه یا نه ؟
مثلا تو load بازی
گرچه هنگ در یکی دو مورد عادیه
برای منم اینطوری شده بود که فهمیدم lens درایوم ضعیف شده و دادم سرویس درست شد لنزش
اما شما میگی تو هارده
بله، اگر درايوتون لايت آن هست و بازيهاي جديد رو بدون ديسك اكتيو اجرا ميكنيد
بازي هاي شما WAVE 3 هست
كه به محض متصل شدن به لايو بن خواهيد شد
توصيه ميكنم يك بار همون بازيها رو از روي DVD اجرا كنيد و تست كنيد
اگر مشكلي نبود، احتمالا اطلاعات روي هارد دچار بد سكتور شده
كه بايد بازيها رو از روي هارد پاك كنيد و مجددا نصب كنيد
در بعضي موارد هم مشكل از رايت DVD ها ميتونه باشه
به هر حال عوامل مختلفي ميتونه تاثير بذاره...
پدرام جان . نه تو صحنه خاصی اونطوری نمیشه . دفعه بعد که اجراش کردم هیچ مشکلی پیش نیومد حتی تو صحنه ای که قبلا هنگ کرده بود . 360 من تازه 1 ماه از عمرش میگذره .
XGAME جان آخه معلوم نمیکنه که آیا دوباره اینطوری بشه یا نه . ممکنه 10 ساعت هم از روی DVD اجرا کنم مشکلی پیش نیاد و سرکار بمونم . هارد که به این راحتی ها بدسکتور نمیشه که . چون نه افتاده نه ضربه خورده نه اینکه زیاد استفاده شده باشه . مگه اینکه 1% قبل از خرید شده باشه .
در کل من میخواستم بدونم این نوع هنگ کردن معمول هست یا نشانه خاصی از یه مشکل هست . چون یکی از دوستان (saladi) گفت که دستگاهش اینطوری شده و بعد 3 چراغ زده . میخواستم بدونم جواب تخصصی این مشکل چیه !!!؟؟
ممنون
چرا هارد به همین راحتی بد سکتور میشه ، فقط کافیه موقع نوشت روی هار یک لرزش کوچک یا نوسان برق یک سکتور خراب نوشته میشه .
ددر مورد هنگ هم شاید نوسان برق بوده باشه که الحمدالله توی ایران کم نیست ، چون من مثل این مشکل رو توی ایران یکی دو بار با Ps2 داشتم ولی اتفاق خاصی هم نمیوفتاد ، اینجا هم تا حالا همچین چیزی نشده ولی میتونسته افت فشاری چیزی باشه . نظر من رو میخوای یه UPS یا یه محافظ بخر .
بله درست میگی . ولی من از اولین باری که روشنش کردم با محافظ بوده . و فکر کنم اگر بدسکتور شده باشه و یه سری سکتور خاصی خراب شده باشن باید دوباره وقتی بازی به همون جایی که قبلا هنگ میکرد میرسید دوباره همون اتفاق میافتاد که نیافتاد . به دلیل اینکه هارد دوباره همون سکتور رو میخونه و اگر ایراد داشته باشه بازم باید هنگ کنه دیگه . درسته !؟
تا حدودی درسته ولی نه کاملا ، ممکنه شرایطی که شما بازی کردی فرق داشته و در اون لحظه میخواسته به یک سکتور خراب دسترسی داشته باشه که بار دوم نیازی به اون سکتور نبوده . مثلا یه چیزی آزاد کرده بودی یا مثل اون .
حتی بعضی وقت ها مثل GTA یه دفعه ای رندوم هم میخواد به یه سکتوری دسترسی پیدا کنه مثلا وقتی که بهت زنگ میزنن .
Last edited by sonixax; 21-12-2009 at 16:31.
سلام عرض کردم !
آقا من خواهش می کنم یه توضیح اساسی و درست و حسابی راجع به WAWE به ما بدین !
لطفا در حد مقاله باشه ! این WAWE چیه ! خب یعنی کسی که نخواد XBOX LIVE وصل بشه هم باید این WAWE رو تغییر بده؟!
بهترین جا واسه خرید XBOX 360 تو تهران کجاست؟
برای این که بفهمیم واقعا بردش جاسپره یا نه باید چی کار کنیم؟!
ممنون!
اینم درسته . نمیدونم والا گیج شدم. من فقط میخوام بدونم که این اتفاق چقدر مهمه . یعنی مث یه زنگ خطر هست برای یه اتفاق بد یا اینکه ممکنه یه مورد فوق العاده ساده و غیر مهم باشه که هیچ اسیبی به کنسول نرسونده و نمیرسونه !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)