نسبت به چي ؟
حجم كمتري داره نسبت به سرويس معمولي ولی ارزان تر
كلا نمی صرف
از نظر سرعت هم مثل هم رده های خودش
روی ٩٢۵۵ کیلوبیت ست میشن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نسبت به چي ؟
حجم كمتري داره نسبت به سرويس معمولي ولی ارزان تر
كلا نمی صرف
از نظر سرعت هم مثل هم رده های خودش
روی ٩٢۵۵ کیلوبیت ست میشن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شاتل داداش بسته های یک ماه ت رو اضافه کن دیگه ! منتظریم بی صبرانهههههه بسته های حجم بالا اضافه کن
یک سوال داشتم
اون هایی که وایرلس شاتل رو دارند و این طرح های جدید مصرف منصفانه رو خریدن میخواستم بپرسم سرعت اسمی بهتون میدن یا اینکه سرعت رو باز میزارن براتون ؟
سلام دوستان ////شاتل برا جام جهانی سایت پیشبینی داشت و هر روز پیش بینی میزدیم...جزو 100 برتر بودم .....انگاری برش داشته بدون هیچ اطلاع رسانی!!جام جهانی رفت اینم بساطشو جمع کردو رفت ما گفتیم حتما 1 گیگ میده اونم نداد
![]()
سلام دوستان ////شاتل برا جام جهانی سایت پیشبینی داشت و هر روز پیش بینی میزدیم...جزو 100 برتر بودم .....انگاری برش داشته بدون هیچ اطلاع رسانی!!جام جهانی رفت اینم بساطشو جمع کردو رفت ما گفتیم حتما 1 گیگ میده اونم نداد
![]()
بعله ما هم همین مشکل رو داریم زنگ بزنید شاتل بگید که هم من هم دیگران این مشکل رو دارند
سلام دوستان حدوذ 2 ماه اومدم شاتل ماه اول مشکلی نبود الان یک ماهه هر یکی دو روز یکبار چراغ اینترنت قطع میشه که یا باید مودمو خاموش روشن کنم یا بعد 10 دقیقه خودش درست میشه.کسی میدونه مشکل چیه پشتیبانی هم زنگ زدم میپیچونه.{نمی دونه}
کلا دو ماه پینگ بالا پایین میشه و تایم اوت داره و دچار اختلال هست . مشکل سراسریه و فقط از شما نیست اما شما خطت رو چک کن ببین سیم اتصالی نداره
با درود چرا اینترنت شاتل خودش بصورت اتومات روی شبکه DNS تعریف میکنه هر چی هم دستی تغییر میدی DNS بازم بصورت اتومات برمیگرده به DNS شاتل DNS هم رنج 127.7.7.8 یا که آخرش 5 یا 3 بجای 8 تا بحال به اینصورت برنخورده بودم که یک آی اس پی DNS نزاره تغییر بدی
بعد اینکه چرا فایلی که بصورت ستاپ اصلی اونو روی شاتل لند آپلود میکنیم ازجای دیگه hash با hash سایت اصلی بعد ازاینکه مقایسه میکنیم فرق میکنه حجم فایلم حول و حوش 150 تا 1 مگ بسته به حجم فایل بعد ازدانلود ازشاتل لند زیادتر میشه یعنی شاتلند تغییر ایجاد میکنه تو فایل
واینکه چرا سرور شماره یک بسته شده سرور شماره چهار هم به عنوان یک اسکریپت خطرناک شناسایی میشه توسط Heimdal Agent و اجازه ریموت فایل از طریق اونو نمیده درکل به شاتل و شاتل لند با دیدن این موارد هیچ اعتمادی نیست
عجحب ممنون از پاسخ شما خط سالمه پس مشکل ار من نیس.
Last edited by iman.1; 19-07-2018 at 08:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)