راهی وجود ندارد. مگر اینکه به صورت خط به خط به دیگران بفروشید
راهی وجود ندارد. مگر اینکه به صورت خط به خط به دیگران بفروشید
والا باید این صفرها بردارن, منم مرتبا تو پرداختها اشتباه میزنم
erdogan زورش رسید, روحانی موشه
Last edited by dadash42; 09-06-2018 at 10:33.
آره متاسفانه
به 9990 زنگ زدم گفتم چیکار باید بکنم گفت تنها راهش انتقاله و یه پیامک برام فرستاد و گفت رمز انتقالت همون puk2 سیم کارت هست
"مشترک گرامی برای انتقال اعتبار ابتدا یک پیام بدون متن برای دریافت رمز به 8910 ارسال نمایید سپس با سامانه 444 تماس گرفته و با انتخاب کلید
شماره 8 انتقال شارژ را انجام دهید.باتشکر همراه اول"
به خطوط دائمی هم میشه انتقال داد و هر چقدر انتقال داده بشه از مبلغ صورت حسابشون کم میشه
دوستان در مورد خرید بسته همراه اول اعتباری:
الان جدیدا مالیات بعدش کم میشه ظاهرا
یعنی من به بسته ۱۵ هزار تومنی بخوام، ۱۵ شارژ کنم کافیه یا باید مالیات رو هم حساب کنم؟
اینطوری میشه: شما قبلا بسته می خریدی همون 15 تومن و کم می کرد ولی الان چون مالیات حین خرید بسته حساب میشه، از حسابتون مبلغ 16350 تومن کم میشه که هیچ فرقی با حالت قبل نداره.
سلام دوستان
من به اشتباه با یه کد دستوری یه بسته اینترنت همراه اول فعال کردم
الان مبلغ بسته اومده رو بدهی خطم چون دائم بود
ولی من اصلا از نت گوشی استفاده ندارم
و اصلا دیتا گوشی وصل نیست
راهی هست تماس بگیرم بسته رو کنسل کنم
راهی نداره یا استفاده کن یا بیخیال پولت بشو!
فکر نکنم راهی وجود داشته باشه
دیروز یکی تو تلگرام و بقیه پیام رسانا گفته بود کد دستوری*100*2*6*5*1#بزنید بسته یکساله مجانی فعال میشه و اینقدر ادم فرصت طلب پیدا شد وزدند و نتیجش این شد که برای سیم اعتباری کنسل شد چون موجودی نداشتن ولی واسه سیم دائمی فعال شد ورفت رو قبضشون.بنده خداها فکر کردن باگه ولی نمیدونستن که ترفند خودشونه
سلام
دوستان من یه بسته یکماه شبانه 1 تا 11 روز 13 خرداد خریداری کردم و پیام اومد که تا 13 تیر فعال هست . امروز پیام اومده که بسته شما پایان یافت !!!!
در صورتی که قرار بود 450 گیگ باشه و من حتی 50 گیگ هم دانلود نکردم .. پشتیبانی 9990 هم اصلا کسی جواب نمیده
شما این مشکل رو نداشتید ؟؟؟
سلام
دوستان من یه بسته یکماه شبانه 1 تا 11 روز 13 خرداد خریداری کردم و پیام اومد که تا 13 تیر فعال هست . امروز پیام اومده که بسته شما پایان یافت !!!!
در صورتی که قرار بود 450 گیگ باشه و من حتی 50 گیگ هم دانلود نکردم .. پشتیبانی 9990 هم اصلا کسی جواب نمیده
شما این مشکل رو نداشتید ؟؟؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)