درود
گوشی باطریش بهتر از مودم هست ؟
من با مودم بیرون از منزل 10 ساعت با 3G کار میکنم ... گوشی 10 ساعت روی 3G و هات اسپات کار میده ؟
گیرندگی مودم هم خیلی بهتر از گوشی هست .
درود
گوشی باطریش بهتر از مودم هست ؟
من با مودم بیرون از منزل 10 ساعت با 3G کار میکنم ... گوشی 10 ساعت روی 3G و هات اسپات کار میده ؟
گیرندگی مودم هم خیلی بهتر از گوشی هست .
این قیاسها که گوشی بهتره یا مودم، صحیح نیست.
یکی ممکنه بیرون از منزل بسیار به اینترنت نیاز داشته باشه و کلا کارش در گرو وجود اینترنت در مکانهای مختلف باشه. طبیعتا گوشی نمیتونه نیازهاش رو برطرف کنه.
یکی مثل من ممکنه بیرون از محل کار یا زندگی فقط صفحه مرور کنه.
چنین شخصی گوشی از سرش هم زیاده!
البته توی شهرما گوشی 2g بیشتر نیاز نیست چون 3g ایرانسل هیچ صفحهای هم باز نمیکنه. حالا 2g حداقل بعد از ۳-۴ دقیقه یه صفحهای باز میکنه.
Last edited by afshin-434; 03-03-2015 at 13:08.
بله بهتره تازه شما اگر گوشی رو شارژ 100% با کابل usb وصل کنید و از گوشی استفاده نکنید فقط بعنوان مودم اصلا باتری خالی نمیکنه اصلا داغ هم نمیکنه بعد اگر با وای فای وصل بشین و از گوشی فقط بعنوان مودم استفاده کنید بازم 10 ساعت بیشتر جواب بده اولین نفری هستید که میگید مودم آنتنش بیشتره! بعدم اصلا مودم با گوشی قابل مقایسه نیست مودم چندتا کار انجام میده ؟ ظاهر مودم کجا ظاهر و کارای گوشی فردا خواستین مودم بفروشین مودم سریع فروش میره یا گوشی؟
قطعا آنتن دهی موبایل و مودم فرق داره... خرید مودم یا استفاده شخصی بستگی به نیاز فرد داره و در حال حاضر حتی در شهر تهران که شرایط پوشش مناسب هست بازم خرید مودم پیشنهاد نمیشه...
خوب اگر گوشی و تبلت نتونن نیازهاشون رو برطرف کنن پس چه وسیله بیرون میتونه به اینترنت همیشه وصل باشه ؟ مثلا لپ تاپ کوچیک یا سنگین با چه وسیله میخواد اینترنت بگیره یک وایمکس هست که اونم مودم همراه ش بی فایده و بلا استفاده هست آنتن دهی ضعیف طول عمر باتری کم بعد وایمکس کلا در خیابان و طبقه اول انتن ضعیفی داره
عزیز ایشان درست میگن.
من خودم مودم Tp link گرفتم جایی که گوشی Z3 و آیفون 6 و Z2 آنتنش یا کم هست یا یدونه هست، دایم هم قطع و وصل میشه.(سر امیرکبیر شهرک گلستان)
ولی مودم نه تنها حداقل 3 تا آنتن پر هست حتی با یک آنتن سرعت 8 مگابیت میده.به هیچ عنوان هم قطعی نمیده.
شما اول آزمایش کن، خودت متوجه میشی.چون تفاوت خیلی زیاده.
XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 03-03-2015 at 13:27.
آخه ندیدم تا حال کسی بگه مودم آنتش بهتره حالا شما میگی قبول فقط این باتری ها مودم چجور هست؟ میشه هم شارژ کنه هم به اینترنت وصل باشه باتری چی میخوره شارژش تمام شده چکار باید کرد باتری اماده و اضافه و همیشه در حال شارژ باید داشته باشی موقع تعویض باتری کلا مودم خاموش
چندان هم معتبر نیست
مثلا شهر ما رو تو لیست نزده ولی بیشتر نقاط شهر نسل3 همراه اول انتنش فول هست
ظاهرا با توجه به لیست هایی که در حال حاضر در سایت های شرکت ها هست نوشته شده
پس امکان داره تا 2 هفته دیگه لیست اپراتور ها تغییر کنه
جواب رو پیدا کردم ولی ابعاد مودم بزرگ و سنگین هست کلا بدون کیف قابل حمل نیست بهتره مودم usb دار بگیریم هم شارز نمیخواد هم کوچیکه دیجی کلا واقعا گرون فروشه هر کالای رو سرچ کنی بیشتر اوقات خیلی ارزونتر گیر میاری در بازار هم قیمت بهتر هست همین مودم دیجی میده 485 سایت دیگه با گارانتی 3 ساله میده 410
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بله موقع شارژ هم وصل هست تا 10 ساعت راحت جواب میده،اگه باتری زاپاس داشته باشی که چه بهتر موقع روشن شدن در کمتر از 30 ثانیه اینترنت رومیگیره.میشه فقط رو 4g یا 3g یا 2g جداگانه قرار داد. یا اینکه رو اتوماتیک گذاشت که مثل گوشی اذیت میکنه.فقط بدون باتری تا حالا برق نزدم، اونم جواب میدم.
میشه SMS ها رو خوند و جواب داد.
رو صفحه LCD دایم دانلودت رو میگه، چند تا SMS برات اومده و چند تا دستگاه بهش وصل رو دایم نشون میده.
XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 03-03-2015 at 13:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)