تغییر بده شاید درست بشه.....دی ان اس اوله نو ویندوز بده مودم(چون مودم قابلیت کش کردن داره) دی ان اس دوم تغییر بده.....ولی تغییر دی ان اس خود داخل مودم نمیدونم.......اصلا مودمت این قابلیت داره؟؟؟
تغییر بده شاید درست بشه.....دی ان اس اوله نو ویندوز بده مودم(چون مودم قابلیت کش کردن داره) دی ان اس دوم تغییر بده.....ولی تغییر دی ان اس خود داخل مودم نمیدونم.......اصلا مودمت این قابلیت داره؟؟؟
سرعت خیلی افتضاح شده این چند روزی باز کجا قطع شده ؟ این آقا درزی کجاست؟
من از آملم قطعی ندارم دوستم قطعی داشت که مودمو تست کردیم کهدیتا ردوبدل نمیشد نداشت.ولی کانک میشد
من الان 2 روز هست که نه مشگل سرعت دارم نه قطعی پینگ هم تو این دو روز سر 60 هست
کوسه ماهی سیم اینترنت شهرتون خورد.....دنباله کوسه ماهی باش نه درزی![]()
دوستان آملی شما مشکل سرعت ندارین؟
نه مشکلی نیست
تغییر dns ممکنه باعث لود سریعتر صفحات سایت ها بشه ولی با قاطعیت باید بگم هیچ تاثیری تو پینگ و تایم اوت و... نداره.
در ضمن تغییر dns از طریق ویندوز یا مودم هر دوش انجام میشه و فرقی نداره مگه اینکه مثل خونه ما چند تا کامپیوتر از یه مودم نت بگیرن و بخوای dns همشون رو با هم تغییر بدی که اونوقت لازمه از طریق مودم تغییر بدی.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستیتش من یکی دو هفته از مخابرات استفاده نکردم اینه که نمیدونم وضعیت سرعت و کیفیتش چجوری بوده تا به دوستان اطلاع بدم ولی همین الان که دارم میتاپمسرعت مثل قبله و قطعی هم ندارم.
پینگم که مثل همیشه!(ثبات رو داشته باشین:باور کنین الان یه صفحه کامل 4.2.2.4 بدون تایم اوت داد بعدش یهو 10 تا تایم اوت پشت هم!!!
)
البته حالت نرمال و همیشگی پینگ مخابرات برا من اینه که یه صفحه پینگ با تایم اوت کم میده بعد یه صفحه تایم اوت با پینگ کم!![]()
سلام به دوستان
جهت اطلاع، من نامحدود ماهانه 512 دارم ؛ رامسر
سرعت 50 ثابت 24 ساعته
بدون هیچ قطع و وصلی دانلود میکنم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)