توی لیست نمایندگان های وب شهر بهبهان هست ولی مشخص نکرده نمایندگیش کیه ! اگه اینترنتی ثبت نام کنم مشکلی به وجود نمیاد ؟
توی لیست نمایندگان های وب شهر بهبهان هست ولی مشخص نکرده نمایندگیش کیه ! اگه اینترنتی ثبت نام کنم مشکلی به وجود نمیاد ؟
فن اوای اصلی ادرسش کجاست؟
نیازی به فایل های خارج از سرور ایران ندارم. اگرم بخوام از اپلود سنتر های خارجی دانلود کنم با نت گوشیم انتقالش میدم به سرور مستقیم کننده هایی مثل فایلگیر یا مستقیم کننده های دیگه و اینجوری دانلودش میکنمکه البته زیاد هم سراغ این کار نمیرم مگر گاهی اوقات
دوست عزیز شانسی هست بعضی وختا تایم رایگان سرعت دانلود بالا 150 نمیره در کل های وب خوب نیست بخصوص توی اهواز
4تااز دوستان همشهری از های وب رفتن
پینگشم رفته بالای 200-8888ping
اینترنتی هم میشه ثبت نام کرد خیالت راحت
یکی از دوستان گفته بود صبح درخواست تخلیه دادم و بعدش زنگ زدم 2020 و خط رو جمع آوری کردن!
میشه بگید این تخلیه خط چجوری انجام میشه؟ به صورت نرم افزاری هست یا کار سخت افزاری انجام میشه ؟
هم نرم افزاری و هم سخت افزاری ولی اگه یه زنگ بزنه بگه پورتتو دربیارن در اون صورت همون موقع تخلیس
تا اونجا که میدونم توی اتاق MDF یه سری کافو هست که اینترنت از طریق اونا با پورت به خط مشترک وصل میشه ولی تخلیه خط خیلی آسونه با یه تماس تخلیه میشه اگه بخوان ....
اون موقع که ثبت نام کردم یادمه قشنگ 2 ساعته برام وصل کردن ....
اتاق MDF :
![]()
Last edited by lamp23; 03-06-2014 at 14:33.
فکر نکنم اهواز نمایندگی داشته باشه
زنگ که بزنی پشتیبانی فن اوا ادرس شرکتی لقمان را میده
فکر کنم پورتاشون پره........ نمیدونم.........
می تونی عملیش کنی فکر خوبیه ولی فبلش یه زنگ بزن آسیا تک بشون بگو یه دفعه دیدی خالی هم لیمیت کردن))))))))))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)