امکان درخواست تغییر پهنا باند به صورت اینترنتی از طریق خود سایتشون مجدد برقرار شده.
یوتیوب برای من هم بازه.
امکان درخواست تغییر پهنا باند به صورت اینترنتی از طریق خود سایتشون مجدد برقرار شده.
یوتیوب برای من هم بازه.
دوستان بین نامحدود فن آوا با نامحدود مخابرات کدومو انتخاب کنم؟؟؟ الان از محدود عصر تلکام استفاده اما راضی نیستم سرعتش خوبه ولی دزدی زیاد میکنه![]()
مخابرات وضعش خیلی خرابه.
فقط دانلود از سرور داخلی قابل قبوله.
بقیه چیزا تعطیل
میشه لینک بدی من که چیزی نمبینم
سلام
از یک ساعت پیش باز سرور های خارجی برام قطع شده
برای شما هم همینطوریه؟
دوستان در منطقه شهید نظری سرعت و پینگ خیلی خوب شده الان بنده پینگ 4.2.2.4 را 110ms و پینگ 8.8.8.8 را 150ms دارم.بزنم به تخته داره یک خبرهایی میشه اگر باز گند نزنند.
راستی iptv هم برای مناطق 2 و 8 مخابراتی راه افتاده که تا اخر بهمن برای کل تهران راه اندازی میشه.هزینش ماهی 9500 هست و باید دستگاه اون را خرید که 150000 قیمت داره و بروی همون خط adsl که از مخابرات گرفتید نصب میشه.کلیه شبکه های داخلی و استانی را داره و تا یک هفته قابلیت مرور برنامه ها را داره.برای اطلاعات بیشتر با شماره 88051519 تماس بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by samuraii40; 10-12-2013 at 15:51.
اینجا هم کیفیت تقریبا همین شده.
آی پی تی وی رو به من مفتیم بدن دستگاهشم اشانتیون بدن استفاده نمیکنم چون اصلا به کارم نمیاد همین تلویزیون دیجیتالشم نمیبینیم چه برسه آی پی تی وی![]()
به استثناء بعضی برنامه های خیلی محدود مثل 90 و غیره که مورد علاقه مردم هستن، کل برنامه هایی که اینها تولید میکنند روی هم به اندازه یک سریال خارجی درست و حسابی مثل Breaking Bad یا Game of Thrones و ... ارزش نداره!![]()
Last edited by Butterfly-Effect; 10-12-2013 at 20:39.
دوباره وضع پینگ بهم ریخت !!! دو روز بیشتر پینگ روی 90 دووم نیاورد و الان رفت دوباره روی 200
خواستن فقط بگن ما میتونیم ولی نمیکنیم
Last edited by isbn; 10-12-2013 at 22:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)