تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1058 از 1805 اولاول ... 58558958100810481054105510561057105810591060106110621068110811581558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,571 به 10,580 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

متاسفانه روند این دزدی ها رو به افزایشه و مخابرات هم برای افزایش سطح امنیتی کاربران کاری نمی کنه...یه زمانی یه آقایی بعنوان مدیر عامل مخابرات خراسان توی این تالار می امد و درد و دل و شکایات کاربران اینترنت مخابرات رو گوش می کرد و انصافا بعضی هاش رو هم درست می کرد ای کاش در مورد این روند دزدی حجم از اینترنت مخابرات یه کاری می کرد
    به نظر من isp های دیگه مثل شاتل و صبانت شما هم نگید مکتون رو قفل میکنند برای امنیت بیشتر
    حتما مک قفل شه حالا اگر هم خواستید مودم رو عوض کنید فوقش زنگ میزنیم میگیم مک رو ریست کنن که مودم جدید رو بتونیم استفاده کنیم بهتر از اینه که حجممون دزدیده بشه

من بار دوم که پسوردم لو رفت نزدیک 3 گیگم دزدیده شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ظاهرا اینترنت مخابرات خیلی بی در و پیکره...به پشتیبانی زنگ زدم گفت ممکنه کس دیگه ای داره از اینترنت شما استفاده میکنه...گفتم چه باید کرد؟...گفت
    سریعا پسوردتونو عوض کنید و مجددا تماس بگیرید تا پورت شما را بر روی مک آدرس مودمتون قفل کنیم تا کس دیگه ای نتونه استفاده کنه....پس بهوش باشید و تا مثل من داغ تون نکردن سریعا تماس بگیرید و بگین پورتونو قفل کنند

دوستان اطلاع رسانی کنید تا کسی متضرر نشه و یه عده دزد حجم مردم رو ندزدن

1گیگ = 4 هزار تومان ---> بعضی ها چقدر بدبختن که بخاطر 4 هزار تومن خودشون رو مدیون مردم میکنن ...مردمی که شاید دیگه هیچ وقت نتونن پیداشون کنن و در صورت پشیمونی ازشون حلالیت بطلبن
    الان بهتر شده,قبلا که پسورد رو شماره تلفن یا Aشماره تلفن بود بیشتر از این اتفاقا میفتاد ,٢ سالی هست که رمزو پیشفرض شماره تلفن نمیذارن,اما گویا هنوز بعضیا میتونن سؤاستفاده کنن...

Sent from my MediaPad 10 FHD
    با مسئولش صحبت کردم گفت تازگی خجم دزدی زیاد شده...و با یه سری ترفند پسوردها رو پیدا می کنن...احتمال میدم مشکل از سایت خود گلد نت باشه و پسوردهاش به بیرون درز پیدا کرده
    خط من 2 گیگ حجم کم شذ سال پیش فرم شکایت پر کردم خودشون تماس گرفتن گفتن مک ادرس رو ثبت کن گفتم من ثبت نمی کنم شما سیستمتو خوب کن که -- نکنن ما رو بعد دو روز 2 گیگ اضافه کردن برام ولی خط یکی از دوستا 15 حجم کم شد دیر فهمید و پیگیری نکرد همش پر. خط اون تا به حال 3 بار خط من 2 بار و خط چندتا از رفیقام 1 بار -- شده همیشه هم هکر از مرکز نیشابور وصل میشده
    در اینجا بحث هکر مطرح نیست...نا امنی و ضعف سیستم امنیتی مخابرات مطرحه...چون اگر سیستم ایمن باشه درصد چنین اتفاقاتی خیلی کم میشه و موارد نادر خواهد بود و بقول یه ضرب المثل عربی النادر کالمعدوم...یعنی مورد نادر همانند آن است که گویی وجود ندارد....اما با توجه به اینکه این حجم دزدی در حد فزاینده ای رشد و نمو داشته است می توان به سیستم امنیتی اینترنت مخابرات شک کرد...حال این ضعف ممکن است از ناحیه نرم افزارهای تحت وب شان مثل سایت گلد نت باشد و یا افراد دخیل در امر سرویس دهی...الله اعلم بحقایق الامور...اما بهتر است مسئولان اینترنت مخابرات فکری جدی برای این حجم دزدی بکنند...چراکه جدای از بی اعتباری حق الناس است و باری است وزین در روز حزین حساب و کتاب...من به شخصه پیشنهاد می دهم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محلی را برای ثبت مک آدرس مودم و کامپیوتر قرار
    دهند تا ایمنی کاربران تضمین شود همچنین آی پی ها و مک های متخلف را مسدود و بن کنند
    دوستان نیز اگر راهکاری برای مقابله با این حجم دزدی به نظرشان میرسد مطرح کنند
    آره پسورد من دوبار لو رفت خودشون دزدی میکنند برای رفع این مشکل بگید مک آدرستون رو قفل کنند که کسی دیگه نتونه از یوزر و پستون استفاده کنه

متاسفانه روند این دزدی ها رو به افزایشه و مخابرات هم برای افزایش سطح امنیتی کاربران کاری نمی کنه...یه زمانی یه آقایی بعنوان مدیر عامل مخابرات خراسان توی این تالار می امد و درد و دل و شکایات کاربران اینترنت مخابرات رو گوش می کرد و انصافا بعضی هاش رو هم درست می کرد ای کاش در مورد این روند دزدی حجم از اینترنت مخابرات یه کاری می کرد
    به نظر من isp های دیگه مثل شاتل و صبانت شما هم نگید مکتون رو قفل میکنند برای امنیت بیشتر
    حتما مک قفل شه حالا اگر هم خواستید مودم رو عوض کنید فوقش زنگ میزنیم میگیم مک رو ریست کنن که مودم جدید رو بتونیم استفاده کنیم بهتر از اینه که حجممون دزدیده بشه

جدای از اینکه مخابرات باید برای امنیت کاربران اینترنت در اولین برقراری ارتباط بصورت خودکار مک آدرس کاربر رو تنظیم و قفل کنه و در سایت گلد نت دات آی آر و جهت رفاه حال کاربران امکان ویرایش مک ادرس رو قرار بده باید از شماره تلفن هم بعنوان یک پارامتر برای هویت سنجی استفاده کنه...
    دوستان لطفا در بحث شرکت و نظر دهید تا این مسئله به سرانجام برسه

انشا الله با جدیدت کاربران و گزارش این مسئله به مراجع مربوطه باید جلوی این حجم دزدی های اینترنتی گرفته بشه
    Last edited by ekhorasan; 18-02-2014 at 23:19.

3. این کاربر از ekhorasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگه قیمتا فضایی نبود یکم هضم این مسأله راحتتر میشد...با این قیمتای نجومیه مخابرات,نه سامانه پیشرفته ای داره نه امکانات درست و حسابی...
    انتقاد هم اینجا فایده ای نداشته تا حالا...کلا همه چی آرومه...
    واقعا اضافه کردن یه گزینه قفل کردن مک آدرس به سایت گلدنت چقد سخته!!!
    برعکس بقیه شرکتا تنها تنظیم قابل استفاده برای کاربر در سایت گلدنت عوض کردن پسورد هست...
    شاید سیاست مخابرات اینه که کاربرا خودشون تشخیص نمیدن چه طرحی انتخاب کنن باید زنگ بزنن راهنمایی بشن...

Last edited by fight12; 19-02-2014 at 00:08.

5. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان الان چند روزیه از من داره حجم کم میشه...برای شما هم این اتفاق افتاده؟
    چطوری کم میشه یعنی مودم خاموشه ؟ وایرلس ندارید؟

نه وایرلس ندارم...پسوردم هم دست نیافتنیه...کامپیوتر هم خاموش بوده....مودم هم بریج بوده و روشن...یک و نیم گیگ دود شده رفته هوا اونم توی ساعتی که اصلا پای سیستم نبودم...در لیست دسترسی های سایت گلند نت چند تا مک آدرس مختلف دیده میشه...چه کسی میتونه به پسوردها دسترسی داشته باشه؟
    زنگ بزنید پشتیبانی یا حضوری برید مک آدرس خوتون رو بدید...

ظاهرا اینترنت مخابرات خیلی بی در و پیکره...به پشتیبانی زنگ زدم گفت ممکنه کس دیگه ای داره از اینترنت شما استفاده میکنه...گفتم چه باید کرد؟...گفت
    سریعا پسوردتونو عوض کنید و مجددا تماس بگیرید تا پورت شما را بر روی مک آدرس مودمتون قفل کنیم تا کس دیگه ای نتونه استفاده کنه....پس بهوش باشید و تا مثل من داغ تون نکردن سریعا تماس بگیرید و بگین پورتونو قفل کنند

دوستان اطلاع رسانی کنید تا کسی متضرر نشه و یه عده دزد حجم مردم رو ندزدن

1گیگ = 4 هزار تومان ---> بعضی ها چقدر بدبختن که بخاطر 4 هزار تومن خودشون رو مدیون مردم میکنن ...مردمی که شاید دیگه هیچ وقت نتونن پیداشون کنن و در صورت پشیمونی ازشون حلالیت بطلبن
    الان بهتر شده,قبلا که پسورد رو شماره تلفن یا Aشماره تلفن بود بیشتر از این اتفاقا میفتاد ,٢ سالی هست که رمزو پیشفرض شماره تلفن نمیذارن,اما گویا هنوز بعضیا میتونن سؤاستفاده کنن...

با مسئولش صحبت کردم گفت تازگی خجم دزدی زیاد شده...و با یه سری ترفند پسوردها رو پیدا می کنن...احتمال میدم مشکل از سایت خود گلد نت باشه و پسوردهاش به بیرون درز پیدا کرده
    خط من 2 گیگ حجم کم شذ سال پیش فرم شکایت پر کردم خودشون تماس گرفتن گفتن مک ادرس رو ثبت کن گفتم من ثبت نمی کنم شما سیستمتو خوب کن که -- نکنن ما رو بعد دو روز 2 گیگ اضافه کردن برام ولی خط یکی از دوستا 15 حجم کم شد دیر فهمید و پیگیری نکرد همش پر. خط اون تا به حال 3 بار خط من 2 بار و خط چندتا از رفیقام 1 بار -- شده همیشه هم هکر از مرکز نیشابور وصل میشده
    در اینجا بحث هکر مطرح نیست...نا امنی و ضعف سیستم امنیتی مخابرات مطرحه...چون اگر سیستم ایمن باشه درصد چنین اتفاقاتی خیلی کم میشه و موارد نادر خواهد بود و بقول یه ضرب المثل عربی النادر کالمعدوم...یعنی مورد نادر همانند آن است که گویی وجود ندارد....اما با توجه به اینکه این حجم دزدی در حد فزاینده ای رشد و نمو داشته است می توان به سیستم امنیتی اینترنت مخابرات شک کرد...حال این ضعف ممکن است از ناحیه نرم افزارهای تحت وب شان مثل سایت گلد نت باشد و یا افراد دخیل در امر سرویس دهی...الله اعلم بحقایق الامور...اما بهتر است مسئولان اینترنت مخابرات فکری جدی برای این حجم دزدی بکنند...چراکه جدای از بی اعتباری حق الناس است و باری است وزین در روز حزین حساب و کتاب...من به شخصه پیشنهاد می دهم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محلی را برای ثبت مک آدرس مودم و کامپیوتر قرار
    دهند تا ایمنی کاربران تضمین شود همچنین آی پی ها و مک های متخلف را مسدود و بن کنند
    دوستان نیز اگر راهکاری برای مقابله با این حجم دزدی به نظرشان میرسد مطرح کنند
    آره پسورد من دوبار لو رفت خودشون دزدی میکنند برای رفع این مشکل بگید مک آدرستون رو قفل کنند که کسی دیگه نتونه از یوزر و پستون استفاده کنه

جدای از اینکه مخابرات باید برای امنیت کاربران اینترنت در اولین برقراری ارتباط بصورت خودکار مک آدرس کاربر رو تنظیم و قفل کنه و در سایت گلد نت دات آی آر و جهت رفاه حال کاربران امکان ویرایش مک ادرس رو قرار بده باید از شماره تلفن هم بعنوان یک پارامتر برای هویت سنجی استفاده کنه...
    دوستان لطفا در بحث شرکت و نظر دهید تا این مسئله به سرانجام برسه

انشا الله با جدیدت کاربران و گزارش این مسئله به مراجع مربوطه باید جلوی این حجم دزدی های اینترنتی گرفته بشه
    اگه قیمتا فضایی نبود یکم هضم این مسأله راحتتر میشد...با این قیمتای نجومیه مخابرات,نه سامانه پیشرفته ای داره نه امکانات درست و حسابی...
    انتقاد هم اینجا فایده ای نداشته تا حالا...کلا همه چی آرومه...

ممکنه انتقاد از اینترنت مخابرات در حال حاضر فایده ای نداشته باشه اما از دست روی دست گذاشتن بهتره...حق گرفتنی است ، دادنی نیست...انشا الله اگر هر کسی به اندازه توان خودش این مسئله حجم دزدی از اینترنت مخابرات رو پیگیری کنه اقایان بخاطر مطامع و منافع خودشون هم شده مسئله رو درست میکنن...مثل دانلود شبانه که یه مدت برداشتنش اما با پیگیری تعدادی از کاربران دوباره برقرار شد...تازه این مسئله دزدی حجم با مسئله دانلود رایگان شبانه قابل قیاس نیست چون این مسئله مادی ، اعتباری و به نوعی با امنیت کاربر ارتباط مستقیم داره...من مطمئن هستم با پیگیری همه جانبه مسئله بهبود حاصل خواهد کرد.

7. این کاربر از ekhorasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان من به خاطر ظاهرا لعنتی که دچارش شدم مجبور به استفاده از اینترنت مخابرات هستم.برام در درجه اول سرعت و بعد هم داشتن ساعات رایگان با سرعت مناسب مهم است.لطفا دوستان بفرمایند از کدوم سرویس اینترنت مخابرات استفاده کنم؟ حجم دانلود نسبتا زیادی در ماه هم دارم.دیگه اینکه دوستانی که خونشون در منطقه مرکز مخابرات صابری وحید است میشه بگن سرعت دانلود روزانه اشان با پهنای باند 2مگ چقدر است؟
    Last edited by david-ebi; 19-02-2014 at 01:10.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

Oh My God

فکر کنم اینا شیرفلکه رو تا ته باز کردن به جان خودم
    سرعت طرح طلایی همین الان

به عمرم همچین سرعتی نداشتم

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

داداش عزیزم به صبانت زنگ زدم موکدا گفت شرمنده ایم.برو آقا دلت خوشه.به شاتل هم زنگ زدم اونم با شدت گفت شرمنده اما راه حل اینترنت پوینت تو پوینت را پیشنهاد داد که هزینه های زیاد خودش رو داره.تازه از هزینه هاش که بگذریم فاصله مجاز لازم را با آنتن مرکزی اشان ندارم و از آن روش هم نمیتوانم استفاده کنم.بعد شاتل به من گفت برید یک دوره اینترنت مخابرات را بگیرید بعدش هنوز تا سرویستون از نظر زمانی تمام نشده درخواست تخلیه پورت بدین اونوقت ما میاییم و بهتون اینترنت میدیم.تازه اونم شاید شاید شاید مخابرات بتونه خط pcm شما رو بهش اینترنت بده.همش بستگی به شانست داره.با مخابرات که صحبت کردم گفت اگر بتونیم خطت رو غیر pcm کنیم و بهت اینترنت بدیم فقط کوتاهترین طرحی گه میتونی برداری 6 ماهه است.خلاصه خدا لعنتشون کنه و حق ملت رو ازشون بگیره.
    دوستان کسی در مشهد بوده که با وجود داشتن خط pcm تونسته باشه از بقیه شرکتها به جز مخابرات اینترنت پرسرعت گرفته باشه.؟ودیگه اینکه راهی که شاتل به من پیشنهاد داد آیا عملی است یا نه؟

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

Oh My God

سرعت طرح طلایی همین الان

طرح طلایی پاییزه هستین دیگه؟
    اگه سرعت این باشه با وجود قیمت بالا,باز هم با مخابرات آشتی میکنم...اصلا زندگی بدون اینترنت نمیشه...

Last edited by fight12; 19-02-2014 at 00:31.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

طرح طلایی پاییزه هستین دیگه؟
    اگه سرعت این باشه با وجود قیمت بالا,باز هم با مخابرات آشتی میکنم...اصلا زندگی بدون اینترنت نمیشه...

چه فایده سرعت روزانه اینقدر باشه . اینا فقط اینقدر شیر رو باز میکنن که حجم ها سریع تموم بشه . راست میگن شبانه رو باز بزارن .

راستی یادتون میاد که مهندس میگفت همه یه دفعه ساعت رایگان میریزن واسه دانلود ؟
    الان این سرعت ها نشون میده که پهنای باند کم که نیست هیچی تازه اضافی هم هست . منتهی همین الان که شبانه شروع شد سرعت من رو اوردن روی 2 مگ محدود کردن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

Oh My God

سرعت طرح طلایی همین الان

به عمرم چنین سرعتی داشتم حتی 200 گیگ هم دانلود کردم و محاسبه هم نشده
    اما سرعت برای من در حال حاضر اینه ! :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •