روش خیلی خوبیه البته بعد از یک مدت میافته تو حلقه تکرار مگر دوستانی که آرشیو خیلی غنی ای دارن
یک کار خوب دیگه هم اینه که دوستان بهترین و بدترین عطرشون را معرفی کنن با کمی توضیح.
روش خیلی خوبیه البته بعد از یک مدت میافته تو حلقه تکرار مگر دوستانی که آرشیو خیلی غنی ای دارن
یک کار خوب دیگه هم اینه که دوستان بهترین و بدترین عطرشون را معرفی کنن با کمی توضیح.
حق باشماست
میشه در ادامه معرفی یک عطر خاص حالت مقایسه نسبت به سایر عطرهای اون برند یا صحبت در مورد سایر عطرهای با رایحه مشابه یا متعلق به اون دسته دوستان نظر بدند تا تاپیک پویایی داشته باشیم
فاصله زمانی سال های 2011 تا 2014 ته شیشه عطر فارنهایت دیور به اینصورت هست:
سلام خدمت دوستان عطر باز میخواستم ببینم عطر بلک ایکس اس مردانه و پولو گرین مردانه شباهتی به هم دارن وقتی میمونن؟
درضمن نظر کلیتون رو راجع به عطر های اسمارت کالکشن میخواستم اگر استفاده ای داشتین. من حدود 40 تا ازاین عطر هاخریدم تصمیمم اینه که از هرکدوم یه مدت استفاده داشته باشم وهرکدوم خوشم اومد به عنوان عطر اصلیم انتخاب کنم . عطر اصلی چندتا ازاین اسمارت هارو تست کردم که بوی همین اسمارت هارو داشت به نظرم میشه به این ها اعتماد کرد چون یه بوی کلی از عطر اصلی رو داره و بیس وپایه ی بوی عطر اصلی رو یادآوری میکنه و شیوه خوبیه برای انتخاب چندتاعطر ازبین برند های گرون که نمیشه تست کرد یا به راحتی خرید.این کاروبه خاطراشتباهات چندباره توی خریدعطرانجام دادم البته اون موقع هااینقدربه عطرعلاقمند نبودم . یه دفعه که توی فرودگاه ترکیه توی دنیایی ازبرندهاکه همشونو هم میشدتست کرد عطرگوچی گیلتی روانتخاب کردم اونم زنونه چون نمیدونستم زنونس یامردونهیه بارم که آشناهارفته بودن قشم به خاطربی اطلاعی ازبوی عطرها عطرلالیک انکغ نوآغ که معروف بود روگفتم بیارن امابوش برام سنگین وسردردآوره.البته اصله مطمءنم.وچندباره دیگه که اونجورکه باید راضیم نکرد وخلاصه تصمیم به این کارگرفتم.
تاحالا این چندتا عطرو تولیست عطرهایی که باید بخرم گذاشتم:
1.Allure homme sport chanel
Black XS.2
3.Creed Aventus
4.Blue de chanel
5.Lacoste white
6.versace eau fraiche
7.Hugo Boos night
8.Polo Black و...
البته بعضی برند هارو اسمارت نداره اما مدل های دیگه این عطرهای سمپل و20 یا 15 میلی دارنش مثل اونتوس.
به نظرم شیوه ی خوبیه برای اینکه توی عطر های پلمپ شده که هرکدوم 200-300 یابیشتر قیمت دارن وپیداکردن تستشون مشکله سردرگم نشید وعطر دلخواهتونو پیدا کنید.البته اگه عطر بازید وبراتون مهمه
ببخشید زیاد حرف زدم شرمنده![]()
Last edited by shervin1996; 26-01-2015 at 22:05.
......................................
Last edited by Alcatel.; 04-02-2015 at 04:05.
سلام atghia جان.
درمورد شکل شیشه بیژن اطلاعی ندارم. فقط میدونم جایره FiFi رو در سال 1987 برده و طرح شیشه اش هم جوایزی دریافت کرده.
بوی بیژن مردانه هم نارنج فاسد شده دودی است. این چیزی است که بنظرم میرسه. عطریه که محبوب افرادی مثل سیلوستر استالونه بوده. عطر خشنیه که از احساس و لطافت در اون خبری نیست.
سلام
شخصا از دوستداران بلک ایکس اس هستم و به عنوان یک عطر خوب توصیش میکنم
متاسفانه تستی از پولو گرین نداشتم
اما
نت انتهایی هر دو عطر شامل نعناع هندی و عنبر هست و فکر میکنم که حق با شما باشه(( به طور کلی عنبر در نت انتهایی عطرها اگر باشه به طور محسوسی غلبه داره و قابل تشخیصه))
scent of the day امروزتون چی بوده؟
من old spice
گفته میشه بوی میخک صد پر و دارچین است. کار 1937. شعارش اینه: اگر پدر بزرگتون این عطر رو نمیزد شما اکنون وجود نداشتید.
![]()
Last edited by hike; 27-01-2015 at 10:31.
سلام دوستان سایتای فروش اشانتیون ومغازه هایی که توتهران بیشترین اشانتیونارو دارن میخواستم.
درضمن اتقیای عزیز اگه فضولی نباشه میخواستم لیست کلکسیون عطرهات بامشخص کردن بهتریناشو به نظر خودت به عنوان یه عطربازحرفه ای که لطف میکنه و ماروراهنمایی میکنه بذاری![]()
Versace man . عطری وودی اسپایسی با رایحه زعفران و توتون ،پخش بوی خوب با ماندگاری عالی.
![]()
عزیز سایت ها رو که نمیشه انجمن معرفی کرد میشه تبلیغاتدوستان اگر تمایل به راهنمایی دارند لطفا از طریق پ.خ
من؟ عطر؟حرفه ای کجا بود من فقط پیگیرم
ولی اگر از عطرهای برادرام و پدرم فاکتور بگیرم( که بعضی هاشون رو هم خیلی دوست میدارم)
glamor از بورژوا
شیفون از امپر
اکسیژن از لانوین
ایتس می از جاکومو
شوک از کالوین کلین
اتیمو از سالواتوره فرگامو
جان ریچموند زنانه
پرمیر ژور از نینا ریچی
نارسیسو رودریگز فر هر (شیشه مشکی)
نارسیسو اسنس
ومنیتی از تری ماگلر
آکوا وومن از Rochas
لجند از مونت بلنک
212 گلم از کارولینا هررا
CH از کارولینا هررا
بیت از بربری
گوچی بای گوچی
کمی قبلتر اینا هم بودند (به ترتیبی که نام بردم قدیمی تر میشه):
جادور از دیور
لایت بلو از دی & جی
کول واتر سامر fizz از داویدوف
l'amour از ایوروشه
nexity از euroluxe
و چندین و چند عطر به نسبت گمنام از برندهای متفرقه
((اینا عطرهایی بودند که داشتم و یا دارم ))
بین همه ی اینها بهترین عطرم آکوا وومن هست بدون شک (هم ماندگاری هم رایحه بینظیر...)
از لحاظ پخش بو و خاص بودن رایحه (ومنیتی) و (نارسیسو فرهر)
از لحاظ دوست داشتنه رایحه (بدون در نظر گرفتن پخش ضعیفش!) ایتس می از جاکومو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)