وقتی Team Builder اومد ...
سومی شد Normal Game / Draft Pick شما فکر کردی رفتی رنک ولی نرمال رفتی ! چهارمی شد Ranked Game / Solo/Duo !
وقتی Team Builder اومد ...
سومی شد Normal Game / Draft Pick شما فکر کردی رفتی رنک ولی نرمال رفتی ! چهارمی شد Ranked Game / Solo/Duo !
سلام دوستان قدیمی
زیاد وقت انچنانی ندارم میخواستم نزدیک عید بیام دوبار یه چرخی بزنم تو بازی تا این Team Builder جدید بیاد ولی به نظر زیاد تاثیر نداشته
ولی این 2تا چمپ جدید ویدئو میدیم خیلی جالب بود قدرتی متنوع بود
محتوای مخفی: مخفی
چطور احمد ویچر حسابی خوراک بازی شدی رانک میترکنی دیگه اخ اخ اون بازی با Lee sin من هنوز تو کفت انقدر عالی میرفت
این احمد استاد تمامی خدایش ، مسابقات برو خارجی بزار تو کف، فکشون میوفته؛ اصلا درماتیک بازی میکنه باهاش![]()
پ.ن : راستی من چند وقت پیش تو یوتیوب خبر از League Of Legends 2 شنیدم اینطور که معلوم خط داستانی جدید میخوان اضافه کنن؟
Last edited by Fusi0n; 09-03-2014 at 20:07.
من 1 فیق دارم فقط 8 تا از چمپارو نگرفته،با این 8 تا چمپ هم حال نکرده که unlock نکرد.![]()
سلام دوستان کسی اینجا لینکی چیزی سراغ داره واسه manual patch ؟ 5 روزه دارم اپدیت میکنم نمیشه! هی گیر میکنه میره از اول 2 گیگ دانلود میکنه!
اشکمو دراورده
repair reinstall هیچکدوم جواب نداد
خودم از پچ قبلی بک آپ دارم ولی 29 گیگ! فکر کنم دو سه سالی هست هی اپدیت کردم میخوام فولدر تمیز باشه فقط پچ آخری نصب باشه کسی میتونه کمک کنه؟![]()
هیچ وقت 29 گیگ نمیشه
چون فایلها جایگزین میشن خیلی وقتا و فقط چمپ های جدید فایل اضافه دارن
حداکثر بشه 7 گیگ
راز موفقیت شما در چیهبه منم بگید دهنم اسفالت شد
![]()
تو فروم اصلی سرچ زدم میشه! یکی از کارمندای riot هم نوشته بود فولدر لولش همین حدوداس
فک کن 2-3 سال پچ رو هم انباشته بشه! فایلها هم جایگزین نمیشن خیلی ها اعتراض کرده بودن
riot گفته بهترین راه اینکه هر چند وقت یه بار پاک کنید از اول نصب کنید!
من فقط پوشه lol air client بیست و چهار تا فولدر توشه
الان اگه یه نصب تمیز انجام بدی حجم کل فایلا از 2 گیگ بالا نمیره
البته اینم بگم ممکنه duplicate داشته باشم مطمئن نیستم ولی به هر حال اون 29 گیگو نمی تونم استفاده کنم خیلی فضا میگیره
اگه کسی میدونه چطوری اون 29 گیگو تمیز کنم چیو باید پاک کنم به چی دست نزم؟ خواهشن کمک !!!
Last edited by The Awesome One; 09-03-2014 at 23:29.
اقا یه راه خیلی اسون کل حجم بازی 4 گیگه.شما فقط برین روی گزینه ی repair کلیک کنین تا خود کلاینت فایل های اضافه رو حذف کنه.من یه بار این کار رو کردم از 8 گیگ و خورده ای دوباره شد 4 گیگ از اون موقع تا الانم شده 7 گیگ کل پوشه ی بازی .البته با این کار شروع میکنه به download کردن![]()
Last edited by daniel'; 10-03-2014 at 07:52.
آقا یکی یه rune page خوب نداره بره lee جنگل یا کلا ad جنگل![]()
تیم بیلدر جدید من الان تو بازی نمی بینم؟!
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)