فايل dll ساكر 10 توي سون هم اجرا ميشه حتي نسخه 9 هم اجرا ميشه!
شايد ويندوزتون Geniune نسيت...!
به قسمت Windos 7 و تاپيك Crack مراجعه كنيد!
فايل dll ساكر 10 توي سون هم اجرا ميشه حتي نسخه 9 هم اجرا ميشه!
شايد ويندوزتون Geniune نسيت...!
به قسمت Windos 7 و تاپيك Crack مراجعه كنيد!
آقا يكي به منم جواب بده
کسی میلان باز نیست؟
آقا شاید این سئوال یکم به نظر مسخره بیاد اما
واقعا شیوه پنالتی زدنش خیلی فرق کرده
چه جوری باید پنالتی زد که بیرون نره ؟
بهترين كار اينه كه تك بزني يعني اينكه جهت و دكمه شوت رو يك دونه به آهستگي بزني در بعضي موارد هم ميتون جهت رو تك و شوت رو به مدت 0.43 ثانيه بزني! ( حال كردي چقدر دقيق )قا شاید این سئوال یکم به نظر مسخره بیاد اما
واقعا شیوه پنالتی زدنش خیلی فرق کرده
چه جوری باید پنالتی زد که بیرون نره ؟
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
نه من كه ميلان بازي نيستم ولي فكر ميكنم بهتره كه Seedorf و Pato رو بزاري حمله Pirlo و Gattuso رو سرشون توپ بريزن ... احتمالاً قويترين تركيب اينه اخه ميلان زياد ستاره نداره!![]()
آخه من چه تک می زنم چه هرچیری همش بیرونه !!
سلام.
اگه اينترنت پر سرعت داريد اين فايل رو دانلود كنيد.
حجمش 31 مگه
آموزش پنالتي زدن در PES 2010:
محتوای مخفی: 1
اين هم آموزش Free Kick pes 2010
حجم:68 مگ
محتوای مخفی: 2
شما به پست 9000 این تاپیک برو صفحه 900
پچ 1.05 نیست درستش اینه که بگی DLC 1.05 چون آخرین پچ رسمی 1.03 هست. کونامی دو نوع آپدیت می ده یکی به صورت پچ نصبی (فایل exe) هست و اون یکی که به صورت یک فایل ایمیج که بهش DLC یا اکسپنشن می گیم که البته واقعا اینطور نیست و اکسپنشن محسوب نمیشه مثلا دیتابیس رو آپدیت می کنه (30 درصد ترانسفر های زمستانی رو هم آپدیت نکرد اون DLC که برای تراسفر زمستانی اومد) به هر حال شما پست 9000 رو استفاده کن اون پست همیشه به روز هست و من همیشه آپدیتش می کنم و چیزای جالبی قرار می دم تو اون پست
برای من هیچ وقت چنین مشکلاتی پیش نمیاد من همیشه گفتم که سعی کنید همیشه بازیتون رو آپدیت کنید از طریق پست 9000 می تونید کاملا بازیتون رو به روز رسانی کنید.
ترفند برای چه کاری؟ گل زدن دریبل کردن ضربه آزاد زدن البته باید بگم که نیک کردن از پر کردن است و البته اینکه یکی باشه که به شما عملا یه سری کار رو یاد بده البته از آموزش های تصویری هم می تونید چیزهای جالبی یاد بگیرید همین صفحه پیش مهرداد عزیز چند فایل تصویری آموزشی قرار داد من خودم بارها توی تاپیک شیرین کاری هایی رو توضیح دادم
آيا كسي از دوستان ميدونه؟
سلام
الان که بازی دوباره نصب کردم و پچ ارمین نصب کردم سرعت بازی خیلی زیاده و هر کاری کردم درست نشد حتی screen refresh rate هم رو 75 Hertz گذاشتم و کیفیت بازی رو full گذاشتم ولی باز هم نشد.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه >؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)