عین پیامی که برای ما میاد را اینجا میگذارم من.
محتوای مخفی: پیام
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
عین پیامی که برای ما میاد را اینجا میگذارم من.
محتوای مخفی: پیام
Last edited by ahriman323; 22-01-2014 at 19:26.
درود...کسی میدونه شبانه رایگان 2020 اتوماتیک مودم سوئیج میشه رو شبانه رایگان یا باید حتماً مودم رو ریست کنیم تا بشه شبانه رایگان...
اتوماتیک سوئیچ میکنه ولی از اونجا که اینجا ایرانه اگر خودتون ریست کنید بهتره
لطفا راهنمایی بفرمایید.
دوستان شیرازی، لطفا جواب بدین...
کسی میدونه کدوم شرکت های اینترنت توی نمایشگاه الکامپ امسال شرکت کردن؟
همیارنت و ماتریکس ، من خودم ماتریکس رو دیدم خیلییی عالیه!
دانلودش 800 کیلو و پینگش معمولا 150-170 هست. قیمتشم حدود 100 تومن ارزونتره.
دوست عزیز افلاطون های معاصر خیلی به دنبال جواب این سوال ها رفتن و پیدا نکردن! اما یک چیزهایی مشخص هست:
هیچ شرکتی ثبات نداره و سر حرف خودش نمیمونه، موضوع فقط زمان هست، و مقدار محدودیتی که میذارن، یه شرکت محدودیت رو میذاره 20 یکی دیگه 5! از بین بد و بدتر هم (در اصل خیلی خیلی خیلی بد و خیلی خیلی بد!) نمیشه انتخاب کرد، چون تو بازه های زمانی خاص جاشونو با هم عوض میکنن، یه وقت این بد هست اون بدتر یه وقت این بدتره اون بد.
مصرف منصفانه هم همونطور که میدونید اسمش الکیه، در اصل به طرز غیرمنصفانه ای سرعتت رو کم میکنن. بعضی ها اعتقاد دارن شانسیه و سرعت یکیو کم میکنن سرعت یکیو نه، همین چند صفحه قبل یکی اومده بود میگفت با شاتل چند سال هست که هر شب دانلود میکنم اما سرعتم محدود نشده! من کاری ندارم شانسیه یا غیر شانسی، به نظر من هرچی که هست خر تو خرهههه!
سرعت سرویس های محدود اکثر شرکتا خوبه، و سرعت سرویس نامحدود اکثر شرکتا بده.
دو نکته کلی: 1) تو منطقه خودتون بپرس ببین فعلا کدوم شرکت بهتره، چون هر منطقه فرق میکنه.
2) بعد از یه مدت که اون شرکت اوضاعش خیلی خراب شد و تا 2 هفته هم اوضاعش درست نشد بهتره بری سراغ یه شرکت دیگه.
با سلام. دوستانی که از بیست نت دارن جریان این ترافیک مازاد چیه؟ برای من دور جدید که از 1 بهمن حساب کرده تا 5 گیگ و 5 تا 10 گیگ و بیش از 10 گیگ رو لیست کرده توی پنل کاربری....ینی چی آخه منکه تازه دوره ام شروع شده هنوز چیزی استفاده نکردم آخه که ترافیک مازاد نوشته اونجا !؟
کل ترافیک مازادت چقدر هست؟ تازه تغییر سرویس دادی؟ سرویست چیه (چند ماهه)؟ دیشب گذاشتی واسه دانلود شبانه؟
شنبه باید زنگ بزنی پشتیبانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)