تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1058 از 1135 اولاول ... 585589581008104810541055105610571058105910601061106210681108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,571 به 10,580 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سبزی بیارم پاک کنیم؟
    چرا شایعه نشر میدی بیا سبزی پاک کن ثوابشو ببر
    عین پیامی که برای ما میاد را اینجا میگذارم من.

محتوای مخفی: پیام 

Last edited by ahriman323; 22-01-2014 at 19:26.

2. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

درود...کسی میدونه شبانه رایگان 2020 اتوماتیک مودم سوئیج میشه رو شبانه رایگان یا باید حتماً مودم رو ریست کنیم تا بشه شبانه رایگان...

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود...کسی میدونه شبانه رایگان 2020 اتوماتیک مودم سوئیج میشه رو شبانه رایگان یا باید حتماً مودم رو ریست کنیم تا بشه شبانه رایگان...
    اتوماتیک سوئیچ میکنه ولی از اونجا که اینجا ایرانه اگر خودتون ریست کنید بهتره

5. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    بهترین شرکتهای ارائه دهنده اینترنت وایرلس در شیراز کدوم شرکتها هستند؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام. دوستان من 2 سالی هست که وایمکس ایرانسل دارم. تا همین تابستون خیلی خوب بود. یعنی با تعرفه 2 مگ، هر شب میانگین 3 تا 4 گیگ دانلود داشتم. ولی این شبا سرعت به زور به 100 میرسه، البته نزدیکای طلوع آفتاب خوب میشه، بگذریم از اینکه وایمکس گرفتم یه جورایی پشیمونم. هر ماه پول تعرفه 2 مگو میدم ولی بیشتر اوقات دارم با سرعت 1مگ یا حتی پاینتر دانلود میکنم. دوستانی که ADSL دارن منو راهنمایی کنن:
    1 - از چه شرکتی سرویس بگیرم؟
    دایی من صبانت گرفته، با سرعت 128، سرعت دانلودشم همین قدره (شبارو دیگه نمیدونم). یکی دیگه از اقوام 512 از 2020 (مخابرات) گرفته که سرعت دانلودشون 200 به بالا هست(بازم شبارو نمیدونم). شما چی میگید؟ کدوم شرکت بعد از یه مدتی اون روی خودشو نشون نمیده و حرفایی که میزنه و نوشته واسه همیشه ثابته؟؟؟ و همچنین شبا نیاد محدوده ی سرعت بذاره که با 20 کیلو هم نشه دانلود کرد؟؟؟

2 - این که میگن شبا از فلان ساعت تا فلان ساعت رایگان در صورت مصرف منصفانه یعنی چی؟؟؟ من از کجا بفهمم طبق انصاف اونا پیش رفتم یا نه؟؟؟

3 - سرعت چطوره؟؟؟ یکی از شرکتا که سرعت 4 و 6 مگ هم گذاشته، راست میگه یا تبلیغه؟؟؟

کلا یه دید کلی بهم بدین تا مثل خرید این وایمکسه پشیمون نشم. ( از اینکه اینجا از وایمکس صحبتیدم پوزش میخوام...) ممنون. ^_^
    دوستان شیرازی، لطفا جواب بدین...

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی میدونه کدوم شرکت های اینترنت توی نمایشگاه الکامپ امسال شرکت کردن؟

9. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MW_ARDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

همیارنت و ماتریکس ، من خودم ماتریکس رو دیدم خیلییی عالیه!
    دانلودش 800 کیلو و پینگش معمولا 150-170 هست. قیمتشم حدود 100 تومن ارزونتره.

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

سلام. دوستان من 2 سالی هست که وایمکس ایرانسل دارم. تا همین تابستون خیلی خوب بود. یعنی با تعرفه 2 مگ، هر شب میانگین 3 تا 4 گیگ دانلود داشتم. ولی این شبا سرعت به زور به 100 میرسه، البته نزدیکای طلوع آفتاب خوب میشه، بگذریم از اینکه وایمکس گرفتم یه جورایی پشیمونم. هر ماه پول تعرفه 2 مگو میدم ولی بیشتر اوقات دارم با سرعت 1مگ یا حتی پاینتر دانلود میکنم. دوستانی که ADSL دارن منو راهنمایی کنن:
    1 - از چه شرکتی سرویس بگیرم؟
    دایی من صبانت گرفته، با سرعت 128، سرعت دانلودشم همین قدره (شبارو دیگه نمیدونم). یکی دیگه از اقوام 512 از 2020 (مخابرات) گرفته که سرعت دانلودشون 200 به بالا هست(بازم شبارو نمیدونم). شما چی میگید؟ کدوم شرکت بعد از یه مدتی اون روی خودشو نشون نمیده و حرفایی که میزنه و نوشته واسه همیشه ثابته؟؟؟ و همچنین شبا نیاد محدوده ی سرعت بذاره که با 20 کیلو هم نشه دانلود کرد؟؟؟

2 - این که میگن شبا از فلان ساعت تا فلان ساعت رایگان در صورت مصرف منصفانه یعنی چی؟؟؟ من از کجا بفهمم طبق انصاف اونا پیش رفتم یا نه؟؟؟

3 - سرعت چطوره؟؟؟ یکی از شرکتا که سرعت 4 و 6 مگ هم گذاشته، راست میگه یا تبلیغه؟؟؟

کلا یه دید کلی بهم بدین تا مثل خرید این وایمکسه پشیمون نشم. ( از اینکه اینجا از وایمکس صحبتیدم پوزش میخوام...) ممنون. ^_^
    دوست عزیز افلاطون های معاصر خیلی به دنبال جواب این سوال ها رفتن و پیدا نکردن! اما یک چیزهایی مشخص هست:

هیچ شرکتی ثبات نداره و سر حرف خودش نمیمونه، موضوع فقط زمان هست، و مقدار محدودیتی که میذارن، یه شرکت محدودیت رو میذاره 20 یکی دیگه 5! از بین بد و بدتر هم (در اصل خیلی خیلی خیلی بد و خیلی خیلی بد!) نمیشه انتخاب کرد، چون تو بازه های زمانی خاص جاشونو با هم عوض میکنن، یه وقت این بد هست اون بدتر یه وقت این بدتره اون بد.
    مصرف منصفانه هم همونطور که میدونید اسمش الکیه، در اصل به طرز غیرمنصفانه ای سرعتت رو کم میکنن. بعضی ها اعتقاد دارن شانسیه و سرعت یکیو کم میکنن سرعت یکیو نه، همین چند صفحه قبل یکی اومده بود میگفت با شاتل چند سال هست که هر شب دانلود میکنم اما سرعتم محدود نشده! من کاری ندارم شانسیه یا غیر شانسی، به نظر من هرچی که هست خر تو خرهههه!
    سرعت سرویس های محدود اکثر شرکتا خوبه، و سرعت سرویس نامحدود اکثر شرکتا بده.

دو نکته کلی: 1) تو منطقه خودتون بپرس ببین فعلا کدوم شرکت بهتره، چون هر منطقه فرق میکنه.
    2) بعد از یه مدت که اون شرکت اوضاعش خیلی خراب شد و تا 2 هفته هم اوضاعش درست نشد بهتره بری سراغ یه شرکت دیگه.

12. 3 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maya_enthusiast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام. دوستانی که از بیست نت دارن جریان این ترافیک مازاد چیه؟ برای من دور جدید که از 1 بهمن حساب کرده تا 5 گیگ و 5 تا 10 گیگ و بیش از 10 گیگ رو لیست کرده توی پنل کاربری....ینی چی آخه منکه تازه دوره ام شروع شده هنوز چیزی استفاده نکردم آخه که ترافیک مازاد نوشته اونجا !؟

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

با سلام. دوستانی که از بیست نت دارن جریان این ترافیک مازاد چیه؟ برای من دور جدید که از 1 بهمن حساب کرده تا 5 گیگ و 5 تا 10 گیگ و بیش از 10 گیگ رو لیست کرده توی پنل کاربری....ینی چی آخه منکه تازه دوره ام شروع شده هنوز چیزی استفاده نکردم آخه که ترافیک مازاد نوشته اونجا !؟
    کل ترافیک مازادت چقدر هست؟ تازه تغییر سرویس دادی؟ سرویست چیه (چند ماهه)؟ دیشب گذاشتی واسه دانلود شبانه؟
    شنبه باید زنگ بزنی پشتیبانی

15. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •