جدی حاجی بن شد ؟!!
حاجی که بچه مثبت بود !! : دی
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
جدی حاجی بن شد ؟!!
حاجی که بچه مثبت بود !! : دی
این همه حرف ضایع زده شد تو تاپک ولی یه حرف اساسی که میتونی بزنی نیگه داشتی؟حالا میفهمی چرا چینیا پدرمونو در اوردن ؟برو ببین چن تاشون تو دوئل ماهرن ؟واسه اینکه یه همچین چیزای مهمی رو از همدیگه قایم نمیکنن.اونوقت ما نمیخوایم به هم بگیم چجوری باید دوئلر خوبی شد!!! تا دشمنای مشترکمونو بهتر بزنیم.اگه اینجا فروم چینی ها بود چیکا میکردی؟
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 17-07-2009 at 10:15.
فروت حالا حالا ها نمیاد من دارم آماده میشم شهر جدید رو بزنمارش تا فردا پس فردا فورت واسه ورلد 2 هم مي ياد
بيا بچه ها رو يه جا جمع كنيم يه 10 -20 هزار دلار بريزيم تو يه شهر كه فورت اومد سريع بسازيمش
انگار باید بیخیال جنگ در فورت بشیم چون اسکیلای مورد نظرش فرق می کنه یعنی الان منی که روی شوتینگ و اپرنس کار کردم به دردم در فورت نمی خوره فقط برای دوئل به دردم می خوره اطلاعات زیر را می گذارم اگه نفهمیدید براتون شرح می دم (ولی فکر نکنم قابل شرح باشه چون همه چی واضحه )
Skills
5 skills are important for fort battles.
•Leadership is used for shooting, but also for defending.
•Aim is only important when shooting.
•Dodging is only used when trying to dodge a shot.
•Hiding is used when a defender tries to shoot or dodge a shot.
•Dodging is used when an attacker tries to shoot or dodge a shot.
So, for each shot and for each dodging attempt exactly three skills are taken into consideration.
اطلاعات بیشتر در
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اه...واقعا مسخرس
ما رو باش این همه انتظار فورتو کشیدیم..
این جمله خیلی خنده داره: Leadership is used for shooting
اخه پس shooting چی میشه؟
یعنی یه worker از من بهتر میجنگه؟
والا منم موندم که این چرت و پرت ها چیه که گذاشتنداگه اونطور باشه باید تمامی دوئلرها بدونه استثنا فورت را از یاد ببرند
چون اسکیلای دوئل با اسکیلای مورد نیاز فورت مطابقت نداره فقط ایم و دادگینگ مطابقت داره که اونم فکر کنم دوئلر ها روی دادگینگ بیشتر حساسیت ندارند
پيش بيني كرده بودم بشه از ديگر اسكيل ها توي فورت استفاده كرد.Skills
5 skills are important for fort battles.
•Leadership is used for shooting, but also for defending.
•Aim is only important when shooting.
•Dodging is only used when trying to dodge a shot.
•Hiding is used when a defender tries to shoot or dodge a shot.
•Dodging is used when an attacker tries to shoot or dodge a shot.
So, for each shot and for each dodging attempt exactly three skills are taken into consideration
من الان هم روي جاخالي كار كردم هم رو آيم. بد نيست!!
ضمنا یک چیزم که از اون نوشته ها در توضیحات متوجه شدم ( در اون لینک برید خودتون می تونید پیدا کنید ) اینجور نیست که بشه یکی بره یک سلاح خفن بگیره و قدرت هیت زیاد داشته باشه و بره همه را بزنه و فورت را به دست بگیره حداکثر هیتی که می شه زد به هیلس طرف بستگی داره و شما می تونید حداکثر 1/3 ( ثلث ) هیلس بهش هیت بزنید یعنی اگه طرف 900 هیلس داشته باشه فقط می شه 300 تا در یک آتاک بهش ضربه زد حتی اگر قدرت این را داشته باشید که مثلا 800 تا بزنید
پس با این حساب اسکیلای فورت با دوئل فرق کرد یعنی باید روی هیلسم کار کنیم ( البته اونایی که سلاحشون سرده هیلسشون معمولا زیاده چون اتریبیوت را به Strength می گذارند ولی اونا هم یک مشکل دارن در این فورت چون ایم ندارند و همشون بدون استثنا روی ویگور کار می کنند
من موندم کی این فورت را این طوری طراحی کرده فکر کنم خودشون این جوری کردند تا کسی که می خواهد دوئل کنه نتونه در فورت بجنگه و اونی هم که در فورت می جنگه نتونه در دوئل کاری بکنه
این طوری که مسخره است
والا من دارم الان اون هلپ را بررسی می کنم خیلی چیزای مسخره دارم می بینم ( البتهخیلی چیزا را نمی فهمم چون باید فورت در دستم باشه تا بتونم آنالیزم را بکنم )
تو کی هسی اگه آشنا هستی پیغام خصوصی بده![]()
منظورت از دیگر اسکیلا توی فورت بشه استفاده کرد چیه الان نمی شه از شوتینگ و ویگور و اپرنس و رفلکس و تاقنس استفاده کرد پس چی موند از اسکیلای دوئل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)