تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1058 از 1178 اولاول ... 5855895810081048105410551056105710581059106010611062106811081158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,571 به 10,580 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نظر دیگه ای نبود ؟
    یکی از دوستان Sony vaio z540 NMB رو پیشنهاد دادند با کانفیگ :

SONY Vaio Z540 NMB
    CPU: intel P8400
    RAM: 4GB DDR3
    Grafic: Geforce 9300M
    HDD: 250GB
    DVD RW
    Vista business
    نمایشگر 13.3" LED
    وزن 1.8 کیلوگرم

ساخت ژاپن و دارای GPS و اثر انگشت خوان

کسی هست که با این دستگاه کار کرده باشه ؟ با بودجه 1800 لپ تاپ بهتری نمی شه گرفت . آخه CPU این مدل 2.4Ghz/3M cache هست و من دستگاهی می خوام که حداقل تا دو سال دیگه از نظر cpu و cache به مشکلی بر نخوره . نظرتون در مورد dell XPS 1340 چیه ؟ آیا توان 6 ، 7 ساعت کار در روز رو داره ؟ آخه از XPS 1330 خیلی بد شنیدم! یا سری های FW یا CS از سونی ؟ سوال دیگم اینه که رم DDR2 باشه بهتره یا DDR3 ؟ و گرافیک Geforce 9300 بهتره یا ati 4650 یا 4670 ؟
    خواهشا دوستان ، به خصوص جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سایرین ما رو از جوابهای کاملشون بی نصیب نگذارند . ممنون .
    سری Z در صورتی خوبه که بخواین بالای 2 تومن هزینه کنین. البته کانفیگ 3.5 میلیونی هم داره ولی خب با این بودجه به نظرم 1340 بگیری بهتره. من خودم بالای 10 ساعت در روز باهاش کار میکنم. داغ کردنش هم فقط مال موقعیه که کار سنگین (مثل بازی) انجام میدی باهاش. در شرایط عادی اصلا گرم هم نمیشه. کانفیگ 1340 و Z هم شبیه به هم هست. با این تفاوت که Z خیلی گرون تره و گرافیکش ضعیفتره (9300 در مقابل 9500). رم خب مسلما DDR3 باشه بهتره. ولی قیمتش بیشتره. تفاوت سرعتشون هم همچین زیاد نیست که قیافه ی آدم اینجوری شه. یه نکته ی دیگه هم این که تکلیف خودتو مشخص کن چند اینچی میخوای بخری. اگه 13 اینچی میخوای 1340 بخر و اگه 16 اینچی میخوای FW بخر. CS هم تو قیمت خودش بد نیست ولی کانفیگش از اینا خیلی پایین تره و گرافیکش هم ضعیفه.
    مقایسه ی گرافیک اینا به این شکله که اگه قرار باشه بهشون از 20 نمره یه نمره بدیم ( با این فرض که 1 ضعیفترین کارت گرافیک و 20 قویترین باشه):
    9300> 7 از 20
    9500> 8 از 20
    4650> 16 از 20
    4670> 16.5 از 20

2. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اصلا دوستان یه لطفی بکنین به من یه لپ تاپ با حداقل های زیر و تا قیمت ۱۶۰۰ معرفی کنین:

۱. پردازنده ۲.۶۶/۶/۱۰۶۶ فقط core2Due
    2.رم ۴ گیگ (اگه ۱۰۶۶ باسش باشه که عالیه)
    ۳.هارد ۳۲۰ گیگ و بالاتر
    ۴.کارت گرافیک ترجیحا NVDIA در حد خوب ولی نه خیلی عالی
    ۵.تقریبا full port
    ۶.کیفیت خوب و مقاوم در حد اینکه روزی ۱۰ ساعت رو تحمل کنه و با کار زیاد مشکلی نداشته باشه

T500 خاصیت ۴ رو نداره و خواص ۱و۳و۵ هم لب مرزه
    1225 خاصیت ۴و ۶ رو نداره و خاصیت ۲ هم لب مرزه

-----
    میخواستم امروز برم واسه خرید ولی پشیمون شدم (ان شاءالله هفته بعد) چون هیچوقت تجربه خوبی از خرید با تردید نداشتم
    سلام
    من ديگه رفتم تو پروسه خوابگاه و دانشگاه و ... واسه همين مدتي اين مثنوي تاخير شد
    هنوز ترديد سر جاش هست اين مدل 3665 اhp رو هم ئيدا نكردم....
    ميشه قيمت و كانفيگش رو اينجا بزارين تا با T500 و 1225 هم يه مقايسه بشه

پي نوشت:
    من دوست دارم كه حداقل بتونم كه از امكانات پيشرفته محيط KDE و دسكتاپ هاش به طور كامل استفاده كنم هر چند باتري مصرف ميشه ولي بدم نمياد امكانش باشه واسه همين فكر كنم NVDIA مناسبتر باشه البته تچربه اي ندارم....

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان . یکی از دوست من می خواد یک لپ تاب تا رنج 800 تومن بخره و میخواد نرم افزارهای رشته الکترونیک روی لپ تاب نصب کنه. جالا چی پیشنهاد میدین؟ و نظرتون درباره dell 1510 چیه؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان . یکی از دوست من می خواد یک لپ تاب تا رنج 800 تومن بخره و میخواد نرم افزارهای رشته الکترونیک روی لپ تاب نصب کنه. جالا چی پیشنهاد میدین؟ و نظرتون درباره dell 1510 چیه؟
    نظر من رو Acer 5738 هستش اگه گیر بیاد .
    اگه 5738g گیر بیاری که عالیه و در اولویت بعدی 5738zg
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سری Z در صورتی خوبه که بخواین بالای 2 تومن هزینه کنین. البته کانفیگ 3.5 میلیونی هم داره ولی خب با این بودجه به نظرم 1340 بگیری بهتره. من خودم بالای 10 ساعت در روز باهاش کار میکنم. داغ کردنش هم فقط مال موقعیه که کار سنگین (مثل بازی) انجام میدی باهاش. در شرایط عادی اصلا گرم هم نمیشه. کانفیگ 1340 و Z هم شبیه به هم هست. با این تفاوت که Z خیلی گرون تره و گرافیکش ضعیفتره (9300 در مقابل 9500). رم خب مسلما DDR3 باشه بهتره. ولی قیمتش بیشتره. تفاوت سرعتشون هم همچین زیاد نیست که قیافه ی آدم اینجوری شه. یه نکته ی دیگه هم این که تکلیف خودتو مشخص کن چند اینچی میخوای بخری. اگه 13 اینچی میخوای 1340 بخر و اگه 16 اینچی میخوای FW بخر. CS هم تو قیمت خودش بد نیست ولی کانفیگش از اینا خیلی پایین تره و گرافیکش هم ضعیفه.
    مقایسه ی گرافیک اینا به این شکله که اگه قرار باشه بهشون از 20 نمره یه نمره بدیم ( با این فرض که 1 ضعیفترین کارت گرافیک و 20 قویترین باشه):
    9300> 7 از 20
    9500> 8 از 20
    4650> 16 از 20
    4670> 16.5 از 20

با تشکر از جوابتون . البته این SONY Vaio Z540 NMB که گفته بودم قیمتش در حدود 1700 هستش .باید بگم که من خودم هم دوست دارم 1340 بگیرم و حتی چیزی تا خریدش نمونده بود ولی اینقدر در مورد گرم شدن زیادش شنیدم که دست نگه داشتم . حتی تو فروم انگلیسیش به آدرس :
    کد:
    نوشته : " اگه می خواین باهاش کارای سنگین مثل بازی انجام بدین بهتره قبلش آتش نشانی رو خبر کنین ! "
    می خواستم ببینم این که می گن موقع بازی خیلی داغ می شه یعنی بالاخره می شه باهاش بازی کرد یانه ( و البته کارای دیگه )؟ و این که اگه خیلی داغ بشه خود به خود خاموش می شه یا مثل 1330 وایمیسته تا بسوزه ؟! آیا مشکلش با cool pad حل می شه ؟
    و نکته دیگه این که برای من این که چند اینچی باشه مهم نیست ، فقط مهمه که قابل حمل باشه . حالا 14 اینچ هم باشه اشکالی نداره فقط سبک باشه . حالا اگه شما و دوستان دیگه زحمت بکشید تا رنج 1900 لپ تاپ های قابل حمل از برند sony رو به من معرفی کنید که خوبی رو در حق ما تموم کردید

در مورد رم ddr3 و ddr2 هم بیشتر قابلیت ارتقا در آینده مد نظرم بود . و سوال دیگم اینکه اگه بخواین به گرافیک 3670 نمره بدین چند میدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام یه همه
    با عرض معذرت یکی از دوستان میخواهداین لب تاب را بگیرد لطفا نظرتان را بفرمائید و ایا در این رنج قیمتی چیزی بهتر از این پیدا میکند البته بیشتر برای نت میخواهد
    suzuki zw-541 core duo-t4200-2.0ghz-1m - 2gb ddr2 - 250GB HDD - DVD RW - share up to 256MB - VISTA UItimate - 2.7 kg - 6ceiis - web-lcd hd - Numiock - BAG- E SATA - HDMI - PRICE 610000
    البته من روی لب تاپ پورت ESATA و HDMI را هم دیدم اما چیزی در این رابطه در سایت سریر سرویس نوشته نشده است ممکن است این پورتها کارائی نداشته باشد
    اینهم توضیع هات سایت قبلا شرمنده محبت بی دریغتان هستم

مشخصات فني
    --------------------------------------------------------------------------------

پردازنده های موجود و سازگار:
    Intel® Core™2 Duo ­Processor
    T4200 1MB On-die L2 Cache & 800MHz FSB 2.00 GHz
    مجموعه چیپ های اصلی:
    SiS M672­ + SiS 968
    مشخصات صفحه نمایش:
    15.6" HD (1366x768)
    حافظه های موجود:

دارای 2 سوکت رم با پشتیبانی از DDRII 667MHz
    2GB

پردازنده گرافیکی:
    SiS M672 Integrated Video
    High Performance 2D/3D Graphics Accelerator
    Shared Memory Architecture up to 256MB
    Supports Microsoft DirectX 9.0
    Supports Vertex Shader 2.0 and Pixel Shader 2.0
    هارد دیسک:
    هارد SATA در ظرفیت 250 گیگابایت

درایو نوری:
    دی وی دی رایتر با سرعت 8x

سیستم صدا:
    مجهز به کارت صدای HD
    قابلیت پخش صدای سه بعدی استریو
    خروجی دیجیتال S/PDIF
    سازگار با استانداردهای Sound-Blaster PRO™ و Direct Sound 3D™
    مجهز به دو اسپیکر و یک میکروفون

پورت های ورودی و خروجی:
    USB 2.0 Ports X3
    1x External CRT port X1
    Headphone-Out Jack X1
    Microphone-In Jack X1
    S/PDIF Out Jack X1
    Internal Microphone X1
    RJ-11 Modem Jack X1
    RJ-45 LAN Jack X1
    DC-In Jack X1
    One External Monitor Portکار خوان:
    قابلیت خواندن 7 نوع کارت حافظه (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/MS/MS Pro/MS Duo)

تجهیزات ارتباطی:
    - فکس مودم 56K
    - کارت شبکه 10M/100Mb Base-T Ethernet
    - کارت شبکه بیسیم 802.11b/g
    - بلوتوث 2.0
    - دوربین 2.0M pixels

باطری و شاژر:
    باطری 6 سل لیتیوم یونی 4AH
    آداپتور با مشخصات AC in 100~240V, 50~60Hz, DC output 19V, 3.42A / 18.5V, 3.5A

سیستم های عامل سازگار:
    - ویندوز XP سرویس پک 2 به بالا (32 بیتی و 64 بیتی)
    - ویندوز Vista تمام نسخه ها (32 بیتی و 64 بیتی)

اندازه و وزن:
    374 میلیمتر عرض در 256 میلیمتر طول در 37.9- 25 میلیمتر ارتفاع
    وزن 2.7 کیلوگرم همراه با باطری 6 سل و درایو نوری

تنوع رنگ:
    خاکسثری-سفید-نقره ای

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از جوابتون . البته این SONY Vaio Z540 NMB که گفته بودم قیمتش در حدود 1700 هستش .باید بگم که من خودم هم دوست دارم 1340 بگیرم و حتی چیزی تا خریدش نمونده بود ولی اینقدر در مورد گرم شدن زیادش شنیدم که دست نگه داشتم . حتی تو فروم انگلیسیش به آدرس :
    کد:
    نوشته : " اگه می خواین باهاش کارای سنگین مثل بازی انجام بدین بهتره قبلش آتش نشانی رو خبر کنین ! "
    می خواستم ببینم این که می گن موقع بازی خیلی داغ می شه یعنی بالاخره می شه باهاش بازی کرد یانه ( و البته کارای دیگه )؟ و این که اگه خیلی داغ بشه خود به خود خاموش می شه یا مثل 1330 وایمیسته تا بسوزه ؟! آیا مشکلش با cool pad حل می شه ؟
    و نکته دیگه این که برای من این که چند اینچی باشه مهم نیست ، فقط مهمه که قابل حمل باشه . حالا 14 اینچ هم باشه اشکالی نداره فقط سبک باشه . حالا اگه شما و دوستان دیگه زحمت بکشید تا رنج 1900 لپ تاپ های قابل حمل از برند sony رو به من معرفی کنید که خوبی رو در حق ما تموم کردید

در مورد رم ddr3 و ddr2 هم بیشتر قابلیت ارتقا در آینده مد نظرم بود . و سوال دیگم اینکه اگه بخواین به گرافیک 3670 نمره بدین چند میدین؟

ببین الان لپتابهای با کانفیگ بالا و مخصوصا هنگام بازی داغ میکنن که به نظر من تا حدی عادیه .
    این مشکل سوختن 1340 که گفتن قبلا هم در یکی از همین تاپیکها بحث شده بود . اگه اینطور بود و 1340 ها میسوختن که دیگه به فروش نمیرفتن .
    ولی حتما coolpad رو توصیه میکنم . من از وقتی از coolpad استفاده میکنم واقعا دارم تاثیرش رو حس میکنم .

در مورد گرافیک ها هم به نظرم خودت تو این لینک که کامل و عالی مقایسه کرده بین مدلهای مد نظرت یه مقایسه بکن و بنچ مارکها رو ببین تا بیشتر دستت بیاد :

کد:
    من هنوز 1340 رو به شما توصیه میکنم .
    حالا نظر شخصیه من در مورد سری z اینه که با قیمت بالاشون حیفه که گرافیکشون این باشه و حاضر نیستم اینهمه پول بدم و با این گرافیک بخرم .
    ولی خوب مزایای خاص خودشو داره و خیلی ها میپسندن .

9. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام یه همه
    با عرض معذرت یکی از دوستان میخواهداین لب تاب را بگیرد لطفا نظرتان را بفرمائید و ایا در این رنج قیمتی چیزی بهتر از این پیدا میکند البته بیشتر برای نت میخواهد
    suzuki zw-541 core duo-t4200-2.0ghz-1m - 2gb ddr2 - 250GB HDD - DVD RW - share up to 256MB - VISTA UItimate - 2.7 kg - 6ceiis - web-lcd hd - Numiock - BAG- E SATA - HDMI - PRICE 610000
    البته من روی لب تاپ پورت ESATA و HDMI را هم دیدم اما چیزی در این رابطه در سایت سریر سرویس نوشته نشده است ممکن است این پورتها کارائی نداشته باشد
    اینهم توضیع هات سایت قبلا شرمنده محبت بی دریغتان هستم
    دوست عزیز مشکی بنویس
    نتونستم درست حسابی بخونم
    بد نیست ولی به نظرم تو این رنج الان acer5738 بهترینه .
    یه نیگاه بنداز :

کد:

11. 2 کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

کد:

همون لینکی که دوستمون داد خیلی بهت کمک میکنه. این لینک هم نگاه کن. دقیقتره. تفاوتشونو تو عمل متوجه میشی.
    کد:
    3670 یه چیزی بین 9500 و 4650 هست. ولی 4650 اونقدر قوی هست که بگیم اختلافش با 3670 زیاده. 1340 هم من خودم دارم ازش استفاده میکنم دیگه. بازی هم میکنم. لپ تاپ های studio xps حداقل یک سال گارانتی هستن (از اون گارانتی ها که اگه خودت بزنی لپ تاپو بشکونی واست عوض میکنن). حالا اگه قرار بود به این راحتی بسوزن که دل تا الان ورشکسته شده بود. قبول دارم که موقع بازی داغ میکنه (البته روی لپ تاپ داغ نمیشه, پشت لپ تاپ و گوشه ی سمت چپش داغ میشه). ولی خب این داغ شدن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه. قبلا هم گفتم این داغ کردن فقط برای وقتی هست که در حال بازی کردن هستین. در شرایط عادی دماش کاملا عادیه. شما ریویوهایی که یوزرها تو اینترنت نوشتن و گفتن این لپ تاپ خیلی داغ میکنه رو خوندین. ولی از چند نفر که از این لپ تاپ استفاده کردن شنیدین که واسشون بر اثر این داغ کردن مشکلی ایجاد شده باشه؟
    از سونی که همون سری Z هست که به نسبت کانفیگش گرونه. البته کیفیت ساخت بسیار بالایی داره. 14 اینچش هم سری CS هست که اونم کلا کانفیگ خیلی قوی نداره.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jahfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

با سلام
    یه مدل اپل به من معرفی کنید که برای انجام کارهای نقشه کشی با اتوکد و نرم افزارهای مشابه که گرافیک خوبی رو می طلبند مشکلی نداشته باشه. در صورت امکان قیمت و گارانتی اون رو هم ذکر کنید.
    اتوکد فقط در مواقعی که از حالت فضایی و سه بعدی اون استفاده میکنید از گرافیک کار میکشه. اپل آلومینیوم ظاهر و کانفیگهای خوبی داره. گرافیک 9400 هم داره. از بقیه اپلها هم جدیدتره. اما من اصلا توصیه نمیکنم برای یک لپ تاپ چینی 2 ملیون پول بدی اون هم بیشتر برای ظاهر و برندش.

اگر پول زیادی داری پیشنهاد من مدلهای جدید ایسوس مثل U50Vg یا U80V که تازه تولید شده اند می باشد.
    از نظر ظاهر و تکمیل بودن پرتها و قدرت پردازشی و کیفیت ساخت از اپلها بهترند. تنها عیبشون اینه که از اپل ارزونترند و مارک لوکسی محسوب نمیشن. (این اشکال برای افراد خرپول مطرح است)

15. این کاربر از jahfer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •