دوستان عزیز من یک هارد اینترنال 1 ترا بایت Seagate دارم که بردش سوخته می خواستم بدونم قیمت برد و هزینه تعویضش چقدر میشه
دوستان عزیز من یک هارد اینترنال 1 ترا بایت Seagate دارم که بردش سوخته می خواستم بدونم قیمت برد و هزینه تعویضش چقدر میشه
Last edited by KAMYK; 21-03-2016 at 21:12.
سلام دوست عزیز
هزینه تعمیر هاردتون ممکنه به اندازه خرید چند عدد هارد نو هزینه داشته باشه
ولی اگه اطلاعات مهم داخلش دارین بله ارزش داره
سلام دوستان عزيز
هارد ديسک سيستمم اخيراً صداي زيادي ميده مثل اينکه يه فن بزرگ کار ميکنه!
راه حلّش چيه؟
ممنون
سلام
ویندوزم ارور خرابی هارد میده . هاردم تا خر خره پره ( البته یه اس اس دی واسه ویندوز جدا دارم ) .
آیا راهی داره همینطوری و بدون فرمت کردن و تعویض هارد و .. درستش کنم ؟
![]()
میشه راهنمایی کنید که اون مشگل چی هست و الان باید چیکار کنم ؟
با سلام .
متاسفانه هیچ کاری برای این هارد دیسک نمیتونید انجام بدید . تنها کاری که باید انجام بدید و در اولویت اول هم باید باشه تهیه یک هارد دیسک سالم و انتقال اطلاعات هست .
توصیه میکنم در اسرع وقت اینکار رو انجام بدید قبل از اینکه مجبور بشید برای تعمیر و بازیابی اطلاعات هزینه گزافی متحمل بشید .
سلام
این هارد لبتابم که 6 ساله دارمش به غیر درجه حرارتش،مشکل یا مشکلات دیگرش چیست؟(اگر تخصصی است که نمیخاد توضیح بدید)و توصیه میکنید انتقال بدم اطلاعاتشو یا فعلا نیازی نیست
این لبتابم زیرش کول پد نذاشتم اگر بذارم دمای هارد بهتر میشه یا نه.با تشکر![]()
Last edited by محمد7966; 25-03-2016 at 23:23.
سلام
راستی یه سوال دارم:آیا نرم افزار ریکاوری ای هست که عین مراکز تخصصی ریکاوری هارد، بتونه ریکاوری کنه؟
با تشکر
سلام دوستان،
براي مشکل زرد رنگ Pending Sector چه کار ميشه کرد؟
سلام .
برای برطرف کردن این مشکل از یکی از راههای زیر استفاده کنید .
1. چک دیسک کردن کلیه درایوهای این هارد دیسک با استفاده از دستور زیر . دقت کنید درايو مورد نظر اگر letter ديگري دارد به جاي X در دستور زیر ، آنرا وارد كنيد .
2. استفاده از برنامه HDD regenarator .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. Zero fill کردن این هارد دیسک که اطلاعات بکلی از بین میرود .
ترجیحاً روش دوم رو انتخاب کنید (بصورت بوتیبل و تحت داس) . قبل از هر کاری توصیه میکنم یه کپی از اطلاعات در جای دیگه داشته باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)