ببخشید من خیلی تو تین موارد مبتدیم و یک سوال داشتم
با 500 تومن چی دوربین عکاسی گرفت که برای من مبتدی جواب بده؟
ببخشید من خیلی تو تین موارد مبتدیم و یک سوال داشتم
با 500 تومن چی دوربین عکاسی گرفت که برای من مبتدی جواب بده؟
بستگی به نیازتون داره. که از دوربین چه انتظاری دارید
اما lumix fz45 و lumix fz 100 خوبه
nikon p500 هم خوبه(من علاقه ی شدیدی به نیکون دارم)
و اگه حدود ششصد تومن هزینه کنی میتونی sony hx100 بگیری گه حرف نداره
البته اینا دوربین های superzoom یا slr like یا به عبارت دیگه نیمه حرفه ای هستند
که اگه اینا رو بگیری تا وقتی حرفه ای بشی هم جواب میده
(البته من خودم مبتدیم اما در مورد دوربین ها خیلی تحقیق کردم)
با سلام خدمت دوستان گل..تا 400 تومن نهایت 500 تومن چی پیشنهاد میدید که بشه گیر اورد ...با تشکر ..فیلم برداریش عالی باشه . پورت HDMI هم داشته باشه..هیچی از دوربین نمیدونم . شیراز میخوام بخرم اگر جای خوبی رو میدونید ممنون میشم پیشنهاد بدید ..فول اچ دی باشه . 1920.1080p
ممنونم
ممنون دوست عزیز
این مدلی که گفتید قیمتش 265 تومنه ؟ احه IXUS 300 چندتا مدل داره ......تا 300 تومن پیشنهاد بهتری ندارید؟
ممنون مسعود جان،این مدت خیلی بهت زحمت دادمو اذیتت کردم.
فوق العادست !(با تنظیم اتوماتیکش نسبت به کامکتی که داشتم) امروز تو جاده چالوس کلی عکس گرفتم،دوربینه قبل خرید عزیز بود برام عزیزترم شد !!!
در مورد مموری؛دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
سرچ کردم و مموری با همون مشخصات مموری که خریدمو پیدا کردم:
حدود 60 دلاره...آیا قیمتی که من خریدم منطقیه؟ البته در کل که خریدم شد 1.214 ، 34 تومن هم تخفیف داد...شد 1.180 (کیف نیکون رو هم 40 تومن بام حساب کرد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
البته اون قدر از خریدش خوشحالم که قیمتاش خیلی اذیتم نمی کنه فقط می خوام پیگیر شم و تجربه باشه برای دفعات بعد !
ممنون دوستان![]()
دوست عزیز حیف نیست لذت خرید این دوربین رو با این فکرها خراب کنی؟
مبارکت باشه و ازش لذت ببر و فکرشم نکن
عکس -- آپ کن ببینیم ما هم
بیشتر عکس خونوادگی گرفتم...
اینم دو نمونه از عکسا که با تنظیمات اتوماتیک بوده و سایزشون برای آپ کم شده:
![]()
به نظر من بهتره پیگیر باشی.چون خیلی خیلی گرون داده(3-4 برابر).راستش نمیخاستم بگم ولی نباید این فروشنده های بی همه چیز از کاربرای ساده سو استفاده کنن.این مموری که شما گرفتی 30 دلاره.تو هر فروشگاه آنلاین هم هر قیمتی پیدا میشه.شما گشتی 58 دلاری رو دیدی.تو خود آمازون هم 29.26 هست.اگه دقت کنی زیر آیتم مربوطه نوشته new from 29.6
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین یکی هم (lx معمولی) 24.99 دلار هست که اینجا به قیمت آنلاین 29500 میدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط بازم میگم که قصد من اصلا آزرده خاطر کردن شما نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو فقط به خاطر اطلاع رسانی این نکات رو گفتم که دست این فروشنده های بی انصاف رو بشه.
پ.ن:عکس هایی که گذاشتی خیلی عالیه.کم کم دارم از کامپکت زده میشم.![]()
ممنون از وقتی که گذاشتین
اینجا تو همون سایت ایرانی :
مموری 16 گیگ SANDISK رو 170 قیمت زده...فروشنده هم همینو داسشتو گفت از همه بهتره و 190 تومن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر کنم در حد 30 تومنی گرون داده باشه حالا نمی دونم سیستم آمازون چیه ولی فرض رو می گیرم که همون 59 دلاره !
مهم نیست،جدی میگم...دوربینو عشقه ...![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)