توی مدینه هم نیست؟
یعنی یه نمایندگی سونی توی شهر مکه نیست؟پس مردم اونجا از کجا میخرن؟
توی مدینه هم نیست؟
یعنی یه نمایندگی سونی توی شهر مکه نیست؟پس مردم اونجا از کجا میخرن؟
سلام دوست عزیز.
الان داشتم پست هاتو میخوندم.
مشکلت اینه که به هاردت lable یا letterندادی.
از comouter در ویندوز سون یا my computer در ویندوز xp کلیک راست بگیر ، گزینه manage رو انتخاب کن.
از پنجره باز شده نوار سمت چپ گزینه Disk Management رو انتخاب کن.
اونجا روی هاردت کلیک راست کن و گزینه Cahange drive letter رو انتخاب کن.
letter ها از a شروع میشن و معمولا ویندوزت یک letter خالی رو به هاردت اختصاص میده همونو ok کن درست میشه.
داداش شما آپلود نکن .1 ماه پیش یکی از بچه های همینجا نیاز داشت من اپلود کردم اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا دیگه من چی کار کنم آخه این وهای ها کلا قاطی دارن چه میدونم فکر میکنن حرامه حتما کلا تو مکه مدینه من یکی که حتی یه کافی نت هم پیدا نکردم اصلا نیست ولی گفتم تو شهر های دیگه مثل ریاض و جده هست ولی خوب با کاروان بری نمیبرنت اونجا میترسن گم بشی![]()
داداش پس خودت رفتی ولی پیدا نکردی؟چی بگم والا به قول خودت حتما فکر کردن حرامه
پس من بیخیال بشم؟چون بابام چند روز دیگه میره گفتم منم یه سودی بکنم ولی مثل اینکه از این خبرا نیست.
به هر حال خیلی ممنون.
راستی میتونی قیمت جهانی موو و نویگیشن رو بهم بدی؟
میخوام به هر حال بگم به بابام تا یه کم بگرده شاید پیدا کرد.
اگه میتونی برام آپلود کن دستت درد نکنه البته آموزشش هم بگو چجوریه ؟؟؟
دوستان نمیدونید علت چیه؟؟
بله دوست عزیز همین کاری که شما میگی را انجام میدادم اما ارور میداد . مشکل از pc هست چون روی یه سیستم دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
دستت درد نکنه فقط چجوری از این eboot استفاده کنم .
آپلود که دوست گرامی hosein ati انجام دادن اینم لینکش
1. اگر تو هارد PS3 بازی رو ریختی به هارد اکسترنال منتقل کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. وقتی منتقل کردی از طریق کامپیوتر به فولدر بازی برو و تو فولدر USRDIR فایل EBOOT که دانلود کردی رو جایگزین EBOOT قبلی کن
3. هارد اکسترنال رو به PS3 وصل کن (لازم نیست کل بازی رو به هارد داخلی انتقال بدی میشه از روی هارد اکسترنال هم بازی کرد)
4. حالشو ببر![]()
منم وقتی بازیهارو کپی میکردم و طول میکشید دسته خودکار خاموش میشد و وقتی کپی تموم میشد دسترو کانکت میکردم دیگه کار نمیکرد اما وقتی دسترو با usb به ps3 وصل میکردم مشکلی نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)