عزیز برای سیو بازی ها تاپیک جدا داریم
عزیز برای سیو بازی ها تاپیک جدا داریم
منم که اخبار PSP Go رو پوشش میدم, فعلاً خبر خوب و دست اولی نیست,فقط چون نزدیک تاریخ فروش شده یه سری خبرنگار رو زرت زرت دعوت میکنن برای Review ,که اگه بخوام ترجمش کنم موضوع تکراری محسوب میشه...کلاً بازار PSP Go براساس اخبار موجود هنوز نیومده با تحریم یه سری از خرده فروشها مواجه شده و امکان شکست پروژه ی Go وجود داره...
با حرفتون کاملاً موافقم و بهرحال هر کسی تو یه رشته کاربلده (مثل شما که بی شک الان باید مهندس کامپیوتر باشی یا من که دارم شیمی میخونم)...منم اگه حرفی راجع به سونی و سیاستهاش زدم در واقع نتیجه گیری منطقی (از نظر خودم) یه سری پیشامدها بوده و ما همه اینجا نظراتمونو به اشتراک میذاریم و یه سری از خود ما که آگاهترند (مثل شما) کسایی رو که نظرشون درست نبوده رو روشن میکنن...
ممنون دوست عزیز...میشه لینک تاپیک رو واسم بزارین؟چون هرچی گشتم واسه کنسولهای دیگه بود
.................................................. .......................
در جواب qwert عزیز
بله پس چی بدون اغراق ما یکی از بهترین و شاد ترین تاپیک ها رو توی کل ایران داریم اسمش تمامی مسائل در رابطه با psp یه ولی به علت کسادی خبر ها در مورد psp در مورد فوتبال . والیبال ++c . الگوریتم . سفارش کالا . اسم وسن کاربر. .اتش زدن خانه.پلاگین e107 .باز شدن مدارس. قرارداد حمایت از سونی و مخصوصآ این اسمایلو.. صحبت می کنیم
.................................................. .............
در جواب975319 عزیز
دانلود همه ی save game های psp
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by wonderful; 25-09-2009 at 15:18.
(شرمنده بابات اسپم)
خب، خدا رو شکر که همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد.
حالا جدی این GT همین چند روزی میاد؟
باز می خوان رو اعصاب ما راه برن؟
باز می خوان وجودمون رو آتیش بزنن؟
یک اکتبر یا همون 10 مهر ماه همراه با چند تا بازی خفن دیگه میاد
نیگا کن اینجاروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
چرا. با 5.50b2 میاد
ویرایش:
اینم لینک دانلود دمو:
عکسای بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
]
Last edited by alierna; 25-09-2009 at 05:11.
سلام
من یه psp 1001 گرفتم به شماره مین ic1003 و ساخت ژاپن با رم 4 گیگ که ورژن sys soft 3.52 M33
من با بازی های cso مشکل ندارم 3 -4 تا نصب کردم کار میکنه (مثل تنیس و کشتی کج و ..)
ولب بازی های iso (مثل هری پاتر - فیفا 2009 -DiRT2 ) اجرا نمیشن
فیفا 2009 که این پیغام رو میده the game could not be started. 80020148
هریپاتر تو بازی میره صفحه سیاه میشه 10 دقیقه هم بزاری اتفاقی نمیفته تا دکمه home بزنی بیای بیرون
بازی dirt2 مثل فیفا همون ارور رو میده the game could not be started. 80020148
تو رو خدا برای درست کردن این ایراد راهنمایی کامل کنید چون من تازه با psp گرفتم
یه سوال داشتم ایا این ورژن psp خوبه یا به ورژن بالاتر تغییر بدم (اگه لازم و مفیده )؟
چه ورژنی اپدیت کنم؟
راستی این psp من امکان دانگرد هم داره؟؟
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
از همگی سپاسگذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)