تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1057 از 1805 اولاول ... 57557957100710471053105410551056105710581059106010611067110711571557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,561 به 10,570 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما احتمالا حجم مانده 800 مگ نیست زمانی که من 3 گیگ بودم هر 3 گیگ قطع میشد
    چه سیاست جالبی...الان 2030 هم از ارزون شدن اینترنت گفت...........

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این طرح جدید 5 و 10 Mbps که وساه شرکت های کوچیکه دانلود رایگان داره یا خیر ؟ قیمتا و سرعتش چجوریه ؟
    اون طرح ها که الان دیگه تو فایل پی دی اف نیست...نامحدود هم بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

زنگ بزنید پشتیبانی یا حضوری برید مک آدرس خوتون رو بدید...

Sent from my MediaPad 10 FHD

ظاهرا اینترنت مخابرات خیلی بی در و پیکره...به پشتیبانی زنگ زدم گفت ممکنه کس دیگه ای داره از اینترنت شما استفاده میکنه...گفتم چه باید کرد؟...گفت
    سریعا پسوردتونو عوض کنید و مجددا تماس بگیرید تا پورت شما را بر روی مک آدرس مودمتون قفل کنیم تا کس دیگه ای نتونه استفاده کنه....پس بهوش باشید و تا مثل من داغ تون نکردن سریعا تماس بگیرید و بگین پورتونو قفل کنند

دوستان اطلاع رسانی کنید تا کسی متضرر نشه و یه عده دزد حجم مردم رو ندزدن

1گیگ = 4 هزار تومان ---> بعضی ها چقدر بدبختن که بخاطر 4 هزار تومن خودشون رو مدیون مردم میکنن ...مردمی که شاید دیگه هیچ وقت نتونن پیداشون کنن و در صورت پشیمونی ازشون حلالیت بطلبن
    Last edited by ekhorasan; 18-02-2014 at 21:46.

4. این کاربر از ekhorasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ظاهرا اینترنت مخابرات خیلی بی در و پیکره...به پشتیبانی زنگ زدم گفت ممکنه کس دیگه ای داره از اینترنت شما استفاده میکنه...گفت چه باید کرد؟...گفت
    سریعا پسوردتونو عوض کنید و مجددا تماس بگیرید تا پورت شما را بر روی مک آدرس مودمتون قفل کنیم تا کس دیگه ای نتونه استفاده کنه....پس بهوش باشید و تا مثل من داغتون نکردن سریعا تماس بگیرید و بگین پورتونو قفل کنند

الان بهتر شده,قبلا که پسورد رو شماره تلفن یا Aشماره تلفن بود بیشتر از این اتفاقا میفتاد ,٢ سالی هست که رمزو پیشفرض شماره تلفن نمیذارن,اما گویا هنوز بعضیا میتونن سؤاستفاده کنن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ظاهرا اینترنت مخابرات خیلی بی در و پیکره...به پشتیبانی زنگ زدم گفت ممکنه کس دیگه ای داره از اینترنت شما استفاده میکنه...گفتم چه باید کرد؟...گفت
    سریعا پسوردتونو عوض کنید و مجددا تماس بگیرید تا پورت شما را بر روی مک آدرس مودمتون قفل کنیم تا کس دیگه ای نتونه استفاده کنه....پس بهوش باشید و تا مثل من داغ تون نکردن سریعا تماس بگیرید و بگین پورتونو قفل کنند

1گیگ = 4 هزار تومان ---> بعضی ها چقدر بدبختن که بخاطر 4 هزار تومن خودشون رو مدیون مردم میکنن ...مردمی که شاید دیگه هیچ وقت نتونن پیداشون کنن و در صورت پشیمونی ازشون حلالیت بطلبن
    الان بهتر شده,قبلا که پسورد رو شماره تلفن یا Aشماره تلفن بود بیشتر از این اتفاقا میفتاد ,٢ سالی هست که رمزو پیشفرض شماره تلفن نمیذارن,اما گویا هنوز بعضیا میتونن سؤاستفاده کنن...

با مسئولش صحبت کردم گفت تازگی خجم دزدی زیاد شده...و با یه سری ترفند پسوردها رو پیدا می کنن...احتمال میدم مشکل از سایت خود گلد نت باشه و پسوردهاش به بیرون درز پیدا کرده

7. این کاربر از ekhorasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خط من 2 گیگ حجم کم شذ سال پیش فرم شکایت پر کردم خودشون تماس گرفتن گفتن مک ادرس رو ثبت کن گفتم من ثبت نمی کنم شما سیستمتو خوب کن که -- نکنن ما رو بعد دو روز 2 گیگ اضافه کردن برام ولی خط یکی از دوستا 15 حجم کم شد دیر فهمید و پیگیری نکرد همش پر. خط اون تا به حال 3 بار خط من 2 بار و خط چندتا از رفیقام 1 بار -- شده همیشه هم هکر از مرکز نیشابور وصل میشده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خط من 2 گیگ حجم کم شذ سال پیش فرم شکایت پر کردم خودشون تماس گرفتن گفتن مک ادرس رو ثبت کن گفتم من ثبت نمی کنم شما سیستمتو خوب کن که -- نکنن ما رو بعد دو روز 2 گیگ اضافه کردن برام ولی خط یکی از دوستا 15 حجم کم شد دیر فهمید و پیگیری نکرد همش پر. خط اون تا به حال 3 بار خط من 2 بار و خط چندتا از رفیقام 1 بار -- شده همیشه هم هکر از مرکز نیشابور وصل میشده
    در اینجا بحث هکر مطرح نیست...نا امنی و ضعف سیستم امنیتی مخابرات مطرحه...چون اگر سیستم ایمن باشه درصد چنین اتفاقاتی خیلی کم میشه و موارد نادر خواهد بود و بقول یه ضرب المثل عربی النادر کالمعدوم...یعنی مورد نادر همانند آن است که گویی وجود ندارد....اما با توجه به اینکه این حجم دزدی در حد فزاینده ای رشد و نمو داشته است می توان به سیستم امنیتی اینترنت مخابرات شک کرد...حال این ضعف ممکن است از ناحیه نرم افزارهای تحت وب شان مثل سایت گلد نت باشد و یا افراد دخیل در امر سرویس دهی...الله اعلم بحقایق الامور...اما بهتر است مسئولان اینترنت مخابرات فکری جدی برای این حجم دزدی بکنند...چراکه جدای از بی اعتباری حق الناس است و باری است وزین در روز حزین حساب و کتاب...من به شخصه پیشنهاد می دهم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محلی را برای ثبت مک آدرس مودم و کامپیوتر قرار
    دهند تا ایمنی کاربران تضمین شود همچنین آی پی ها و مک های متخلف را مسدود و بن کنند
    دوستان نیز اگر راهکاری برای مقابله با این حجم دزدی به نظرشان میرسد مطرح کنند

10. این کاربر از ekhorasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با مسئولش صحبت کردم گفت تازگی خجم دزدی زیاد شده...و با یه سری ترفند پسوردها رو پیدا می کنن...احتمال میدم مشکل از سایت خود گلد نت باشه و پسوردهاش به بیرون درز پیدا کرده

آره پسورد من دوبار لو رفت خودشون دزدی میکنند برای رفع این مشکل بگید مک آدرستون رو قفل کنند که کسی دیگه نتونه از یوزر و پستون استفاده کنه

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من الان یک ساعت پینگ نداشتم زنگ زدم 2020 میگم پینگ ندارم میگه دی ان اس بده میگم دادم درست نشده بعد آخر میگه یک یوزر جدید تو ویندوز بساز :| هیچی دیگه قطع کردم گوشی رو دانششون در حد جلبک آخر خودم دست به کار شدم مودم رو خاموش کردم کابلاشو کشیدم 5 دقیقه بعد روشن کردم درست شد

14. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آره پسورد من دوبار لو رفت خودشون دزدی میکنند برای رفع این مشکل بگید مک آدرستون رو قفل کنند که کسی دیگه نتونه از یوزر و پستون استفاده کنه
    من الان یک ساعت پینگ نداشتم زنگ زدم 2020 میگم پینگ ندارم میگه دی ان اس بده میگم دادم درست نشده بعد آخر میگه یک یوزر جدید تو ویندوز بساز :| هیچی دیگه قطع کردم گوشی رو دانششون در حد جلبک آخر خودم دست به کار شدم مودم رو خاموش کردم کابلاشو کشیدم 5 دقیقه بعد روشن کردم درست شد

متاسفانه روند این دزدی ها رو به افزایشه و مخابرات هم برای افزایش سطح امنیتی کاربران کاری نمی کنه...یه زمانی یه آقایی بعنوان مدیر عامل مخابرات خراسان توی این تالار می امد و درد و دل و شکایات کاربران اینترنت مخابرات رو گوش می کرد و انصافا بعضی هاش رو هم درست می کرد ای کاش در مورد این روند دزدی حجم از اینترنت مخابرات یه کاری می کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •