سلام. اصلش که پیدا میشه. باید حدود 50 تومن باشه.
سلام. اصلش که پیدا میشه. باید حدود 50 تومن باشه.
زیر شیشه و روی درب فارنهایت CD حک شده مخفف cristan dior آیا باید همینجوری باشه ؟
شناسایی فارنهایت اصل روش خاصی داره ؟
برای من این بوده Bentley for men
(چند صفحه قبل ازش تعریف کردم و الان پشیمونم .تعریف کردنم شاید به خاطر رایحه متمایز Rum بود اما الان به نظرم خیلی شیرین و چرمی میرسه. )
[QUOTE]یک رویو از عطر در فرگرنتیکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شروع رایحه ادویه ای و تنده با نت شیرین رام(عرق نیشکر) بعد ملایم تر میشه با بوی پررنگ دارچین ،ادویه جات ملایم و نعنا و بعد به رایحه دانشینی از دارچین و چرم تغییر میکنه.ماندگاری و پخش بوی خوب در کنار رایحه ای دانشین و همه پسند
حقیقت این که با چند بار استفاده نظرم نسبت به این کار کمی عوض شد.نه این که بد باشه اما موقعی که این را روی بدن اسپری می کنید رایحه شیرینی داره که ظاهرا مربوط به رام هست.بعد روی پوست کمی شیرین تر و خیلی چرمی میشه.بنابراین اگر از طرفدارهای کارهای شیرین نیستید این عطر را کلا فراموش کنید
[QUOTE=hike;8528957]سلام آرمان خان .حالا جدای بحث موردی به نظرم میرسه (شایدم اشتباه می کنم) استفاده از ترکیبات دارچین و چرم تو کارهای گرم خیلی زیاد شده.دارچین یک حالت همه پسندی داره و چرم همه تو نت پایه به دلیل انیمالیک بودن ماندگاری را بالا می بره در عین حال ارزون هم هستن![]()
توی یکی از شهرهای مرزی خدمت میکنم، چندان اهل استفاده مستمر از عطر نبودم و نمیشناسم، یه بار از عطر یکی از دوستام خیلی خوشم اومد پرسیدم گفت لاریکه، یه عطر فروشی توی شهر پیدا کردم تا گفتم لاریک فروشنده گفت گرونه! هی میگم خب باشه بده ببینم باز میگه گرونه، نمیدونم توی قیافه ما چی دیده بود فکر میکرد باید عطر مشهد بهم بده
یه بطری در آورد که ازش با سرنگ بکشه بریزه توی یگی از جا عطری هاش، روش نوشته بود Islamic_Republic_of_Iran بعدشم آدرس خیابون 15 خرداد رو به انگلیسی روش نوشته بود، با طعنه گفتم ایران لاریک میزنه؟ اونم با اعتماد به نفس گفت نخیر فرانسه به سفارش ایران اینو زده، برای هر کشوری به سفارش اون کشور میزنه
خلاصه ما که فهمیدیم تقلبیه، تازه الان بیشتر فهمیدیم لاریک یه برنده و به یه رایجه خاص محدود نمیشه، حالا میخوام بپرسم شما که این کاره هستید چطور مطمئن میشید عطر اصله، صرفا به فروشگاه اعتماد میکنید؟ نظرتون درباره سایت فروش اینترنتی... که جدیدا عطر هم میفروشه چیه؟ مدعی شده همگی اصل هستند!
Last edited by Atghia; 26-01-2015 at 15:58. دليل: حذف نام فروشگاه اینترنتی
من که به فروشگاه اعتماد مبکنم. قبلش راجع به اون عطر کمی در اینترنت میگردم. تا حالا هم هرچی گرفتم غیر اصل نبوده. در مورد اون سایتی هم که گفتی فکر نمی کنم عطر غیر اصل بفروشه.
Last edited by Atghia; 26-01-2015 at 15:58. دليل: ویرایش پست نقل قول شده
سلام احتمالا منظورتون برند لالیک بودهدرسته یک برند هست اما یک عطر معروفه مردونه داره همه این برند رو با این عطر میشناسن! خصوصا اونایی که عطر گِرمی میفروشن واسه همین طرف متوجه منظورتون شده...((لالیک انکر نویر=لالیک مشکی))
عطرهای گرمی درجه بندی داره احتمالا نوع بی کیفیتیش رو به شما فروخته (البته نمیشه بگید تقلبی)
من شخصا به هیچ عنوان عطرهای گرمی رو قبول ندارم و نمیخرم (به دلیل غلظت بالای اون ها شدیدا سردرد میگیرم)
عطر رو باید از مغازه های معتبر تهیه کنید.
موفق باشید
یک بحث متفرقه
خداوند رحمت کند بیژن پاکزاد را
به نظر شما علت اینکه سبک شیشه های عطرهای بیژن همگی شبیه دونات هست((به غیر از سری DNA)) چی بوده؟
و یک درخواست:
کار زیباییه که عطرهاتون رو اینجا معرفی میکنید و دوستان هم بهره میبرند و چقدر قشنگتر میشه اگر نظر شخصیتون در مورد سبک رایحه رو تا اندازه ای برای ما توصیف کنید.
سپاسگزار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)